Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Etatiniai komentatoriai - šaukštas deguto medaus statinėje ar palaima?

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 1
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
4Blackberry
2013 m. spalio 1 d. 23:52:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taip, tai turbūt esminė problema: nenorėjimas, o gal nemokėjimas išgirsti. Klausimas, kuo nacionalistai buvo nepatenkinti - paskaitos tema ar pačia paskaita? Jų elgesys - tam tikro protesto išraiška. Dabar, kyla klausimas, dėl ko jos išėjo? Kokios aplinkybės, nes į aplinkybes reikia atsižvelgti, bandant vertinti ir analizuoti elgesio veiksmus. Gal jos paprasčiausiai skubėjo kur nors? Nes aš nemanau, kad kai žmonės užduoda pakankamai rimtus, protingus klausimus, nenori išgirsti atsakymų... Kokiu tikslu tada užduoti... Taigi nieko negaliu daugiau pasakyti, nežinodama visų aplinkybių.

Aš asmeniškai visada išklausau, perskaitau kitų nuomones, prieš pati komentuodama. Nes čia savaime suprantamas dalykas, kitaip dar nuklysi į lankas kažkur... O kitas reikalas, tai mokėjimas suprasti to kito nuomonę, ypač dar, jei ji nerišliai išsakyta. Todėl žmonės dažnai tiesiog nesupranta, neįsigilina iki galo - va tame slypi problema, manyčiau. O kad suprastų, tai čia reikia praktikos ir intelekto, kurio, deja, ne visi turi užtektinai kai kurioms situacijoms.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Rutonė
2013 m. spalio 1 d. 23:49:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pala pala, ar man tik atrodo, ar mes krypstam nuo temos - etatinių komentatorių? Bandysiu grąžint į vietą :) Tai va - sakau tik iš savo pastebėjimų - keletą įsidėmėjau ir tikrai nebuvo įmanoma jų nepastebėt. Nes tai būdavo komentarai ne į temą, tai buvo citatos iš Švento Rašto, pamokslai, kaip blogai yra tas ar anas, kokie žmonės blogi ir taip toliau, ir panašiai....Išsiskirdavo ilgumu ir beprasmiškumu (aišku, kaip kam tas atrodys). Tokius lengva atskirt iš visų ir praleist. O va įdomių, vertingų komentarų taip ir nepastebėjau. Arba skaitau per mažai (laiko gaila), arba ne ten lankausi.


Atsakyti
RockPrincess
2013 m. spalio 1 d. 23:20:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

4Blackberry, rašėi: „ Ir labai svarbus dalykas - nereikia nekęsti, ignoruoti tų komentatorių, kurie prisiimą heiterių vaidmenį. Reikia pabandyti juos suprasti, įsijausti į jų situaciją ir pabandyti atverti jiems akis bei protą...". Bėda ta, kad jie dažniausiai negirdi. Pavasari Kaune buvo atvira pasakaita apie tai, ką iš tiesų reiškia šūkis „Lietuva lietuviams". Nacionalistai tuo buvo labai nepatenkinti, atbėgo pasipuoše klauno nosimis ir daug daug šūkavo. Po paskaitos buvo diskusija. Labai gera vieta (tisiog ideali) protingai pasiginčyti, bet nacionalistės panelės uždavė tris klausimus, atsistojo ir išėjo nelaukdamos atsakymų. Taip dažniausiai ir su interneto ginčais. Nemaža dalis žnmonių veliasi į diskusijas tam, kad išsakytų savo nuomonę, bet net neklauso kitaminčių.


