Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Bryan Adams


2015 m. kovo 27 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Bryan Adams su geriausiu savo albumu ŽALGIRIO ARENOJE Kaune 2015 – 03 27

2015 m. kovo 27 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje koncertuos Kanados roko superžvaigždė Bryanas Adamsas su savo grupe. Šis koncertinis turas bus išties ypatingas ir proginis, nes skirtas dainininko sėkmingiausio albumo „Reckless“ 30-mečio išleidimui. Pasaulio šviesą išvydęs 1984 metais, „Reckless“ tapo lemtingu B.Adamso karjeroje ir buvo parduotas daugiau kaip 12 milijonų kopijų tiražu. Albumas tapo tris kartus platininiu vien tik Didžiojoje Britanijoje, o hitus iš šio albumo žino turbūt kiekvienas – tai „Run to You“, „Kids Wanna Rock“, „Somebody“, „Summer of '69“, „One Night Love Affair“ ir „It‘s Only Love“ duete su neprilygstama Tina Turner.

Bryanas Adamsas atvyksta su pilna savo muzikantų grupe. Kartu atkeliauja didelė techninio personalo komanda ir visa koncertui reikalinga garso bei apšvietimo įranga. Koncerte skambės ne tik visas „Reckless“ albumas, bet ir kiti B.Adamso megahitai, tokie kaip „(Everything I Do) I Do It For You“, „Please Forgive Me“, „All for Love“, „Have You Ever Really Loved a Woman?“ ir daugelis kitų.

Populiariausias pasaulyje Kanados ambasadorius

Savito balso savininkas, talentingas kompozitorius, Kanados roko muzikos ikona Bryanas Adamsas gimė 1959 m. Kingstone, Kanadoje. Dainininko tėvas buvo diplomatas, todėl nuo ankstyvosios vaikystės mažasis Bryanas keliavo į įvairias pasaulio šalis, gyveno Izraelyje, Portugalijoje, Austrijoje. Būdamas keturiolikos, Bryanas metė mokyklą ir visą laiką paskyrė muzikai – jis grojo gitara savo bičiulio Davido Tayloro suburtoje grupėje. Vėliau muzikantas visgi baigė muzikos mokyklą (fortepijono klasę) ir tapo grupės „Shock”, o vėliau „Sweeny Todd” nariu.

Pirmieji trys B.Adamso albumai nebuvo itin sėkmingi, tačiau ir neliko nepastebėti. Prikimęs balsas, tembru primenantis jaunąjį Rodą Stewartą, hitų kūrėjo talentas, „šaunaus jaunuolio iš gretimos gatvės” įvaizdis suteikė B.Adamsui laukiamo svečio statusą MTV kanalo eteryje. Jau antrasis albumas „You Want It You Got It“ tapo auksiniu, o rugsėjį įėjo į Billboard albumų Top 10. 1984 m. rugpjūtį B.Adamso laukė naujas iššūkis – Tina Turner pakvietė jį kartu įrašyti duetą „It’s Only Love”, kurį kritikai įvertino puikiai, o klausytojai iškėlė į pirmąsias vietas radijo stočių eteryje.

Tais pačiais 1984 metais pasirodė ketvirtasis ir sulaukęs didžiulio populiarumo albumas „Reckless”, kurio 30-ties metų išleidimui ir skirtas šių metų Bryano Adamso pasaulinis turas. Po šios plokštelės pasirodymo atlikėjas pirmą kartą buvo nominuotas net dviems „Grammy“ statulėlėms. „Reckless“ tapo lūžio tašku B.Adamso biografijoje ir nuo to momento talentingo kanadiečio karjerą lydėjo tik Jo Didenybė Sėkmė.

Per visą savo karjerą Bryanas Adamsas išleido 11 studijinių albumų, 69 singlus, pardavė daugiau kaip 65 milijonus įrašų, gastroliavo šešiuose kontinentuose, jo dainos tapo Nr.1 daugiau kaip 40-tyje šalių. Geriausias pasaulyje roko baladžių atlikėjas yra daugybę kartų nominuotas prestižiniams apdovanojimams, pelnė „Grammy“, „American Music Awards“, „MTV Video Music Awards“ statulėles ir turi savo žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 177
  Iš viso užsiregistravę: 73324
  Naujausias narys: 12betno1
  Šiandien apsilankė: 123921