Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Jūsų metų grupių Top 10-ukas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Puslapiai: 123456 ...
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
LittleLora
2017 m. gruodžio 29 d. 17:09:42 2019-06-15 10:25:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

.


____________________
Ištrinkite anketą, ji nebebus naudojama, ačiū.
Atsakyti
Sahja
2017 m. sausio 6 d. 14:23:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

2016-eiji,

1.-*ItaLove & TQ* - Rhythm Of Love* (2013)

2.-Sasha Song

3.-Блестящие

4.-2 Donatai

5.-Jurga Šeduikytė

6.-Rosenstolz

7.-ENIGMA feat.Fox Lima

8.-Moby su the void pacific choir

9.-Thomas Anders

10.-Bad Boys Blue.......


____________________
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Silentist
2017 m. sausio 3 d. 21:04:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

per 2016-us metus klausiausi ~pirmąkart~ arba ~iš naujo~ atradau šias grupes:

Eamonn Karran

Lightwave

Klaus Schonning

Gary Burton

Marillion

Rick Wakeman

Greg Lake (solo)

ba

Saulius Mykolaitis

Die Antwoord

 

na ir kas, jei būčiau klausęs daugiau naujų grupių - bet vos po vieną,kitą dainą - man geriau, kad grojaraščiuose sekė didesnis skaičius laiko patikrintų grupių ir atlikėjų kūrinių (kai kurie jų - iki 60min trukmės)


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
Rolandas19770710
2016 m. gruodžio 31 d. 13:27:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

1. Minor Victories

2.Placebo

3.David Bowie

4.Hapax

5.Solo Ansamblis

6.Motorama

7.Moderat

8.The Beauty Of Gemina

9.Kings Of Leon

10.Krovostok

ir daugelis kitu..


Atsakyti
kalipse
2016 m. gruodžio 30 d. 21:05:14
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

1. Mumiy troll

2. Antis

3. Scorpions

4. The Animals

5. Andrius Kaniava

6. Rolandas Kazlas

7. Keistuoliu teatras

8. Abba

9. Bi2 

10. Bon jovi


Atsakyti
Trampumpoolee
2016 m. sausio 23 d. 02:43:44 2016-01-23 03:12:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Laikas ir man paskelbt savo 2015 favoritus (seniai laikas). Aš kaip ir prieš metus - rinksiu mieliausius 2015m. išgirstus albumus. Šįsyk rašysiu pasistengdamas ir kokį reikšmingesnį įspūdį apie albumą spangtelt...Kaip ir Alvydas, daugiau orientavaus dabartinių laikų kūrybos...

6-14 vietas užims šie albumai:

 

 

 

Alessi Brothers – S/t (‘77) Berods Konditerijus kada tai pasiūlė dainą „Seabird“. Nors ir ne šedevras, bet kažkaip smalsumas pagavo – įdomu kaip albumas skamba... Ir panašu, kad Alessi surinko visai neskystą muzikantų šutvę, kuri būtų pajėgi ir rimtesniems įšūkiams nei daryt aranžuotes visokiems chipmunk brothers. Klausytis tokio sysiukiško teksto kaip „Sad Songs“ galima tik suraukus nosį ir prikandus dantis. Kaip ten bebūtų, kiek įspraustas į POP rėmus kolektyvas pasistengė, kad albumas skambėtų skoningai ir įdomiai. Kiekviena daina išsiskiria stilium ar dar kažkuo– ten pritaikytas prog roko skambesys, ten trijų ketvirtinių baladė, ten Funk‘o elementai ir t.t. Krč, Alessi yra visai geras albumas. Beje, norėčiau nominuot (ir paskelbt nugalėtoja) Alessi dainą „Wait For Me“, kaip savo Guilty pleasure of 2015

 

Alina Orlova – 88 (’15) Svajingas, nostalgiškas, melancholiškai atmosferiškas, į tranzą nešantis – bent jau (geresnioji) pirma pusė, kuri tikrai įtraukianti. Vargu ar girdėjęs mamontoviškesnį kūrinį už „Sapnai“ – gerai susuktas darbelis šiaip. Vėliau Alina ryškiau imasi įtakos iš 9 dešimtmečio. Neitin skoninga elektronika puikiai primena 88-tuosius =) . Atvirai pasakius mane to laikmečio muzikos atmosfera keistai glumina... Šiaip „Mutabor“ albumas būtų lengviau patekęs į asmeninius topus nei 88. Suprantama, kad Orlovai nesinori užsistovėt, reik išbandyt vis kažką, bet iš esmės tai ji skamba stipriau organiškesnėj aplinkoj (nei elektroninej) tiek savo Sirenos balseliu, tiek gal ir muzikantai tie buvo (sakykim) labiau ne*uj0v1. Kas paneigtų, kad per daug susidraugavusi su elektronika, Alina rizikuotų supanašėt su gausybe indie pop atlikėjų, paskęsdama šiame madingame žanre?