____________________
Aš samdau žmones, kad jie mane garbintu. True story.
Atsakyti
4Blackberry
2013 m. spalio 1 d. 23:11:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tas tyrimas be jokios abejonės neturėtų būti vienintelis ir pagrindinis rodiklis, nusakantis, kokio amžiaus žmonės daugiausiai komentuoja, nes visgi, straipsniai yra skirtingi ir 14-19 metų žmonėms paprasčiausiai nebūna reikalo reikšti "savo nuomonės" tomis rimtomis temomis. Todėl galvoju, kad tas tyrimas greičiausiai orientuotas į tas temas, kuriose rašoma apie garsenybes, laisvalaikį, sveikatą ir panašius retai įdomius dalykus. O štai politinėse, kriminalinėse temose dažniausiai vyrauja suaugusiųjų būrys ir tie jų komentarai tikrai ne visada būna labai intelektuaūs... Tačiau turiu pastebėti, jog yra tekę paskaityti ir visai neblogų. Tarkim, būna man tokia situacija, kad perskaitau straipsnį ir ne viską jame suprantu. Čia Delfi. Tada pasiskaitau komentarus, tuos, kurie surenka daugiausiai gerų įvertinimų ir iš jų man tampa daug viskas aiškiau. Arba tiesiog, kai kurie žmonės rimtai žiūri į tuos reikalus, kuriuos komentuoja ir todėl stengiasi išreikšti apibrėžtą, estetiškai gerai parašytą komentarą, parodyti savo poziciją. Ir nors tai būna retai, bet tokius komentarus tikrai malonu paskaityti. Įdomu sužinoti tokių žmonių nuomonę. Ir manau, kad apibendrinus, komentarai yra labai dviprasmiški. Juk visokių pasitaiko - visokių reikia... Tik vienus gera skaityti, o nuo kitų vemti verčia.

Aš pati labai retai komentuoju, tai skaitausi ne etatinė, bet epizodinė komentatorė. Jei jau rašau, tai rašau atsakingai. Štai čia neseniai, kai komentarai kas sekundę ėjo, kai Lietuva iškovojo sidabro medalį, ir aš savo nuomonę pareiškiau. Net nesvarbu, kad ten niekas to mano komentaro nepastebėjo dėl jų gausos. Man pačiai gerai. 

Panagrinėjant klausimą, kodėl žmonės skiria tiek daug savo laiko tuštiems komentarams, tai svarstymas toks: jie neturi ką veikti arba ieško būdo, vietos kur išlieti tą lietuvišką pyktį ir pagiežą. Nes turbūt daug didesnė komentarų dalis būna kupina tos pagiežos, smerkimo, ironijos, kartais su juodo humoro intarpais. Ir atrodo, jog žmonės tikrai kartais persistengia. Na taip, bloga ta mūsų politika, taip, daug mes turime nusikaltėlių ir kitokių visokių neaiškaus plauko individų, bet nereikia taip persistengti su bandymu išreikšti, kaip stipriai to nekenti... Net jei yra tikrai didelė ir nevaldoma neapykanta (kuri, reikia pripažinti, ne iš lempos yra), galima ją išreikšti ne taip baisiai piktai, ne taip impulsyviai, neišmintingai... Kas svarbiausia, tai jie net nežinodami visos tiesos, nežinodami, ar straipsnyje visi faktai teisingi ir neiškraipyti (nes žinot kaip būna, ne visi straipsnių rašytojai tokie sąžiningi ir teisingi, kaip atrodo) kritikuoja ir smerkia žmones, apie kuriuos sukasi kalba, jų veiksmus, netgi jų būdo savybes.. Ir tai labai nervina. Na kaip galima nusileisti iki tokio kvailo lygio ir rašyti savo a le "pačią protingiausią ir normaliausią" nuomonę apie tai, ko net nesupranti ir nežinai. Jie patys nežinodami apie ką sukasi kalba prirašo nesąmonių ir įsivaizduoja, kad yra teisingiausi pasaulyje, o nesulaukę palaikymo pradeda dar stipriau smerkti aplinkinius...

Vienu žodžiu, tai pakankamai plati tema, kurioje verta labai daug ką smulkiai išnagrinėti, aptarti atskirai, nes visgi yra labai įdomu apie tai pakalbėti. Komentatoriai - didelė ir svarbi Lietuvos visuomenė dalis, į kurią būtina atsižvelgti, sprendžiant įvairias problemas, bandant suprasti, kokie yra žmonės ir ką jie iš tikrųjų mąsto. Ir labai svarbus dalykas - nereikia nekęsti, ignoruoti tų komentatorių, kurie prisiimą heiterių vaidmenį. Reikia pabandyti juos suprasti, įsijausti į jų situaciją ir pabandyti atverti jiems akis bei protą...


