Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

2019 m. albumų top 20.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Anksčiau būdavo įprasta savo top10-ukus skelbti music.lt platformoje, tačiau šiemet nesiimta tų topų organizavimu, todėl nepriklausomai nuo music.lt, savo blog'o platformoje, skelbiu dvigubą dozę. Metai buvo tiesiog per geri, kad apsiribočiau dešimčia albumų. Mano top20 rasite šioje nuorodoje.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Soen - Rival
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Opeth - All Things Will Pass
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Rammstein - Hallomann
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! Elbow - On Deronda Road
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų! The Chemical Brothers - Bango
 
 2020 m. sausio 1 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Silentist
2020 m. sausio 4 d. 06:02:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"„Hollywood“ — turbūt geriausia 2019-ųjų metų daina."

tikrai sutinku {#}


____________________
Мы свое призванье не забудем. cмех и радость мы приносим людям. Нам дворцов заманчивые своды Не заменят никогда свободы (славяне давайте жить дружно)
Atsakyti
einaras13
2020 m. sausio 3 d. 21:59:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dėl albumų reitingavimo. Aš tai, kaip tiksliukiškas žmogus, išvedinėju dainų įvertinimų vidurkį ir įvedu atitinkamas korekcijas - sumažinu balą, jei albumas pasirodė nuobodus, padidinu, jei balą numušė trumpos foninės dainos, kurių adekvačiai vertinti neišeina. Arba padidinu, jei albumas padarė didelį įspūdį, nors atskirų dainų vertinimai to neatspindi. Ir taip man gražiai jie išsisluoksniuoja ir dažniausiai atitinka mano išankstinį nusistatymą tokia rikiuotė. 

Nick Cave prieš mano akis jau iššoko formuojant topą. Pagalvojau, ką čia dar perklausyt, gal kažką praleidau. Atsidariau wiki "List of 2019 albums", scroll'inu ir žiūriu, o — Nick Cave. Kažkas, kas gali man patikt. Ir taip jis po pirmos perklausos užlipo tiesiai į dešimtuką. Antra perklausa tik įtvirtino vietą. 

Iš The Who albumo labai daug nesitikėjau ir apskritai tai galėjo būti tiesiog solinis Townshendo darbas (kur Daltrey yra toks kaip ir guest appearance). Man tame albume visiškai nėra The Who dvasios. Viena kita daina man patiko, tačiau man jų praeitas bandymas atgaivinti grupę su Endless Wire daug įdomesnis ir panašesnis į tuos senuosius The Who iki Entwistle'o mirties. Man iki šiol baisiai patinka The Who, aš vis dar atrandu daug naujų dalykų jų diskografijoje, tačiau aš nemanau, kad Townshend'ui dar reikėtų bandyti atgaivinti grupės vardą. Čia beveik tas pats, lyg likę du bitlai Starr'as ir McCartney'is sukurtų albumą po The Beatles pavadinimu. Nu iškart neskoningai skamba. Nesakau, kad The Who yra žlugęs projektas, bet visgi tos aukštos kartelės Townshendas nebeišlaiko. 

Dėkui už įvertinimą ir išsakytą savo poziciją!


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Alvydas1
2020 m. sausio 3 d. 09:46:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiemetis gerų albumų derlius gausus kaip reta. 20 atrinkti vienas juokas, kur kas sunkiau juos reitinguoti. Jei albume yra 4 ir daugiau tave sudominusios dainos, bet jos negniaužia kvapo, o šiaip sau, o štai kitame vos dvi, bet užtat KOKIOS, kaip tada apsispręsti dėl jo svarumo? Šią dilemą bandau spęsti taip. Pirminiai susirašiau patinkančias dainas ir susidariau atrankos playlistą Spotify‘juje. Jau 12 dienų kasdien prasuku tas 46 dainas ir kažkas ima kristalizuotis.

Einaro 20 tope jaučiuosi kaip savame. Prog roko garsenybių albumai nenuvylė, šiemet jie labai stiprūs. Nei kiek nenustebau dėl pirmų 3 vietų. IQ 4 pozicija visai pelnyta ir man malonu, kad Einaras pastebėjo jį ir išskyrė iš gausios IQ diskografijos. Elbow albumas tope ir tai gerai, nes man jis ypatingas. Gali būti, kad tai mano nr. 1 . The Flower Kings 9-ti, o aš jų net nepastebėjau, tiesiog jų nieks neįkėlė į music arsenalą, o ir Spotify naujienos man nepasiūlė. Pro mano akis ir, ergo, ausis praslydo Jinjer bei Skys. Truputi gėda, nes saviškiais ir kaimynais reikėtų domėtis. Hozier ir Chemical Brothers nepatenka į mano dėmesio sferą, kaip ir Nikas Cave, kuris tikrai vertas dėmesio. Pats nežinau, kodėl jį ignoruoju, nes pasiūlyta daina Hollywood daugiau nei gera. Devinas Towsendas atrodo niekados neišsisems, ir mano tope jis į 10 tikrai pateks.

The Who, Einaro - paauglio dievukai, nesužavėjo Einaro – studento, jau gebančio racionaliai be aplombo vertinti tai, kas brangu nuo vaikystės. Visos albumų apžvalgos taupiai, tačiau gan išsamiai parodo aprašomo albumo stipriąsias ir silpnąsias puses. Ko daugiau reikia skaitančiam, kad orientuotųsi situacijoje, ar verta gilintis toliau. Dėkui, Einarai, kad pralaužei ledus.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Silentist
2020 m. sausio 1 d. 16:57:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

No geography - best album


____________________
Мы свое призванье не забудем. cмех и радость мы приносим людям. Нам дворцов заманчивые своды Не заменят никогда свободы (славяне давайте жить дружно)
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Maroon 5 Maroon 5
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 131
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 99255