 

Colonel Claypool‘s Bucket of Bernie Brain‘s – The Big Eyeball In The Sky (’04) Laisvas, drąsus, keistas ir turiningas albumas. Yra nuomonių kad su tokia chebra albumas turėjo gautis geresnis, kad patingėta, bet tokiam stiliuj (jam funk rock) manau už rezultatą yra ne mažiau svarbu mėgautis procesu. Gal tik aplink vidurį albumas vilksta (5-ta ir 6 daina), kitka daugiau mažiau - smagu ir įdomu.

 

Distorted Harmony – Utopia (’10) Izraelio progo atstovai (pats albumas priskirtas simfoniniam prog metalui – su tuo ir sutiksiu) . Subtilus vokalas, platus klavišinių spektras. Mėgiamiausias albumo kūrinys „Unfair“ - pirma įžangos dalis duoda jausmą kaip kokio seno Foje įrašo, antra - kažkas panašaus į Ozric Tentacles, po to... po to jau DH

 

Freaks On Floor – Freaky Wonder (’10) Pirmas Freaks‘u albumas. Žalias toks, su polėkiu. Kartais apima jausmas lyg klausytum kokio 10 dešimtmečio roko albumo, ar tai Pearl Jam ar kokių Stone Temple Pilots vibe‘ai, velniai žino...

 

Garbanotas Bosistas – Above Us (’15) Šiltai atmosferiškas, svajingas, lengvas, skanus, hipiškas.

 

Gesu No Kiwami Otome – "Watashi Igai Watashi ja Nai no" (私以外私じゃないの (’15)  4 dainų rinkinys (įskaitant singlą). Atrodytu kad iš natūros tai tarsi keistoka Indie pop grupė, kuri yra gerai pasikausčiusi, linkusi eksperimentuot, kartais jie atrodo tarsi funk ar prog grupe… (ir cia reik sustot klyst i lankas) Taip jau yra, kad japonai mėgsta leist singlus primesdami keleta dainu ir taip sudarytas rinkinys šį kartą pasitaikė visai solidus.

 

Peter Gabriel - So (’86) Ko gero tarp visų šiame poste paminėtų šudeliakų - šitam aukščiausiai pavyko iškilt ant šakių. Iš ties išsiskiriantis ir skanus albumas - net tas 80 skambesys jam gal net labiau tinka nei gadina (imo tais laikais dazniau budavo atv). Keletas šmotų - tikri tūzai. (Tiesa, vaikystėj viena ausim aš šį albumą esu girdėjęs iš plokštelės, bet tai nesiskaito)

 

Steven Wilson – Hand.Cannot.Erase (’15) Kaip ledai puodelyje – kuo arčiau pabaigos – tuo skaniau aptirpęs. Šįkart S.W. kūryba itin įvairiapusiška.

3-5 vietas užims šie albumai:

 

Jose Gonzales – Vestiges & Claws (’15) Albumas visas organiškas, skoningas, kiek minimalistinis. Gražiu rifu varomos baladės, gerą groove‘ą stumiantys gabalai, atmosferiniai kūriniai ir dar šis tas

 

Tetrafusion – Horizons (EP) (’12) Šitie pasistengė, kad albumas neprailgtų. Trukmė- pusvalandis- ir jis tikrai turiningas. Dainos sujungtos bei išsiskiriančios, dinamiškas grojimo stilius. Nuorodoj albumas

 https://tetrafusion.bandcamp.com/album/horizons-ep

...albumas ir grupės aprašymas: „Tetrafusion is a Louisiana-based progressive metal band established in 2006. The band’s mix of complex, technical metalblended with a highly-intellectual melodic structure offers an eclectic brand of progressive rock and metal pushing the edge of contemporary music today.”