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Rutonė
2013 m. spalio 1 d. 22:18:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na taip. Kalbant apie politinius straipsnius, atvejis sudėtingesnis, nes nelabai juos skaitau, juolab komentarus. O dėl to tyrimo, kur minėjau, tikrai nepretenduoju į šimtaprocentinį tikslumą, nes ką atmintis gerai užfiksavo, tai būtent komentatorių amžių. O detaliau jau nepamenu. Aišku, jei buvo tiriama labiausiai komentuojamų straipsnių komentatorių amžius (beje, neįsivaizduoju, kaip jį galima nustatyt - juk niekas prie komentatoriaus nestato stebėtojo, o apklausos irgi nepretenduoja į absoliučią tiesą). Šiaip pastebėjau tik tiek - kuo sudėtingesnė, rimtesnė tema, tuo mažiau komentarų. Ir dauguma jų pakankamai protingi, argumentuoti. Kuo labiau straipsnis iš pletkų ar kriminalų zonos, tuo daugiau komentarų. ir dauguma jų tikrai intelektualumu nespindi. O rimtesnių straipsnių komentarų skaičius ir turinys vėlgi savaip rodo, kas juos skaito ir komentuoja. Tiems statistiniams 14-19-mečiams (bent daugumai) vargiai ar bus įdomu politinės ar ekonominės temos. Tai specifinės temos, reikalaujančios bent minimalaus apsiskaitymo. Kitas dalykas yra pletkinės temos - kur kiekvienas gali pasireikšt, kiek tik širdis geidžia. Va ir reiškiasi. Stilius, beje, irgi daug išduoda. Nors galiu klyst. Bet vargu ar save gerbiantis žmogus pareikš, kad straipsnio net neskaitė, nes jį parašė durnius. O kad politinius straipsnius komentuoja atitinkamų įstaigų tarnautojai, tai nėra naujiena. Šiaip ar taip, tokie dalykai turbūt egzistavo ir egzistuos, ir net nenustebčiau, kad jie už tai gauna suderėtą "honorarą". Bet gal tokie dalykai labiau suaktyvėja priešrinkiminiu laikotarpiu.


Atsakyti
Dilgele
2013 m. spalio 1 d. 16:29:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Sutikčiau. Voliojosi (jau senokai) kažkoks straipsnis apie tai, kad dauguma statistinių komentatorių yra įv. įstaigų (gal net buvo minėta, kad valstybinės? Nepamenu) tarnautojai. Kažkaip tikrinta pagal IP adresus.

 

Dabar pagalvojau, kad beviltiškesnis reikalas, nei būti etatiniu komentarų rašytoju, yra tų etatinių komentatorių apskaitos vedimas.

 

Dar biškį literatūros į komentarų temą: https://auksozuvys.lt/knyga/lietuvio-utoportretas-intelektualine-provokacija/


Atsakyti
Pazistu_Mykola
2013 m. spalio 1 d. 08:11:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Drįstu spėti, kad čia tyrimas "niakuoks" - statistinis komentatorius maždaug 14-19 metų???  Kai dauguma (nematavau, bet bent jau vizualiai arti pusės)  komentarų srauto prirašoma dieną, kai tie statistiniai komentatoriai yra mokykloje ar šiaip turi ką veikti. Nebent čia kalbama apie demotyvacinių tinklapių auditoriją, bet niekaip nepatikėsiu, kad paaugliui prisėdus prie kompiuterio svarbiausia pakomentuoti politines naujienas delfyje ar kitur.


Atsakyti
Very_crazy_enough
2013 m. spalio 1 d. 02:24:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kaip matau: konkretumas nėra šios temos pagrindinis bruožas


____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
Atsakyti
einaras13
2013 m. spalio 1 d. 00:28:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

technologijos.lt aš retai užeina, ką jau kalbėti apie komentarų skaitymą. Na, tikiu, kad tokiuose portaluose sumanesnių ir protingesnių koncentracija didesnė. O dėl Delfio - visiškai teisingai.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
RockPrincess
2013 m. spalio 1 d. 00:27:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Protingų komentarų labiau specelizuotuose puslapiuose galima rasti (tokiuose kaip technologijos.lt). Ir juokinga būna palyginti to pačio straipsnio (nes kaip žinias žiniasklaidos portalai dažnai ima straipsnius iš kitų puslapių) komentarus delfije ir technologijose. Pirmajame tik pyktis (dažniausiai) ir oponento negirdėjimas.

