Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Einant arklio link...

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tačiau mano gyvenimas bendrame kontekste toks pat rutiniškas. Tačiau smulkmenos visada pasmagina dieną. Va, šiandien netyčia palikau fb įjungtą, o jau po to girdžiu klasiokai sako, kad kažkas jau pridirbo nesąmonių mano profilyje. Tai gerai, kad bent perspėjo, nes namuose grįžęs ir būčiau šoką gavęs... Ai nu jo, atsisveikinau su mokykla ir lankiausi šiandien, kaip ir diduma mokinių kitų, paskutinį kartą. Nuobodybių nuobodybė. Kai paleido Sel'ą, aš ir klasiokas (labai geras draugas ir kolega) tiesiog paėmėm ir išėjom. Kompensuoja bent tai, kad kažkas sugalvoja paleisti CCR (nors norėjau kažko sunkesnio, Led Zeppelin). Nors dabar, artėjant Kalėdoms, tikrai renkuos kažką klasiškesnio. Klausau va vakare The Rolling Stones, The Who...

Ką turėtų reikšti, kad dabar atostogos. Kas iš to, kiek jų bus. Dvi savaitės? Pralėks kaip vėjai pajūry (nereiškia, kad aš pats nebūsiu pajūry). Skaitysim knygas - grožinės literatūros ir biologijos. Bet šiandien prastai miegojau, tai skaitymas apie homeostazę pasibaigė greitu ir spontanišku knygos užvertimu. Nors, pavyzdžiui, turiu atsparumą tradiciniam ir kaimiškam Simonaitytės rašymo stiliui. Nors gi jau kaip ir greitai reikia pabaigti skaityti tas knygas. O dar ir šventės, jėtus, tos šventės man tik absoliutus laiko gaišimas. Vietoj to, kad pasimokyčiau chemiją ir paskaityčiau biologiją, turėsiu kažkur eiti, trainiotis. Bent jau virtinių su grybais užkąsiu, kaip man būdinga, Kalėdų nemėgėjui. Tai tik pavalgyt. Ir prašau music'iečių - nebiesykit su savo komerciniais proginiais pop šūdais ateinančią savaitę. Nors turiu tokį ginklą, kaip Dream Theater, Magellan, Bathory, Metallica ir Annihilator - šitie turėtų užmušti kaip reikalas tą prakeiktą padlaižiavimo populizmui maniją.

Jei turėtumėte progą pabūti mano kailyje, suprastumėte, kad ir toks mokslo žmogus, knygų graužikas kaip aš, esu laimingas ir patenkinęs visus savo poreikius. Intravertui tai būdinga, daugumai gal tai keista. Aš namisėda, nenoriu šlaistytis, slankioti. Mieliau mąstysiu negu kažkur su giminėm sėdėsiu prie Kūčių stalo. Ir mano instrumentas gal bus dažniau įjungiamas, bet jau ir jaučiu, kad pirštų lankstumas ir muzikinė klausa lavėja. Elementarųjį King Crimson - Fracture, sunkųjį garso pobūdžio prasme, motyvą, atkurtą iš klausos, dabar kartkartėmis viena ranka arba abiejomis pagroju. 

Na, eisiva mes miegoti, nes atostogos skirtos, galiausiai poilsiui. Taigi, kas atostogauja (tai turbūt moksleiviai), tiems linkiu pasimėgauti tuo, ką gavote.




 2013 m. gruodžio 21 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Silentist
2013 m. gruodžio 21 d. 13:39:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tave irgi su Troliaus Arkliu, barzdotas žilaplauki jaunuoli!


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
saliakelio
2013 m. gruodžio 21 d. 01:31:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

idomu ir keista kur nematomas pakeleivis veda tave ateities kelioneje, toliau nuo zmoniu prie puikybes liuno gal, ar labai taupo ir tausoja tave kazkam kaip didele dovana :) turbut kantrus viliotojas


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Faina Faina
3,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 3044
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 415786