 

Ugniavijas – Karo Dainos (’13) Galiu sakyt, kad šis kolektyvas man atvėrė dūšią senovinėms liaudies dainoms, kurios atgaivinamos galingais balsais, subtiliu instrumentalu (senovišku aišku) ir puikia nuovoka kaip su tokia muzika elgtis.

2 vieta:

Arcane – Known/Learned (’15) Dvigubas progo LP – sunkesnis Known ir lengvas Learned. Sklandus, nepergrūstas, įkvėptas, solidus toks. Drįsčiau teigti kad harmonija, erdvinis skambesys (aidas) ir neretai naudojamas akustinis instrumentalas biški linksta į klasikinio orkestro atmosferą (tai jau jooo). Maloniai nustebino tas melodingas ir tarsi vėjas sklandantis vokalas, kuris čia apsiėmęs nešt tikrai didelį svorį, vis palepindamas ausis papildomais intarpais ir kabliais.

O dabar! Can i come closer? Would you come closer? - Pirma vieta

Beardfish - +4626-COMFORTZONE (‘15) Tik 1 nuobodesnė daina, o apskritai tai albumo nepriekaištingumas viena pagrindinių priežasčių, kodėl jį išsirinkau. Albumas gal kiek ir tiesmukiškesnis (ir prieinamesnis) už ankstesnius Beardfish, tačiau jis labiau pagrįstas. Nestokoja dinamikos, atrodytų kiekvienas (pavadinkim) posūkis atsineša po gerą emocinį užtaisą - kablys po kablio krč vis eina ir belieka tik pasiduot tam smagumui... Šiaip grupės natūra ar ekspresija man biški primena Tenacious D su Jack Black‘u. 

 Ok, užsiknisau bišk, tad tuom ir pabaigsiu, gal rytoj paredagu{#}siu

 

 

 


Atsakyti
Amaya
2016 m. sausio 3 d. 19:37:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nelabai sudarinėju tokius sąrašus, bet dabar net įdomu pasidarė ir ką gi perklausiau per šiuos metus. Taigi pradėjau metus su French house/French touch DJs, paskui kaip ir perėjau į vaporwave pusę, tada kažkur pavasarį industrial ir alternative rock, vasarą karaliavo New Retro Wave/Synthwave bei Electro, o rudenėjant buvo po truputėlį.

Pas mane daugiausia karaliauja one-man band'ų ir BEVEIK visi tokie underground'iniai.

1. Carpenter Brut

2. Akira Yamaoka

3. Gustavo Santaolalla

4. Perturbator

5. Chet Faker

6. Darius (Cherokee)

7. F.O.O.L

8. Flume

9. Tabrill

10. Jasper Byrne

 


____________________
Laugh, and the world laughs with you; weep, and you weep alone
Atsakyti
einaras13
2015 m. gruodžio 31 d. 01:29:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

1. Dream Theater

2. Anekdoten

3. Queensrÿche

4. Änglagård

5. Rush

6. A Forest of Stars

7. Yellow Magic Orchestra

8. Pain of Salvation

9. King Crimson

10. David Bowie

Plačiau, su paaiškinimais, aprašymais, didesniu sąrašu ir suteiktais titulais skaityti čia.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Alvydas1
2015 m. gruodžio 24 d. 15:20:48 2015-12-24 16:02:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiuos metus stengiausi žengti į koją su laiku, bent daugiau klausytis naujų albumų. Tiesą sakant, užduotis neįmanoma – gausa pernelyg didelė. Rinkausi šališkai arba netyčiom užšokdamas, arba pagal rekomendacijas.  Čia paminėtos grupės pabuvojusios mano grotuve ne dieną ir ne dvi ir užsitarnavusios ypatingą statusą.

Rishloo - Living as Ghosts with Buildings as Teeth(2014) sausio mėn.  pratęsė nuo pernai intensyviai perklausomus ir kitus grupės albumus Ypač pamėgtas Feathergun.

A Forest Of Stars - Beware The Sword You Cannot See (2015) vasario mėn. dar jo belaukiant vis pragrojinėjau kitus tris albumus. AFoS mane žavi savo pseudo Viktorijos epochos imidžo eksploatavimu. Tiek albumų apipavidalinimas, tiek tekstai persmelkti to laikmečio dvasios. Jų muzikos su niekuo nesupainiosi.