O dėl žurnalistų klaidų, manau čia tiek pat kalti redaktoriai. Kurie publikuoja „nešvarų" tekstą, arba patys kartais jį pataiso į blogąją pusę (kai dirba ne profesionalas).


____________________
Aš samdau žmones, kad jie mane garbintu. True story.
Atsakyti
Very_crazy_enough
2013 m. spalio 1 d. 00:06:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jūs turit čia daug rašytinės info, deja, trūksta laiko skaityt, bet dėl problemos pavadinimo: etatiniai.

Kuo dabar skiriasi etatinis komentatorius nuo tarkim elitinio(?)

VIP narys yra elitinis, kuriam nemoka... o etatinis, aš kaip suprantu, apmokamas? apmokomas. ką tu -a- ,garsusis naujoke, norėjai iškelt šioje temoj, jei imsim trumpais žodžiais???


____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
Atsakyti
Rutonė
2013 m. rugsėjo 30 d. 17:44:55 2013-09-30 17:45:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai kad, Einarai, turbūt neskaitai kitų Delfio straipsnių. Man, kaip moteriškos giminės atstovei, visai įdomu paskaitinėt straipsnius apie dietas, sveiką maistą, na ir šiaip visokias "mergaitiškas" temas. Oi, kiek ten būna visokių nesąmonių, kurias matai jau skaitydamas straipsnį. Tada leidžiu sau ir į komentarus pažiūrėt. Va tada būna smagu - jei ne visi, tai bent daugelis sutampa su mano niomone :D

O šiaip kažkur (ar tik ne 15min ar Lryte) buvo rašyta apie kažkokį kursinį/diplominį/mokslinį darbą, kuriame nagrinėjama interneto komentatorių kultūra ir amžius (ar kažkas panašaus). Beje, tyrimas atliktas Lietuvoje. Na tai vaizdzialis niakuoks - toks statistinis komentatorius maždaug 14-19 metų, o va jau apie išsilavinimą nepamenu, bet tikriausiai ne pats aukščiausias. 


Atsakyti
einaras13
2013 m. rugsėjo 30 d. 17:33:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Etatinis komentavimas ne man. Ok, aš dažnai pasisakau, kažkur įkišu nosį su savo nuomone, kuri nebūna kaip intelektualą primetančio atsilikėlio (arba atsilikėlį primetančio intelektualo) pliurpalas. Bet tai galioja tikriausiai tik viename portale - music'e. Mėgstu dar pasiskaityt komentarus Delfyje, nes tai vienintelis mano lankomas naujienų portalas. Bet dažniausiai komentuoju norėdamas stipriai paprieštarauti kažkam arba pastebėjęs kitų nepastebėtą klaidą, dažniausiai moksliniuose straipsniuose. Aišku, rašybą fiksuoti būtų beprasmiška, nes žinom tuos interneto žurnalistus, kaip jie nemoka naudotis klaviatūra, o galbūt ir LKŽ... {#}

Nesu linkęs skaityti komentarus, nes turiu ir be jų ką nuveikti, pavyzdžiui, geriau eisiu atnešti malkų ar nukasti sniego, nes ši veikla turi kažkokį tikslą. O tie komentatoriai, jau Delfyje prisižiūrėt užtenka, yra tikrai vidutinio arba žemo intelekto individai, kurie arba apsimeta durnais, arba apsimeta protingais, arba iš medžio kritę žemyn galva, trenkęsi į asfaltą ar gavę su plyta. Ne kartą buvau sakęs, jog reikalinga cenzūra. Bet palauk, kas čia spės viską cenzūruoti. Kažkur skaičiau apie Kinijos cenzūruotojus - labai vargsta žmogeliai. Tai vat, nors pas mus kelis šimtus kartų mažiau gyventojų, vis tiek, tokiu dalyku maža kas apsiims. Be to, reikia mokėti interpretuoti ir tuos kvailus komentarus , galbūt yra kokia super gili potekstė arba itin gudri mintis, paslėpta po devyniais patalais. Taigi, cenzūravimas nėra teisimo būdas šiuo atveju. Bet tuos politikierius, kurie prie kiekvieno straipsnio pradeda savo istorijas apie Uspaskich, Kubilių ar Lansbergį, reikia tikrai užbaninti (lietuviškai kalbant, blokuoti IP). 

