Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Į Lietuvą atvyksta šokių muzikos žvaigždė David Guetta


"Siemens" Arena, Ozo g. 14, Vilnius 2009 m. gegužės 3 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
David Guetta - pop žvaigždė, pasauliui drąsiai rėžianti: „Fuck me I'm famous“. Daugiausiai pasaulyje įrašų parduodantis didžėjus sėkmingai groja 2 milijonams žmonių Rio de Žaneire ar gyvai koncertuoja per „Victoria's Secret“ kolekcijos pristatymą. Maža to, jis yra pirmasis didžėjus atlikęs savo programą lėktuve, skrendančiame iš Paryžiaus į Ibizą.

Tik jis, Tiësto ir Bob Sinclar yra tokie populiarūs šou verslo atstovai didžėjai. Jie žengia raudonais kilimais per visus svarbiausius metų renginius, filmų, muzikos apdovanojimus, madų kolekcijų pristatymus. Sklinda gandai, kad dėl jų geriausių metų pasirodymo datų pešamasi aukcionuose. Tačiau jau kitais metais kultiniu tapęs didžėjus, moterų numylėtinis David Guetta pirmą kartą atvyksta į Lietuvą. Gegužės 3 d. ši tikra šokių muzikos mega žvaigždė surengs savo pasirodymą Vilniaus „Siemens“ arenoje, teigiama agentūros „In The Mix“ pranešime.

Jo dainas niūniuoja pusė pasaulio

41 metų prancūzas David Guetta turi kuo girtis. Trys auksiniais tapę albumai: „Pop Life“, „Guetta Blaster“ ir „Just a Little More Love“. Kontraktas su „L'oreal“, romanai su modeliais, remiksai pop žvaigždėms Kylie Minogue, David Bowie ir Madonna, plius keliolika populiarių rinkinių. Negalima pamiršti ir fotosesijų garsių žurnalų viršeliams bei pasirodymų privačiuose vakarėliuose San Tropeze, Honkonge, Balyje ir Holivude.

Bet, visų svarbiausia, tai, kad po kelis mėnesius topuose karaliavusias jo dainas „The World Is Mine”, „Just A Little More Love”, „In Love With Myself” ir „Love Is Gone“ niūniuoja pusė pasaulio. Pastaroji pernai buvo įvertinta „World Music Award“ apdovanojimu, o šiemet festivalyje „Winter Miami Conference“ „Love Is Gone“ kūriniui buvo suteiktas ir „Best Club Anthem Of The Year“ titulas.

Visai neseniai britų DJ MAG paskelbtame populiariausių didžėjų šimtuke, kurį išrinko keli šimtai tūkstančių gerbėjų iš viso pasaulio, David Guetta pirmą kartą pakilo taip aukštai – į penktąją vietą. Aukščiau liko tik trance muziką propaguojantys grandai: Armin van Buuren, Tiësto, Paul van Dyk bei Above & Beyond. Taigi, žavingasis prancūzas tapo populiariausiu house muzikos didžėjumi pasaulyje.

Įspūdingi milijonieriaus rekordai

Aukščiausios prabos muzikos prodiuseriui ir didžėjui David Guetta nebaisios jokios ekonominės krizės. Juk jis ne vieną kartą prestižiniuose „World Music Awards“ apdovanojimuose laimėjo daugiausiai įrašų pardavusio didžėjaus prizą. Jo parduotų įrašų skaičiai tikrai įspūdingi – net trys milijonai singlų ir du milijonai albumų. Jis pirmauja visur – net pasaulio internautus pavergusiame „Youtube“, kur jo klipus jau peržiūrėjo daugiau nei 50 milijonai žmonių.

Rekordus muzikos milijonierius gerina ne tik internete, bet ir koncertuose - Brazilijoje jo pasirodymo klausėsi net 2 milijonai žmonių. Tuo tarpu, groti penktadalio milijono auditorijai - David Guetta'i jau seniai ne naujiena. 2008-aisiais gegužės 3-čiosios svečias iš viso surengė per 180 pasirodymų (grojo dažniau nei kas antrą dieną) ir šokdino per 4,5 milijonus žmonių visame pasaulyje.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 257
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 388117