Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Bi-2


2012 m. lapkričio 17 d. 19 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Bi-2 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Kultinė grupė „Би-2“ (www.bdva.ru) jau ne pirmą kartą suvirpins gerbėjų širdis lapkričio 17 dieną 19 val. Vilniaus Forum Palace!

Šiuolaikinės technologijos, meistriškumas, atsidavimas, šiltas bendravimas su publika, naujo albumo „SPIRIT“ prezentacija, auksiniai grupės hitai – visa tai ir keletas siurprizų laukia gyvo garso pasirodymų gerbėjų vieninteliame koncerte Lietuvoje!

Grupės techniniai reikalavimai labai aukšti, garso aparatūra naudojama kaip ir „Radiohead“ ir „U2“ koncertuose, o garso režisieriaus Jurijaus Novikovo, keletą metų dirbusio Austrijos Nacionalinio cirko vyriausiuoju režisieriumi, aukštas profesionalumas - angeliško skambėjimo ir publikos pasitenkinimo garantas.

Įsisavinę skaitmenines technologijas, neįprastas muzikines formas, dirbdami su aštuntuoju albumu „Би-2” stengėsi sukurti unikalų produktą, neturintį analogų ne tik savoje kūryboje, bet ir Rusijos muzikos industrijoje. Forum Palace grupė pristatys kruopštaus ir įkvepiančio darbo rezultatą – albumą „SPIRIT“.

„SPIRIT“ realizacija grupei neįprasta, todėl kad muzikantai ryžosi apsieiti be leidybinės kompanijos ir išleisti albumą savo bei aktyviųjų gerbėjų jėgomis. Įsigydami tinklapyje portalplaneta.ru įvairios vertės „akcijų“, gerbėjai tokiu būdu finansavo išleidimą, gaudami daug puikių bonusų ir patį albumą „SPIRIT“. Licencijuotame „SPIRIT“, kurį sudaro du CD, patalpinti visų dainų tekstai, grupės plakatas bei lipdukas. Albumą galima nusipirkti tik tiesiogiai iš muzikantų portale „Планета“ : http://planeta.ru/b2band/sale/.

Albumo „SPIRIT“ koncerte –prezentacijoje skambės ne tik kerinčios savo žanrine įvairove dainos, bet ir visi „Би-2” hitai, ypač pamėgti klausytojų per ilgus grupės gyvavimo metus.

Patikėkite, tokio koncerto Lietuvoje dar nebuvo! Grupė jam ruošėsi net 2,5 metų. Dabar trokšta visa, ką geriausia sukūrę, pateikti mylimai Lietuvos publikai!

Lapkričio 17 dieną 19 val. Vilniaus Forum Palace įvyksiantis koncertas – akvaizdus pavyzdys, kaip turi atrodyti, groti, skambėti ir kurti pasaulinio lygio grupė, kokia ir yra „Би-2“! Tuo 100-tu procentų įsitikins visi, kurie ateis į šį nepakartojamą renginį!

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 272
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 413683