Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Granatos 2013


Rumšiškės, Muziejaus teritorija 2013 m. rugpjūčio 2 d. 18 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Dub FX 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
GJan 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Rugpjūčio mėnesį Lietuvos muzikos pasaulyje startuos naujas tarptautinis muzikos festivalis „Granatos Live“. Pirmasis „Granatos Live“ festivalis vyks šiemet rugpjūčio 2–4 dienomis unikalioje Rumšiškių muziejaus teritorijoje.

„Planų pradėti organizuoti kasmetinį muzikos festivalį turėjome jau seniai, tačiau jų įgyvendinimą dėl įvairiausių priežasčių vis atidėdavome. Šiemet „pasiteisinimų“ neliko, todėl visiems kokybiškos muzikos mylėtojams dovanojame naują tarptautinį muzikos festivalį „Granatos Live“, – sako „Makroconcert Lietuva“ vadovas Vaidas Zdancevičius.

Bilietus į pirmąjį tarptautinį muzikos festivalį „Granatos Live“ jau galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internete. Pirmieji bilietai pigesni, kainuoja nuo 89 Lt, yra taikomi papildomi mokesčiai. Artėjant renginiui bilietai brangs. Daugiau informacijos ieškokite interneto svetainėse www.bilietai.lt, www.granatos.lt ir festivalio profilyje „Facebook“ www.facebook.com/GranatosLive.

Ypatinga vieta

Muzikos festivalis „Granatos Live“ vyks unikalioje vietoje – Rumšiškių muziejaus teritorijoje. Analogų neturintis muziejus išsiskiria nuostabia gamta ir yra lengvai pasiekiamas tiek nuosavu, tiek visuomeniniu transportu – automobiliais, autobusais, traukiniais ir net laivais. Nuostabiu gamtos grožiu garsėjantis muziejaus parkas, kurio teritorija ribojasi su Kauno mariomis, yra ideali vieta masiniams renginiams ir pramogoms. Rumšiškių muziejus - didžiausias ir žymiausias tokio pobūdžio muziejus Europoje. Jis buvo įkurtas dar 1974 m. ir yra vienas lankomiausių mūsų šalyje. Jo teritorija užima net 195 ha plotą.

„Džiaugiamės, kad nuo šiol kasmet vyksiantis tarptautinis muzikos festivalis padės dar labiau garsinti mūsų muziejų“, - sako Lietuvos liaudies buities muziejaus Rumšiškėse direktorė Violeta Reipaitė. „Tikimės, kad bene geriausiai Lietuvą reprezentuojančiame muziejuje vyksiantis renginys sulauks žiūrovų ne tik iš mūsų šalies, bet ir iš užsienio“.

Trys scenos, per 30 muzikos žvaigždžių ir daugybė pramogų

Festivalyje „Granatos Live“ bus įrengtos trys scenos, kuriose koncertuos per 30 atlikėjų ir grupių iš užsienio bei Lietuvos. Viena pagrindinių organizatorių idėjų – „sprogdinti“ naują muziką, todėl festivalis ypatingą dėmesį skirs muzikos karjerą pradedantiems perspektyviems muzikantams. Nors su daugeliu grupių ir atlikėjų dar vyksta derybos, jau dabar žinoma, kad pirmajame tarptautiniame muzikos festivalyje „Granatos Live“ koncertuos Australijos atlikėjas „Dub FX“, šiuo metu ypač greit populiarėjantis Didžiosios Britanijos atlikėjas Jamie N Commons, ypatingai ryškiai debiutavusi scenos naujokė Gjan, Italijos roko grupė „La Cricca“, geriausia lietuviško hip-hop grupė „G&G sindikatas“ ir tarptautinį pripažinimą pelnęs kolektyvas „Keymono“.

Be koncertų organizatoriai žiūrovams siūlys daugybę kitų pramogų ir užsiėmimų: naktinius kino seansus, vandens pramogas, rytines jogos ir kapueira mankštas, dienines gitaros pamokas, atskiras zonas smaližiams ir kokybiško bei skanaus maisto mėgėjams ir daug kitų įdomybių.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 146
  Iš viso užsiregistravę: 73326
  Naujausias narys: kuqewan02
  Šiandien apsilankė: 59712