Delfyje tikrai nerasite protingų komentarų, tikimybė juos rasti labai menka. Arba tai būna jau minėti politikavimai, arba kažkokių nerišlių minčių kratiniai su matomai nesupratimu, apie ką eina kalba, arba eiliniai paistalai, arba nieko naujo nepasakančios mintys, kurios prieinamos kiekvienam vidutinio intelekto žmogui, na, chrestomatinės ir nuobodžios. Žmonių, kurie parašytų ką nors tokio, kad sukeltų susižavėjimą, mačiau turbūt tik dviejuose portaluose - music'e ir facebook'e. Naujienų portalai savo komentatorių ratu gali pasigirti: "mes turime banalų, nenormalų, neraštingą, žemo lygio ir buką esmės nesuprantančių kvailų komentatorių ratą". 

Deja, taip yra.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2013 m. rugsėjo 30 d. 17:15:19 2013-09-30 17:58:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Savęs turbūt negalėčiau pavadint etatine komentatore, nes leidžiu sau pasireikšt tik tada, kai jau nu niekaip NEBEGALIU.... Kai, pvz., lietryty buvo straipsnis apie savigynos būdus moterims, nekomentavau, bet sudėjau {#} komentarams, kurie kando "žurnalistei", kuri parašė, kad gintis galima "smūgiuojant iš kelio" ar "iš alkūnės". Ir, beje, jei neklystu, musice čia irgi taip rašo VISI (pataisykit, jei klystu ir iškart atsiprašau rašančių teisingai - "smūgiuoti alkūne, koja"). O šiaip pamenu, buvo tokia Daiva A., kuri vėliau kaitaliojo vardą, bet IP adresas rodė, kad komentatorė(-ius) ta pati(tas pats). Dažnai tai buvo pamokslaujantys kliedesiai ne į temą. Dabar dingo. Ar smagu buvo tai skaityt? ne, jos pliurpalus praleisdavau. Dar yra Krikščionis, tik nebežinau, ar jis visur kitur reiškiasi, ar tik Lryte ir 15min. Dar yra Blaivininkas, kur tik galėdamas propaguojantis visišką blaivybę. Paskaitai tokio vieną du (na gerai - tris keturis) komentarus ir žinai, kad daugiau į juos neverta kreipt dėmesio. Tuo jie yra netgi labai gerai, jei sugalvoji savo brangaus laiko dalį paaukot komentarų skaitymui - žinai, kam galima negaišt laiko. Tik kur garantija, kad tokiu pačiu nicku nepasivadins visai k,itas vartotojas, nes mintinai mokytis jų IP nematau jokios prasmės. 

Šiaip nedažnai ir komentarus skaitau, nebent straipsnis toks apie nieką ar toks bukas ar melagingas, kad komentarai būna įdomesni už patį straipsnį (tiesa, ir komentarų tada būna laaabai nedaug). Bet taip būna gan retai...

O dabar kaip kad rašė RockPrincess, kokie straipsniai sulaukia daugiausia komentarų? Tikrai ne patys geriausi, patys įdomiausi (man). O apie nelaimes, nužudymus, na, dar garsenybių vestuves, vaikus, nėštumus ir taip toliau. Trumpiau - kriminalai arba tuštybių mugė. Kiek ten būna nuolatinių komentatorių - nežinau. Kai pamatau, kiek tūkstančių komentarų yra, tai net nebandau pradėt skaityt - beviltiška... Ir laiko gaila.

P.S. Turbūt topiškiausi komentarai - "straipsnio nė neskaičiau, nes..." O rimtos priežasties tai kaip ir nėra arba galima numanyt - aš ir pats viską kur kas geriau žinau/suprantu...

