Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ką manot apie grunge stilių?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 123456 ... 8
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
gedged
2012 m. rugsėjo 5 d. 20:29:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Savu laiku itin mėgau šį stilių, bet nebesiklausau dėl per itin didelio negatyvumo dainose. Ir nuomonė pasikeitė, manau Nirvana yra kiek pervertinta grupė, pirmas dvi vietas šiame stiliuje skirčiau Alice in Chains ir Pearl Jam. 


Atsakyti
SinEater
2010 m. rugpjūčio 2 d. 19:44:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Man asmeniškai tai visa Sietlo scena yra nereali.
Kas be ko užsikabinau ant viso reikalo per nirvaną , tada per daug nesiorientavau į tokią muziką . Metais vėliau kažkaip paknietėjo daugiau iškapstyt apie šitą keistą reiškinį "granžą" na žinomą iškart radau "didyjį sietlo ketvertuką" Pradėjau klausyt Pearl Jam , nors ir atrodė gera grupė gan greit pabodo , norėjos kažko šiek tiek sunkesnio , Soundgarden , kaip bebūtų keista niekad neužkabino , nebent pirmieji gabalai. O vat Alice in Chains turėjo kažką tokio savito , kas dar ne vieniems metams mane ant jų užkabliavo ,tas jų soundas , tekstai , ir ypač Layne vokalas padarė savo ir iki šiol jie išliko mano favoritais. Vėliau pradėjau domėtis visa Sietlo scena , undergroundu ir kas slepiasi už didžiojo ketverto. Ir turiu pasakyt ten buvo - yra daug velniškai gerų ne grunge ir ne visiškai bandų , The gits - velniškai veža, Dead moon , Green river , Seaweed , L7 , Blind Melon , Mother Love Bone , Cat Butt ir taip galėčiau sąrašą tęsti dar ilgai. Na žinoma manau Temple of the dog , Stone temple pilots , Mudhoney ir taip toliau minėti net nereikia

Atsakyti
NeBatonas
2010 m. birželio 20 d. 10:13:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
man tai tie geri laikai dabar yra nirvana - jega

____________________
2 Nesėkmės - tai tik pradžia
Atsakyti

2010 m. birželio 19 d. 21:48:26
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Prisimenu kai klausiau grunge'rių Nirvanos ..... Geri laikai buvo

Atsakyti
dirge
2010 m. kovo 9 d. 17:15:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
isterija, oho kaip anksti pradejei grunge klausyti, nors kazka supratai tada dar budama 2 metu?

Atsakyti
isterija
2010 m. kovo 9 d. 14:03:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Man grunge yra vienas mėgstamiausių muzikos žanrų. Viskas prasidėjo, kai man buvo kokie 2-3 metai ir mano tėvas kiekvieną dieną klausėsi Nirvanos. Mano top:
1. Nirvana
2. Bush
3. Soundgarden
4. Alice In chain
5. Pearl Jam

____________________
Iš filosofiškai pabaltintų karstų aš išmetu tai, kas juose yra, ir juokiuosi sardonišku įniršiu.
Atsakyti
dissident
2010 m. kovo 9 d. 09:29:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Pradėjau nuo Nirvanos. tai buvo kokiais 1996-97 metais kažkur. Buvom taip vadinamieji banglai, nes dauguma klausė būmčikus, russkoje radio ir šiaip visokį š...... Mes buvom alternatyva visam tam, o Kurt'as mūsų vedlys. Ir visai nesigailiu aš tų laikų ir nemanau, kad Nirvana yra prasta muzika. Na taip suprantu, gal kūrybinę prasme ir nieko įpatingo, kaip čia ekspertai bando įroinėti, tačiau visa ta dvasia, visas maištingumas mane dar ir dbar žavi. Taigi pradėjau nuo nirvanos, vėliau į tą kompaniją pajungiau Pearl Jam'us. ir palaipsniui Jam'ai išstūmė Nirvaną.
Ir tik visai neseniai iš naujo, pilnai įvertinęs atradau "Alice In Chains". ( Ta prasme žinau juos jau 15 metų, bet tik pernai jie mane pradėjo kabinti), Ir taip užkabino, kad net pradėjo labai stipriai su Pearl Jam'ais konkuruoti. O va Soundgardenai, tai tik keliais kūriniais žavi. Kažko tai nekabina jie manęs. Gal dėl to, kad chrisas visiška komercija pradėjo užsiiminėti ir tuo prarado mano pagarbą, todėl ir ankstesni darbai jau taip nežavi, kaip anksčiau. Iš grandžo dar išskirčiau " Green River" ir "Mudhoney".

