Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Ivan Dorn


2013 m. vasario 23 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Didžiausia 2012 m. klubinės muzikos sensacija vadinamas Ivan Dorn surengs pirmąjį koncertą Lietuvoje. Populiarusis Ukrainos dainininkas, diskžokėjas ir TV žvaigždė, į kurio pasirodymus bilietai šluote iššluojami, vieninntelį koncertą mūsų šalyje surengs vasario 23 d. „Teatro arenoje“ Vilniuje. Ivan Dorn savo gerbėjams pristatys ne tik išpopuliarėti padėjusią programą „Stycamen“, bet ir pačius naujausius savo hitus.

Bilietus į vienintelį Ivan Dorn koncertą galima įsigyti visose BILIETAI LT kasose ir internetu. Daugiau informacijos svetainėje www.bilietai.lt.

Populiarusis 24 metų amžiaus ukrainiečių dainininkas Ivan Dorn televizijos komentatorių yra tituluojamas pirmuoju Rusijos hipsteriu, kurio pasirodymai sutraukia minias gerbėjų. Ekstravagantišku dainavimu, netikėtais kostiumais ir skandalingu įvaizdžiu išsiskiriantis atlikėjas yra viena ryškiausių naujų popmuzikos žvaigždžių. Vos dvejus metus soline karjera užsiimantis dainininkas muzikos kritikų jau dabar yra vadinamas pirmuoju Rusijos atlikėju, kurio rusų kalba atliekamos dainos atitinka visus pasaulinius populiariosios muzikos standartus.

Ivan Dorn gimė 1988 m. spalio 17 d. Čeliabinske, Ukrainoje. Po dviejų metų, tėvui pakeitus darbo vietą, persikėlė gyventi į Slavutyčių. Iki antros klasės Ivan vadinosi tėvo pavarde – Jeriominu. Vėliau mama ir būsimoji Ivano prodiuserė Lidija Dorn pakeitė ją į vokiškos kilmės savo pavardę. Ivan pirmąkart scenoje pasirodė būdamas vos šešerių metų – jo debiutas įvyko festivalyje „Auksinis Slavutyčiaus ruduo“. I.Dorn mokėsi fortepijono klasėje, tapo daugelio Ukrainos ir Rusijos muzikos konkursų laureatu ir laimėtoju. 2005m. I.Dorn užėmė antrąją vietą prestižiniame „Jūrmalos“ festivalyje.

Be muzikinės veiklos, Ivan aktyviai dalyvavo profesionaliame sporte: tapo buriavimo sporto meistru, kandidatu į sporto meistrus pramoginiuose šokiuose, taip pat buvo profesionalus plaukikas, užsiėmė lengvąja atletika, tenisu, šachmatais ir futbolu.

2006 m. I.Dorn pradėjo studijuoti kinematografiją Kijevo teatro, kino ir televizijos institute, netrukus tapo televizijos laidos vedėju kanale „M1”. Po metų vykusiame britų grupės „Jamiroquai“ koncerte jis susipažino su būsimąja kolege Ana Dobrydneva ir kartu įkūrė duetą „Para Normalnich“. Sukūręs jaunatviškų, energingų ir užtikrintai į ateitį žiūrinčių atlikėjų įvaizdį, duetas greitai išpopuliarėjo. 2008m. spalį grupė išleido debiutinį albumą „Ja Pridumaju Happy End“ (liet. „Aš sugalvosiu laimingą pabaigą), kurio titulinė daina visą mėnesį buvo grojamiausiu kūriniu Ukrainos ir Rusijos radijo stotyse.

2010 m. vasarą I.Dorn paliko grupę ir pradėjo solinę karjerą, išleisdamas didžiuliais hitais tapusius singlus „Stycamen“, „Bigudi“, „Severnoe Siyanie“, „Tem Boleje“ ir kitas. Kartu su ukrainiečių grupe „Apollo Monkeys“ I.Dorn sukūrė žinomą dainą „Sinimi, Zheltymi, Krasnymi“. Jau 2011 m. atlikėjas jis pelnė presitižinį „Soho Room Awards“ apdovanojimą – Ivan Dorn triumfavo „Geriausio „gyvos“ muzikos koncerto“ nominacijoje. Šiemet atlikėjo laimėtų titulų serija papildė „ZD Awards“ ir „Premija RU.TV“ apdovanojimai už geriausią metų debiutą.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 244
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 293953