Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Carnival Youth


2015 m. vasario 14 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Praėjusią savaitę paskelbtuose Latvijos muzikos apdovanojimuose kritikų liaupsinami jaunosios indie muzikos kartos atstovai „Carnival Youth“ paminėti net penkiose nominacijose, tarp kurių geriausio debiuto, geriausio vaizdo klipo, geriausio indie albumo, geriausios dainos. Apdovanojimų nugalėtojai paaiškės vasario mėnesio pabaigoje.

Geriausia daina pretenduoja tapti gimtojoje Latvijoje, Vokietijoje ir Jungtinėje Karalystėje skambėjusi ir į „Carlsberg“ alaus reklamos garso takelį Danijoje patekusi „Never Have Enough“. Ši debiutinio „Carnival Youth“ albumo „No Clouds Allowed" daina jau pasiekė ir Lietuvos radijo stotis.

„Carnival Youth“ taip pat turi gerų žinių gerbėjams Lietuvoje – vasario 13 dieną albumą „No Clouds Allowed" jie pristatys Šiauliuose, „Blic“ bare, o 14 dieną – Vilniuje, indie ir roko muzikos bare „Liverpool“.

„Labai džiaugiamės vėl atvykdami į Lietuvą koncertuoti! Praėjusiais metais gerai praleidome laiką grodami festivaliuose, o šiemet tai bus pirmieji mūsų soliniai koncertai jūsų šalyje. Labai laukiame ir pažadame pabandyti cepelinų!“ – linksmai juokėsi „Carnival Youth“ nariai.

2012 metais susikūrusi latvių indie ir neo-folk grupė „Carnival Youth“ vos per porą metų spėjo sulaukti tarptautinio pripažinimo. Muzikantai gerbėjus traukia savo eksperimentiniu, melodingu ir kiek asketišku folkloro mišiniu. Įdomus faktas, kad du iš keturių grupės vaikinų yra garsios latvių grupės „Prata vetra“ vokalisto sūnūs.

Praėjusiais metais aplankę didžiuosius muzikos festivalius „The Great Escape“ (Braitonas, Jungtinė Karalystė), „Positivus“ (Latvija), „GuilFest“ (Jungtinė Karalystė), „Sziget“ (Vengrija), „Carnival Youth“ buvo atvykę ir į Lietuvą – koncertavo festivaliuose „Vilnius Music Week“ ir „Galapagai“. Šiemet sausio viduryje muzikantai pasirodė viename svarbiausių Europos muzikos festivalyje „Eurosonic Noorderslag“ Nyderlanduose.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 22479
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 445119