____________________
i'm not like them, but i can pretend
Atsakyti
Prophet
2010 m. kovo 8 d. 14:14:50
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Na man iš grunge tai labiausiai Pearl Jam. Soundgarden tikriausiai būtų antroje vietoje. Alice in Chains nelabai ir teko klausyti, o Nirvanos niekada nepernešiau ir abejoju ar kada nors jie man patiks.....

____________________
http://www.last.fm/user/prophetas
Atsakyti
dirge
2010 m. kovo 8 d. 12:04:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Blackened rašė:
Pradėjau pažintį su grunge tai turbūt kaip ir daugelis - nuo Nirvanos ir Soundgarden. Soundgarden taip niekada ir neužkabino, o Nirvanos kultą teko pereiti. Pamenu kaip tais "senais gūdžiais" laikais (kokie 5 metai atgal) kam tik galėjau aiškindavau kokia kieta grupė yra Nirvana, o jau kokie dainų tekstai, o jau kokia muzika Bet čia manau daugmaž visi buvot praėję šitą "plėšytų džinsų, inkariukų ir Nirvanos tekstais prirašinėtų sąsiuvinių" etapą. Paskui užklausiau AIC ir Nirvana buvo nustumta į antrą planą. .

Jo ,prisimenu ir as tuos laikus.Puse mano klases draugu nirvana garbino, bet su paauglyste viskas ir praejo..


Atsakyti
Blackened
2010 m. kovo 7 d. 15:03:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Manasis topas:
1. Alice In Chains
2. Screeming Trees
3. Stone Temple Pilots
4. Nirvana
5. Pearl Jam
Ir jei kam nors įdomu kodėl:
Pradėjau pažintį su grunge tai turbūt kaip ir daugelis - nuo Nirvanos ir Soundgarden. Soundgarden taip niekada ir neužkabino, o Nirvanos kultą teko pereiti. Pamenu kaip tais "senais gūdžiais" laikais (kokie 5 metai atgal) kam tik galėjau aiškindavau kokia kieta grupė yra Nirvana, o jau kokie dainų tekstai, o jau kokia muzika Bet čia manau daugmaž visi buvot praėję šitą "plėšytų džinsų, inkariukų ir Nirvanos tekstais prirašinėtų sąsiuvinių" etapą. Paskui užklausiau AIC ir Nirvana buvo nustumta į antrą planą. Tada pradėjau kliedėti Alice'ais, pakliedžiu tarpais ir dabar. Asmeniškai AIC man yra geriausia šito žanro grupė, tiesiog tobulai atspindintį visa tai apie ką sukasi grunge idėjos, kai tuo tarpu Nirvana daugiau tokia užsilaikiusios paauglystės atstovė Screeming Trees tai toks pakankamai ne senas, bet labai pamėgtas atradimas. Mėgstančiam grunge tai manau daugiau nei privaloma paklausyti, ypač pačių pirmų albumų. Pats mėgstamiausias man "Buzz Factory". Stone Temple Pilots trečioje vietoje jau vien dėl "Core", nerealus albumas. Pearl Jam'ai patinka turbūt mažiausiai. Yra keletas nesveikai vežančių dainų, bet bendroj sumoj grupė ne ta, kuria imčiau kliedėti. Nors Eddie kaip vokalistas tai labai labai patinka.

____________________
...you’re the same kind of bad as me...
Atsakyti
Gabrielius99
2010 m. kovo 6 d. 19:33:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Man, kaip ir daugeliui, Grunge atėjo su Nirvana,toliau pradėjau kapstytis ir atradau kitas Grunge grupes. Taigi buvo užėjusi ta Nirvanos manija, bet to truputį ji blėsta. Taigi, mano topas

1.Nirvana
2.Alice In Chains
3.Soundgarden
4.Pearl Jam
5.Stone Temple Pilots

Manau po kokių 5 mėn gali viskas apsiversti, nes Nirvanos vis mažiau klausausi.

