Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ed Sheeran. European Tour 2019


Lucavsala, Ryga 2019 m. liepos 12 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Kitą vasarą Rygoje koncertuos sensacingas dainininkas Edas Sheeranas

Kitos vasaros viduryje, liepos 12 d., visi keliai ves į Rygą, į Lucavsalos salą, kur savo vienintelį koncertą Baltijos šalyse surengs geidžiamiausias planetos atlikėjas Edas Sheeranas. Organizatoriai ne vienerius metus dėjo dideles pastangas prisikviesti artistą ir pagaliau jiems nusišypsojo sėkmė – Ryga yra įtraukta į intensyvų dainininko 2019 m. Europos turą „÷ (Divide)”.

Prekyba bilietais prasidės rugsėjo 27 d. 12:00 val. www.bilietai.lt tinkle. Pirmųjų bilietų kaina - €59 (jų kiekis ribotas).

Dėmesio! Bilietai bus parduodami tik interneto svetainėje www.bilietai.lt, t.y. jų negalima bus įsigyti stacionariose „Bilietai.lt“ kasose. Visi bilietai bus personalizuoti (su pirkėjo vardu ir pavarde) ir iš vieno IP adreso bus galima įsigyti tik 4 bilietus. Šios taisyklės yra taikomos siekiant išvengti bilietų perpardavinėjimo antriniuose portaluose, spekuliacijos su užkeltomis kainomis ir kitokių sukčiavimo būdų.
Su detalesnėmis sąlygomis galima susipažinti www.edsheeranriga.com svetainėje!

Britų romantikas Edas Sheeranas yra ne tik vienas sėkmingiausių šių dienų dainų autorių, bet ir beprotiškai geidžiamas atlikėjas kone visose planetos scenose. Nesuklysime pasakydami, kad šiandien E. Sheeranas yra numeris vienas pasaulio muzikos industrijoje.

Jo trečiasis studijinis albumas „÷ (Divide)”, pasirodęs 2017 m. kovo mėnesį, tapo pačiu perkamiausiu pasaulyje per pastaruosius metus. Šiai dienai yra parduota daugiau kaip 15,5 mln. šio albumo kopijų (daugkart platininis statusas 36 šalyse) ir jis išlieka dominuojančiu daugelio šalių radijo stočių topuose. Žinomiausi albumo hitai – „Shape of You” (multiplatininis statusas 32 šalyse ir pats populiariausias kūrinys „Spotify” platformoje), „Castle on the Hill”, „Galway Girl”, „Perfect” ir „Happier” – tęsia savo pergalingą žygį į klausytojų širdis.

Debiutinis Edo Sheerano albumas „+ (Plus)“ buvo išleistas 2011 m. ir parduotas daugiau kaip 10 mln. kopijų tiražu. Singlas „The A Team“ tapo tų metų Didžiosios Britanijos megahitu. 2014 m. muzikantas išleido kitą albumą „x (Multiply)“, kuris taip pat patiko tiek klausytojams, tiek kritikams. Albumas užėmė pirmąją vietą abiejose Atlanto pusėse, o singlas „Think Out Loud“ tapo megahitu pasauliniu mastu. Šiai dienai yra parduota daugiau kaip 16 mln. šio albumo kopijų ir pelnyta 90 platinos sertifikatų.

Taigi E. Sheerano koncertų anšlagų sėkmė yra labai logiška – turas „÷ (Divide)” muša vieną rekordą po kito, o paskelbtas datas daugelyje miestų reikia pildyti naujomis. Airijoje per vieną dieną buvo parduota 300 000 bilietų į septynis koncertus. Panašus scenarijus pasikartojo Varšuvoje, kur per keletą valandų buvo išparduoti visi bilietai į du stadioninius koncertus. Ir tai likus metams iki pasirodymo! Australijoje ir Naujojoje Zelandijoje daugiau kaip milijonas žiūrovų apsilankė aštuoniolikoje Edo Sheerano koncertų, kas yra absoliutus rekordas šiam regionui. Ir taip visame pasaulyje.

Per savo karjerą Edas Sheeranas pelnė visą eilę muzikos apdovanojimų, tarp jų 4 „Grammy“, 4 „Ivor Novello“ (Britanijos kompozitorių premija), 5 „BRIT“, 6 „Billboard“ ir daugelį kitų. Už savo pasiekimus muzikoje ir labdaros veiklą pernai E. Sheeranas buvo apdovanotas Didžiosios Britanijos imperijos ordinu.

Populiarus vyrų žurnalas „GQ Magazine“ pavadino E. Sheeraną šiuolaikinės kartos balsu. Su muzika, atspindinčią jo asmenybę ir apibūdinančią jo auditoriją – veržlią, realią, rimtą ir atvirą. Dainininko paslaptis slypi tame, jog jis yra toks pats kaip visi, tačiau tuo pačiu metu - vienišius. Gerbėjams Edas yra vienas iš jų, tačiau jo talentas – unikalus.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 150
  Iš viso užsiregistravę: 73326
  Naujausias narys: kuqewan02
  Šiandien apsilankė: 23398