Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Father John Misty


VU Botanikos sodas 2019 m. rugpjūčio 14 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Tadadadam, visur linksniuojamas indie muzikos trolis Father John Misty vasarą atvyksta į Lietuvą! Rugpjūčio 14-ąją Vilniaus Universiteto Botanikos sode Kairėnuose koncertą trinktels pats Joshas Tillmanas. Netipiškas pasirinkimas ir dar vienas gražus tolyn žvelgiančios muzikos agentūros „8 Days A Week“ ėjimas. Tiesiog wow, laiku bei vietoje ir dar be jokio stogo. Taip neįtikėtinai greitai, kad net keista.

Pirmieji bilietai visada pigiau! Žinoma, pigiausių užteks greičiausiems. Parašyk žinutę feisbuke „8 Days A Week“ (www.8dw.lt) ir gauk nuolaidos kodą. Pats kodas galioja labai ribotą laiką – iki kovo 4 d. 10 val. Bilietų kiekis ribotas, tad nėra ko delsti.

Daug gerų žodžių galima pasakyti apie amerikietį Joshą Tillmaną, kurį derėtų vadinti Father John Misty. Tokie koncertai pas mus vyksta ne kasdien. Jam tai bus pirmoji viešnagė Lietuvoje. Mums reikia asmenybių ir jų muzikos. Šiandien repo pasaulis turi Vince‘ą Staples, pop muzika – Cardi B, o indie scenos favoritas – būtent Father John Misty. Taip, jis kietas dainų autorius, atlikėjas ir artistas, bet tai apie Joshą mes jau žinome. Jei iš jo atimtume muziką, jam liktų tik arogantiško šikniaus įvaizdis ir ūsai. Father John Misty pralaužė daug ledų ir ne kartą pats save nustebino savo pareiškimais. Jo muzikos klauso tie, kurie ją iš tiesų girdi ir supranta. Taip buvęs garsios grupės „Fleet Foxes“ būgnininkas tapo tikra indie muzikos klasika ir hipsterių numylėtiniu.

Father John Misty yra vienas mūsų herojų ir turi nemažai gerbėjų. Na, sutikit, toks skirtingų identiteto aplinkybių kratinys vienoje asmenybėje nėra dažnas. Jo dainų tekstai, įžvalgos ir filosofija yra kažkas. Ne visi yra tokie geri kalbėtojai ir pasakotojai kaip jis. Jam tai duota. Tiesa, jis nepamiršta savo istorijos ir už viską yra dėkingas savo žmonai video menininkei Emmai Elizabeth Tillman.

Father John Misty – atviras, savim pasitikintis bei besižavintis, kalbus ir iškalbingas veikėjas. Jo humoras, pasaulėžiūra ir patirtys jį išskiria iš kitų. Štai kodėl jį labai mėgsta žiniasklaida ir įvairūs pokalbių šou. Sklando gandai, kad jis jau davė 50 tūkstančių interviu. Nieko nuostabaus, kad jo vardas linksniuojamas su Kanye Westu, broliais Gallagheriais ir kitais muzikos pasaulio blogiukais. Beveik viskas, ką jis darė pastaruoju metu tapo virusu. Kiekviena jo citata tapdavo antrašte. Jis dramatiškas ir kandus. Kartais arogantiškas ir net bjaurus. Ir trolina jis viską ir visus. Dar visai neseniai jis galėjo išlįsti iš tavo šaldytuvo, apginti nekenčiamiausią Kanados grupę „Nickelback“ ar išdėti į šuns dienas Prezidentą Trumpą. Dabar jis nebeturi twitterio ir instagramo paskyrų, o jo feisbuko puslapis skirtas tik muzikai. Jis apdovanotas „Grammy“, patikrintas didžiųjų festivalių ir rimtų leidybinių kompanijų. Paskutiniai Father John Misty įrašai „Pure Comedy“ ir „God's Favorite Customer“ padarė jį folk roko superžvaigžde. Visi jo albumai nuolat patekdavo į metų geriausių sąrašus. Šiandien jo paslaugomis naudojasi kiti A lygos artistai. Jis rašo dainas tokiems vardams kaip Lady Gaga ir Beyonce. Dar jis filmavosi Lanos Del Rey klipe ir dainuoja apie virtualų seksą su Taylor Swift. Ar bereikia čia ką pridurti?

Melas, kad pas mus nėra gerų koncertų. Atvirų renginių šį sezoną Botanikos sode tikrai bus. Čia taip pat plosim australui RY X, škotų šaunuoliams „Franz Ferdinand“ ir keistuoliui iš Naujosios Zelandijos Connanui Mockasinui. Ko ne festivalis?

Baisiai įdomu, ką dar „8 Days A Week” prisiviliojo į Lietuvą? Palaukite ir greitai sužinosite. Pirmieji bilietai visada pigiau ir jiems reikalingi kodai. Parašyk mums žinutę ir viską išspręsim.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 107
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 106418