____________________
http://www.last.fm/user/Gabrielius99
Atsakyti
lemonscure
2010 m. sausio 16 d. 14:41:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
'Bush' toks išskirtinis atvėjis. Anglijoje tuo metu buvo populiaru groti britpop, o 'Bush'ai' labiau orientavosi į grandžą. Nėra jie 100% šios muzikos atstovai, bet tų bruožų turi. O šiaip, dabar klausau tik 'Alice in Chains', 'Screaming Trees', 'Pearl Jam'. Esu klausęs 'Green River', bet tuo metu, kai klausiau, nepatiko.

Atsakyti
RockyNotBalboa
2010 m. sausio 16 d. 12:59:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Bush - karts nuo karto paklausau sixteen stone, reciau razorblade suitcase albumeliu.Bet jie man labiau alternative.



Atsakyti
RockyNotBalboa
2010 m. sausio 16 d. 12:53:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
LoseControl rašė:
Topas ir kodėl:
1.Alice'ai.
2.Pearl Jam
3.Nirvana.
4.Soundgarden.

Iš pat pradžių, grunge, kaip žanras, labai sužavėjo, buvo Nirvanos manija. Bet kaip ir užsiraukė tas visas reikalas ir aš daugiau nieko nebesidomėjau. Pearl Jam nepatiko, o apie AiC net nebuvau girdėjęs (ačiū Blackened, išgirdau).
Po to pradėjo patikti Pearl Jam, net labai, tapo viena mėgstamiausių grupių. Dėl tos muzikos įvairovės, nuotaikų, atlikimo, ypač vokalų, gitaros. Išties kaip grupė labiauturbūt patinka nei kitos trys minėtos, bet man mažiau asociacijų su grandžu turi PJ, man jie tiesiog panašūs į roką, kuris nėra toks kaip grandžas, bent jau daugelis dainų. Todėl AiC grundžo liste ir pirmi, na, ne tik todėl, kad labiau panašūs į grunge, o todėl, kad man labai sunku apsispręsti dėl to, kuri labiau patinka. Ir šiaip, man AiC atrodo labai originali, Layne turbūt labiau patinka nei Edderis, bet vėlgi, klausimas kaip kur kokiose dainose. Mike McReady atrodo solidesnis gitaristas techniškai, sunkesnės partijos, labai užveda, bet Cantrellis sudaro tą tokį tamsų efektą, niūrią atmosferą, plius labai patinka jo dainavimas. Soundgarden gale, nes tiesiog nelipo, tik kelios - Outshined, Black Hole Sun, Spoonman... Gerą balsą turi Cornelis, bet visa kita manęs netraukia. O Nirvana labai patiko, o dabar tiesiog patinka, irgi dėl to tokio specifinio efekto ir Cobaino kaip vokalisto sugebėjimų, bet nelaikau fenomenu ar pranašesne grupe.
Šiaip sausos žinios, kai baigsiu AiC maniją, imsiu žanrą plačiau.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Atsakyti
Giedre777
2010 m. sausio 16 d. 11:32:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
o Bush niekas neklausot?

Atsakyti
sephiron
2010 m. sausio 15 d. 23:47:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
best zanras apskritai man. ypac patinka sios muzikos pateikimas akustiskai. aka 'unplugged'
1aic
2nirvana
3pj
4stp
5sg

Atsakyti
LoseControl
2010 m. sausio 15 d. 19:37:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Topas ir kodėl:
1.Alice'ai.
2.Pearl Jam
3.Nirvana.
4.Soundgarden.

