Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

IN SANITY.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

8:00 h - turi būti ten. Apibrėžta forma. Viskas gryna ir aišku. 17:00 h - turi būti Ten. Apibrėžta forma. Viskas aišku, bet nebūtinai, gali būti išderinta įvykių tvarka. Kita diena panaši. Tik 16:00 h - turi būti TEN. Vėl planas aiškus, laiko tėkmė, laiko išpildymas labai aiškus. Bet savijauta ne. Pasaulis taip tobulai sutvarkytas, bet viduje vyrauja didžiausia netvarka kokią galima suvokti žmogaus protu. Kairysis smegenų pusrutulis liepia vykdyti tvarką ir nieko nesakyt, dešinysis - amžinas nenuilstantis maištininkas. Jis taip pat linkęs į beprotybę. Tai jis geriausias draugas, kaip ir didžiausias priešas. Jis pilnas velnių, apsėstas demonų. Kaip gyvent kai įsimyli demonus? Jie labai mėgsta klaidinti. Žinai tikrąją tiesą giliai viduje, bet jie neleidžia jos matyti, neleidžia gyventi pagal tiesos dėsnius ir principus.

 

Kai žmogiškumas kovoja su besivystančiu robotiškumu. Kur gali dėtis? Kur eiti, kad pabėgtum nuo savęs? Kur rasti prieglobstį nuo žvėries, antžmogio, kurį aprašė Nyčė, evoliucionuojančio tyliai ir ramiai. Jis per amžius vystosi sėkmingai, niekas nepajėgus sustabdyti, kaip niekas ir nebando to daryti. Kam lemta įvykti, tas įvyks. Tu tik atsipalaiduok, patogiai įsitaisyk savo krėsle, pasiimk popkornų dėžę, ar bet ką ką mėgsti, ir stebėk, kaip pasaulis dega, dangoraižiai griūva. Tik žiūrėk, kad pats nesėdėtum tokiame netyčia. Savo plono, nepatvaraus stiklo biure. Tiesiog atsimink, kad bet kurią akimirką gali mirti. Ir būk dėkingas savo dievams, kad leido tau būti eiline labaratorine žiurke, mintančia nuodais.

 

Well, something's not right. Not sure what exactly. But it's all ok, darling.

 

Abstrakčios formos. Siaubo elementai. Grosteskas. Psichodelika. Grįžtantys vaizdai iš vaikystės košmarų, vos užmerkus akis. Kritimas į neaprėpiamą erdvę, juodąją skylę. Akimirką atmerki akis - dingsta, bet užmerkus vėl atsiranda. Malonumas, grįstas kančia. Atpalaiduoti kūno raumenys, įtempta sąmonė. Angelas sargas sėdi už durų. Nujaučia kažką negero, viduje verkia. Užmiršti jį. Tau nerūpi kito skausmas. Tau rūpi tik tavo malonumas. Laikinas ir beprasmis. Bet dingsta baimė. Dingsta visi blogi jausmai. Lieka tik grynas malonumas. Bent jau tiek. Bent jau tiek suteikit.

Šlykštu ir patetiška. Niekas nenuginčys. Ar taip atrodo degradacija. Ar tai tik taškas kasdienybėje, kai prarandi jėgas. Ar gyvenimas taip ir eina? Nuo vieno silpnybės taško iki kito? O gal tereikia pergudrauti savo mintis. Silpnybes paversti stiprybėm. Tegu ir meluoti sau. Jei tik tai palengvins egzistenciją. Velniop. Tegul. Visada galima grįžti į blaivyklą, ne? Ir tebūnie palaiminti egoistiški hedonistai. Visi be išimties.

 

Ekranas mėšlungiškai mirksi, lemputės vis blausiau šviečia. Pikseliai išsilydo ir susilieja į vientisą masę. Viskas išsijungia. Įvyksta sprogimas. Ekranas juodas. Procesą pakartot iš naujo.

 

We are all blue

We all are

falling grains of sand

In a void

through a hourglass

 

Appreciate future art, mthrfckr.

 

 
 2017 m. kovo 26 d.

 2018 m. gruodžio 12 d.
 2018 m. lapkričio 7 d.
 2018 m. lapkričio 1 d.

Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Konditerijus
2017 m. kovo 26 d. 23:57:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Būna, kad kas labiausiai padeda, tas kitose situacijose nenaudinga ir ,,trukdo": pvz. tas pats muzikos poveikis, jis ir išlaisvina, nuramina, atjungia, suteikia jėgu, motyvacijos, bet kita vertus, kai reikia pasinerti į ta racionalu darboholiška ritma, kur vyrauja disciplina, suplanuotos minutės, apkrautas protas, tada muzika nepakeliui. Matyt muzika verčia žmogu prisimint, kad jis žmogus: su svajonėm, vaizdiniais, ramybe, kad muzika nesiskaičiuoja minutėmis, taip kaip žiurkėno besisukančio rately gyvenimas. Supranti, kad kažkas vyksta ne taip, galvoji, galvoji, galvoji.. O kai sukiesi nebūna laiko tokiems pamastymams: išvengi tikėtinos depresijos, bet ar būna gera? 

čia šiaip norėjau, kažka pakomentuoti..


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Aphex Twin Aphex Twin
7,4

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
20:12 - Arunazz
sveiki
ka jus penktad vakara
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:09 - Silentist
She may be the beauty or the beast
May be the famine or the feast
May turn each day into a heaven
Or a hell

She may be the mirror of my dream
A smile reflected in a stream
She may not be what she may seem
Inside her shell
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
22:53 - Kogqr
*raides
22:38 - Kogqr
Nieko nereškia, tiesiog sujungiau klausiamąjį įvardį ko, ir 3 raidės iš Queen ir Guns N'Roses
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 165
  Iš viso užsiregistravę: 73295
  Naujausias narys: vvznvclluk
  Šiandien apsilankė: 86568