Reziume? Ir gerai, ir blogai. Viena vertus, tie, kurių komentarus skaityt ir įdomu, ir malonu, galima sakyt, yra retos ir malonios išimtys, atgaiva po kalnų neigiamų (visomis prasmėmis) pasireiškimų. Kita vertus, tie, kurie yra "blogai", irgi yra gerai - kaip minėjau, jų komentarus galima praleist taupant laiką. Nors turbūt geriausias laiko taupymas - neskaityt komentarų išvis.


Atsakyti
Stripped
2013 m. rugsėjo 30 d. 00:11:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kovoju su neokomunistais, neobolševikais, socialdemokratais ir prorusiškomis struktūromis {#}

 


____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
RockPrincess
2013 m. rugsėjo 29 d. 22:30:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Noriu noriu noriu ir aš paburbėti šia tema :). Pati šį tą rašau ir kokie žmones kvaili,jei parašai nelabai gerą straipsnį (nes jie sualukia daugiausia skaitytojų. O nuo to priklauso ar darbą turėsiu. Gedinga, bet toks gyvemnimas...), pasipila komentarai: "nebeturit apie ką rašyti" ir lia lia. Parašius super straipsnį, labai teigiama ir šiaip, tikrai super - skaitomumas labai mažas. Nes nėra sensacijos, kažko šokiruojančio. Apsispręskit, mielieji komentatoriai ir skaitytojai, ko norite. Ir dar labai juokinga kai komentuoja net neskaite.

Ačiū. Išsiburbėjau. Geriau :)


____________________
Aš samdau žmones, kad jie mane garbintu. True story.
Atsakyti
a123
2013 m. rugsėjo 29 d. 16:08:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neturėjimas ką veikti, noras pasireikšti ar pilietinė pareiga verčianti juos kiaura diena sėdėti prie kompiuterio? Etatiniai komentatoriai jau ne vienerius metus reiškiasi interneto platybėse: Delfi.lt, Lrytas ir k.t. Ar tai iš kažkur kylantis noras keisti skaitytojų nuomonė, nes jie žino, kad kiekvienas jų komentaras gali keisti skaitytojo nuomonė... Tokie kaip "Tomas J." aktyviai reiškiasi Delfi.lt., komentuodamas tarptautinėse temose, smerkiantis JAV diktuojama politika. O "Pikasas" priešingai, gina JAV interesus taip pat jo draugužio V. Landsbergio ir varo savo demagogijas. "JDL" tikslas – drumsti vandenį. Jis visur ir visada stengiasi sukiršinti kitas tautas tarpusavyje. Juk ne veltui yra posakis: žydas muša, žydas rėkia. O ką jus veikiate prie interneto?  


____________________
During your life, never stop dreaming. No one can take away your dreams – Tupac Shakur
Atsakyti
Puslapiai: 1
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Joey Ramone Joey Ramone
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:19 - Silentist
Richardo Tandy (ELO) klaviatūrų paletė buvo svarbi grupės garso sudedamoji dalis, ypač albumuose „A New World Record“, „Out of the Blue“, „Discovery“ ir „Time“.
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
20:54 - Silentist
Nebalsuoju ltpoptop jeigu daug daininkiu gali persivadinti AS NORIU BUTI ADELE, tia geriau nueinu pas Adele ir prabalsuoju
19:22 - einaras13
Tai 10 balų sistema daug universalesnė nei 5. Be to, jau dabar aktyvumas yra mažokas, grįžus prie penkiabalės sistemos bus labai daug dainų, kurios gauna nulį. Iškritimas bus randomizuotas, o ne žmonių apspręstas.
19:21 - einaras13
Tai, kad tamsta nerandi už ką balsuot, dar nėra argumentas daryti visiems taikomas balsavimo taisykles. Be to, juk žinai, jog nebūtina balsuot už viską, gali duot 10, 9, 8, 7 ir 6, likusių penkių balų nebūtina paskirti.
19:05 - Stripped
Jau kuris laikas nebebalsuoju LT top 30, nes negaliu išrinkti 10 variantų, o balsuoti už beleką nenoriu. Lietuviai nesukuria tiek gerų dainų, o jei ir sukuria tai čia nepatenka. Siūlau mažinti iki 5 pasirinkimų
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1537
  Iš viso užsiregistravę: 73348
  Naujausias narys: ohvnatgulo
  Šiandien apsilankė: 192618