Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Dienoraštinės pramonės produkcija kyla virš normų

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Argi tas mechanizmas, kuris vadinamas žmogumi, nėra nuostabus? Mes esam apdovanoti kažkokiomis galimybėmis...

Bet ne, vis tiek dejuojam, nesiseka, blogai, norisi vemti arba išeiti. Toks šlykštus visuomenės nesupratingumas, kad net ir pačiam vemt kartais norisi. Tokios grandininės reakcijos ir sukelia ta pesimistišką NE vaizdą, ratas užsidaro, ciklas prasideda iš naujo. Kol visi išvemsim dėl viens kito savo visą skrandžio turinį ir pažaliavę vaikščiosim nebeturėdami sveikatos ką nors keikti, bet užtemusiame prote vis dar laikydami savo keistą prieštaringumą.

Šitie žodžiai niekaip neatspindi mano dabartinio gyvenimo, kuriame blogai gali būti tik nuo labai didelių kebabo porcijų ar nesveikų limonadų. Viskas sekasi taip gerai, kaip dar niekam nesisekė - kartais norisi spinduliuojant optimizmu kam nors tai rėžti. Bet niekas manim netiki - pastoviais žmonėmis niekad netiki. O mano pastovus bruožas tas, kad aš neprognozuojamas. Irgi skamba paradoksaliai, bet viską įrodo tai, kad jei sėdite šalia manęs, jūsų sąsiuvinį galiu netikėtai suplėšyti - nes norėjau veiksmo, norėjau patampyti nervus. Nes pats esu neprognozuojamas ir man reikia iš pasaulio emocijų, aktyvumo. O dabar jis visas toks sustabarėjęs, kad net siutas ima. Nors kai paklausai, apie ką kartais mano amžiaus žmonės kalba, tai irgi gali prasidėti grandininė "vėmimo" reakcija. Jaučiu, daug kas TIK šneka. Trenkti, pamišę, pasikėlę, įsivaizduojantys per daug, knisantys protą menkystos. Čia visų gyvenime taip. Bet aš laikausi neutraliteto ir mano gyvenimas dėl to eina kaip tik per sviestą. Kol kažkas šneka, aš mintinai skaičiuoju dviženklius skaičius neturėdamas ką veikti. Mano produktyvumas 95 %, todėl kartais tie, kurie sėdi artimoje aplinkoje per matematikos pamoką, rizikuoja neatsinešti skaičiuotuvą ir tai paskirčiai panaudotą visą gyvą žmogų...

Atrodo, kad mokslai pradeda užimti pernelyg didelę mano veiklos dalį. Ir kas svarbiausia, ne tie mokslai, kurių man reikia mokykloje, pavyzdžiui, dėl pažymio. O kokios nors matematikos, chemijos, fizikos, informatikos... Va dabar gilinuosi į eksponentiškai kintančių sekų funkcijų išreiškimo metodus. Galbūt aš ir atradau šitą mokslą, bet matematika per giliai išnagrinėta, todėl sakykim, matematika yra universalus mokslas, kuomet pats atrandi kažkokią teoremą ir tik po to sužinai, jog tokią koks nors Oileris prieš 300 metų atrado, arba Pitagoras prieš daugiau nei 2000 metų atrado.

Tai vat kol kas taip idiliškai mano gyvenimas slenka ir nieko daugiau nebegaliu pasakyti. Toks jau aš, nuobodus ir eruditiškas dienoraštininkas, kuris pastaruoju metu pajautė reikalą dažniau rašyti savo metriką. O dabar grojaraščio skanumynai:




 2014 m. balandžio 28 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (6)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
dissident
2014 m. gegužės 1 d. 06:38:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Idomios  mintys. Kai kurios artimos, kai kurios ne. Bet juk zmoniu nebuna vienodu. Tuo ir idomus sis pasaulis. 


____________________
i'm not like them, but i can pretend
Atsakyti
Very_crazy_enough
2014 m. gegužės 1 d. 06:25:44 2014-05-01 06:28:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ką čia rašai, pamėginsiu nupiešt šypsenėlėm:

 {#} -> {#}

{#} -> {#}

{#} -> {#}

{#} -> {#}

{#} -> {#}

{#} -> {#}


____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
Atsakyti
einaras13
2014 m. balandžio 29 d. 23:59:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Protas draugų rate yra mažareikšmis daiktas. Bet individualiai kartais pasiklausai ir pamąstai giliau, apie ką jie (mes) šnekam ir nejaučiam to, tai tas supratimas tikrai nėra jaukus. Nors, kalbėti tam tikromis nustatytomis formulėmis ir specifinėmis temoms bebūtų mažu mažiausiai kvaila. Todėl jau geriau kalbėt apie viską, kas tik papuola. Kaip sakiau aname dienoraštyje, kai rėmai per siauri, ir portretas bus susiglamžęs juose...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2014 m. balandžio 29 d. 23:56:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O aš visada galvoju atvirkščiai. Aš įžvelgiu tokį esminį skirtumą - tu rašai daug konstruktyviau ir gyviau, mano rašymo stilius nors ir besimėtantis, bet visai sustabarėjęs ir jausmas, kad kažkokius klišus griaučius skaitai. Dėl to man įsivaizdavimas toks ir kyla, jog tavo dienoraščiai ne popsas, bet visuomenei lengviau virškinami - tai vienas iš kriterijų, kaip aš vertinu gerumą. 

Bet nėra ko konkuruoti ir sukti galvą dėl to. Mano dienoraščiai tikrai kieti, sukti, verčiantys susimąstyt, tai ir pats žinau, bet kaip sakant, sausa intelektualia kalba neišsimaitinsi, dėl to ir skundžiuos, jog trūksta idėjiško įvairumo ir/ar gyvumo. Mano dienoraščiai pastaruoju metu dar kiek ir suprastėję, kadangi jau savo literatūrinius talentus prislopinau dėl man pačiam nežinomų priežasčių, galbūt persimetimo į realinių mokslų sritį...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Silentist
2014 m. balandžio 29 d. 22:19:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ką tu darai kai sexy chick sėdi prieš tave ir žiūrėdama per akinių kraštelius akių kalba rodo, kad lydosi nuo tavo vaizdo? ar visada protas lemia gerus santykius tarp draugų?


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
4Blackberry
2014 m. balandžio 29 d. 19:57:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Turiu pastebėti, kad šiame dienoraštyje, nors ir trumpame, aš įžvelgiu daug ko savo. Pirma pastraipa - tai mano mintys pastarosiomis dienomis, tolesnės - ne visos, bet irgi daug atitinka. Tavo dienoraščiai vis dar geri, vieninteliai, kuriuose reikia įsiskaityti, o skaitant - susikaupti. Pasakysiu atvirai: tavo dienoraščiai visada buvo geresni už manuosius tam tikrais aspektais. Arba tik man taip atrodo, žvelgiant iš mano pozicijos. Vienu žodžiu, nenustok rašyti.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Don Omar Don Omar
8,6

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 94
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 26095