Iš pat pradžių, grunge, kaip žanras, labai sužavėjo, buvo Nirvanos manija. Bet kaip ir užsiraukė tas visas reikalas ir aš daugiau nieko nebesidomėjau. Pearl Jam nepatiko, o apie AiC net nebuvau girdėjęs (ačiū Blackened, išgirdau).
Po to pradėjo patikti Pearl Jam, net labai, tapo viena mėgstamiausių grupių. Dėl tos muzikos įvairovės, nuotaikų, atlikimo, ypač vokalų, gitaros. Išties kaip grupė labiauturbūt patinka nei kitos trys minėtos, bet man mažiau asociacijų su grandžu turi PJ, man jie tiesiog panašūs į roką, kuris nėra toks kaip grandžas, bent jau daugelis dainų. Todėl AiC grundžo liste ir pirmi, na, ne tik todėl, kad labiau panašūs į grunge, o todėl, kad man labai sunku apsispręsti dėl to, kuri labiau patinka. Ir šiaip, man AiC atrodo labai originali, Layne turbūt labiau patinka nei Edderis, bet vėlgi, klausimas kaip kur kokiose dainose. Mike McReady atrodo solidesnis gitaristas techniškai, sunkesnės partijos, labai užveda, bet Cantrellis sudaro tą tokį tamsų efektą, niūrią atmosferą, plius labai patinka jo dainavimas. Soundgarden gale, nes tiesiog nelipo, tik kelios - Outshined, Black Hole Sun, Spoonman... Gerą balsą turi Cornelis, bet visa kita manęs netraukia. O Nirvana labai patiko, o dabar tiesiog patinka, irgi dėl to tokio specifinio efekto ir Cobaino kaip vokalisto sugebėjimų, bet nelaikau fenomenu ar pranašesne grupe.
Šiaip sausos žinios, kai baigsiu AiC maniją, imsiu žanrą plačiau.

Atsakyti
Gabrielius99
2010 m. sausio 15 d. 17:48:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
https://www.videogaga.lt/video?id...sgtff mqgwwejdou
Mano klipas TOP 5 OF Grunge

____________________
http://www.last.fm/user/Gabrielius99
Atsakyti
kristis9
2010 m. sausio 15 d. 12:28:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
nu siaip pas kazkada buvau grunge'ris iki sielos gelmiu. Vaiksciodavau vienas prie upes, po miskus (man tada bw gal 10 m) o i apranga net neeziuredavau. Tiesog apsirengdavau dzinsus inkarus maike ir niuniuodamas Nirvanos something in the way eidavau prie upes

____________________
http://www.last.fm/user/Kristis9
Atsakyti
kaktusas2598
2010 m. sausio 14 d. 21:09:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Mano Grunge:

1.Pearl Jam / Alice In Chains
2.Soundgarden
3.Nirvana
4.Stone Temple Pilots


____________________
Didelę gyvenimo dalį praleidžiame darydami klaidas, didelę - nieko nedarydami, o visą gyvenimą - darydami ne tai, ką reikia. -Seneka-
Atsakyti
Puslapiai: 123456 ... 8
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Ocean Colour Scene Ocean Colour Scene
7,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
15:26 - DjVaids
(1947-11-12*2024-06-12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų autoriaus Michailo Jablonskio mirtį parašė Radžis.
15:25 - DjVaids
„MIŠA, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo srities profesionalas! ILSĖKIS RAMYBĖJE UŽUOJAUTA ŠEIMAI…(1947-11-12*2024-06- 12)“, – savo feisbuko paskyroje jautriai apie garsių estrados hitų a
15:24 - DjVaids
Mirė estrados hitų autorius Michailas Jablonskis. Jautria žinute socialiniuose tinkluose pasidalijo atlikėjas Radžis Aleksandrovičius.
@@@
„MIŠ A, ačiū tau už dainas ir tavo gerą širdį. Buvai nuostabus žmogus ir tikras muzikantas – dainininkas, savo sritie
01:13 - Silentist
Never rest in pis kristijonas bartoshevicius
00:46 - Silentist
Dbr dar is naujienu: tas kur su zaliais akiniais pasizymejes seimunas bartoshevicius siom dienom teisiamas uz 4 azuoliuku tvirkinima.
00:14 - DjVaids
Sulaukusi 80 metų mirė viena populiariausių Prancūzijos popmuzikos žvaigždžių Françoise Hardy,

Skaitykite daugiau: https://www.15min.lt/m/id/kult ura/muzika/mire-prancuzu-pop-m uzikos-ikona-francoise-hardy-2 84-2257294?utm_medium
23:19 - Silentist
Rest in peace Francoise Hardy
Rest in social peace Navickiene
18:07 - Silentist
Anksciau mano parapijoje buvo toks klubukas. dabar Gal Kai silta Viskas vyksta stovyklose.festivalike. o internetas aisku neigiamas veiksnys
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 171
  Iš viso užsiregistravę: 73390
  Naujausias narys: Kubet11app
  Šiandien apsilankė: 168754