Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Grand Show – Alphaville, Secret Service, Rondo


2013 m. gruodžio 27 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Rondo 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Gruodžio mėnesį didžiausiuose šalies miestuose nuaidės griausmingi šventiniai koncertai „Grand Show“. Vienoje scenoje populiariosios muzikos mylėtojai galės pamatyti ir išgirst ne tik pasaulinio garso žvaigždes – grupes „Alphaville“ ir „Secret Service“, bet ir legendinius „Rondo“.

Įspūdingas trijų scenos grandų pasirodymas vyks gruodžio 27 d. „Žalgrio“ arenoje Kaune. Bilietus į šventinį koncertą jau galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu, „Žalgirio“ arenos bilietų kasoje. Daugiau informacijos svetainėje www.bilietai.lt.

Vokiečių grupė „Alphaville“ yra tikra elektroninės muzikos pionierė, pasaulyje išgarsėjusi tokiais visiems gerai žinomais hitais kaip „Big In Japan“, „Sounds Like a Melody“ ir baladės „Forever Young“. Per daugiau nei tris karjeros dešimtmečius trijulė išleido šešis studijinius albumus, koncertavo didžiausiose pasaulio scenose, yra ypač mėgstami JAV, Prancūzijos, Vokietijos ir net Pietų Afrikos bei Japonijos klausytojų. Ne pirmą kartą Lietuvoje viešintys vokiečiai, šį kartą gerbėjus džiugins ne tik seniai visų pamiltomis melodijomis, bet ir naujausiais kūriniais.

Švedijos pop, new wave muzikos grupė „Secret Service“ Lietuvoje lankysis pirmą kartą. Didžiausio populiarumo „banga“ grupę lydėjo 9-ojo dešimtmečio pradžioje, kada pasirodė tokie hitai kaip „Oh Susie“, „Ten O‘Clock Postman“ ir Europos muzikos topus užkariavęs „Flash in the Night“. Tris karjeros dešimtmečius skaičiuojantys švedai populiarūs iki šiol, o pernai pasirodė ir aštuntasis studijinis grupės albumas „The Lost Box“, kurį „secret‘ai“ ir pristatys Lietuvos publikai.

Legendinės grupės „Rondo“ atskirai pristatinėti nereikia. Kolektyvas susibūrė 1976m. mažame Lietuvos miestelyje Šiluvoje ir vos per keletą metų pelnė vienos populiariausių grupių šalies istorijoje titulą. Tikriausiai nerasi nei vieno, negirdėjusio tokių „Rondo“ hitų kaip „Egle, mano sese“, „Laukų gėle“, „Pelenė“, „Sudie Eliza“, „Margarita“ ir kt. Per savo gyvavimo metus grupė įrašė daugybė studijinių albumų, daugybę kartų buvo renkama geriausia grupe, tačiau patiems muzikantams didžiausias apdovanojimas – daug metų neblėstančios publikos simpatijos. Jau kelios kartos nepamiršta nei jų sukurtų dainų melodijų, nei žodžių.

Muzikantų nuomone jų populiarumo formulė – visuomet tik „gyvai“ atliekama muzika bei sugebėjimas koncerto eigą derinti prie susirinkusiųjų nuotaikos. Dėl to kiekvienas „Rondo“ koncertas tampa nepakartojamu, išskirtiniu, spalvingu, nuotaikingu ir su niekuo nesulyginamu.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 432
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 55866