Enslaved - In Times (2015) – kovas uzurpuotas norvegų black-viking metalo. Po pernykščio Velnio Akmens Enslaved  tapo sunkiosios muzikos flagmanu mano flotilėje, pastūmėjęs į šoną SepticFlesh. Albumas RIITIIR (2013) absoliutus gėris, dar labai imponuoja Isa (2004). Išlieka favoritu.

Jethro Tull - A Passion Play +  The Chateau d’Herouville Sessions (A new Steven Wilson stereo mix)(2014), o šiemet dar Wilsono permiksuotas Too Old to Rock‘n‘roll:too Young to Die grąžino Tull‘us į mano klausomiausių muzikantų gretas. Labai patenkintas kaip puikiai skamba seniai numylėti albumai.

Leprous - The Congregation (2015) gegužės mėn. belaukiant šio albumo mėgavausi nepralenkiamuoju Coal (2013)

Queensrÿche, ir vėliau Džefo Teito Operation: Mindcrime  - neįvertinti ir pamiršti. O gaila.

Steven Wilson - The Raven That Refused to Sing (and other stories)(2014) liepos mėn. galutinai susitaikiau, kad Porcupine Tree nebesugrįš tad adaptavau Wilsono solinį palikimą o ypač „Užsispyrusį kranklį“.

echolyn - I Heard You Listening (2015)– rugpjūčio mėn. sujaudino tiek, kad perklausiau visą grupės diskografiją, bet ilgiausiai apsistojau prie naujienos.

Ahab - The Boats of The Glen Carrig (2015) rugpjūčio pabaiga – rusėjo pradžia. Tokio stipraus pirmapradžio poveikio seniai bebuvau patyręs. Lėtas svajingas doom su My Dying Bride širdgėla ir dar marinistine tematika tiesiog negalėjo nepastebėtas praslysti pro ausis. Mano šių metų vienas iš favoritų.

Ozric Tentacles - Technicians of the Sacred (2015)spalio mėn. buvau psichodelinio space rock nelaisvėje. Greta naujo albumo atradau pirmuosius keturis dar kasetinius grupės įrašus.

David Bowie - The Next Day(2013) sugrąžino seną prapuolėlį. Blackstar iš Top 40 raunanti stogą. Duodu po vieną kitą balą, nes vis tenka traukti kitus skęstančiuosius – paradoksalu, bet gyvenimas toks. Mano lyderis.

Shining - dar vieni pernykščiai Velnio Akmens svečiai norvegai avatgardistai (nemaišyti su švedų blackeriais). International Blackjazz Society (2015) naujadaras iš black, indusrial metalų ir džiazo. Stipriai užsikabinau lapkričio mėn.

Samsara Blues Experiment – vokiečių stoneriai su stipria psichodelinio roko doze. 3 albumai – visi vežantys.

Jų dar nėra music‘e, bet bus. Pažadu.

Anekdoten- Until All the Ghosts Are Gone (2015). Tik dabar(gruodis) priėjau iki jų, nors turėjau aptikti juos daug anksčiau. Einaras stipriai rekomendavo.

Visus metus nepertraukiau Dream Theater perklausos. Jie kaip atskaitos konstanta, kaip SI (tarptautinė matavimo vienetų sistema).


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Konditerijus
2015 m. gruodžio 24 d. 12:39:41 2015-12-24 12:40:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

INXS buvo itin svarbūs šiais metais

Atsiversdavau dažnai į The Sisters Of Mercy 

Fleetwood Mac  praskaidrindavo lęšiuką

Iš naujo atrasti Einsturzende Neubauten

Rowland S. Howard  gelbėdavo ir skandindavo po remisijų

Paminėčiau Blue Oyster Cult  - tiesiog labai nuostabūs 

The The  kažkokia nenormali grupė, jų albumas Soul Mining porą mėnesių niūniavosi

Talk Talk irgi patenka tarp nenormalių grupių žeidusių mano psichiką

Moteriškės Laurie Anderson bei Kate Bush bei Bjork irgi mane skriausdavo

Neminėsiu savo geriausių draugų tokių kaip New Order arba mylimiausių vyrų tokių kaip... neminėsiu gi.


Atsakyti
sibilaika
2015 m. gruodžio 20 d. 21:22:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nusprendžiau ir aš pabandyti sudėti savo metų favoritus (tikiuosi, kad per daug neišsiplėčiau):

1.       HIM. Aš tiesiog negaliu užleisti niekam kitam šios vietos. Nesitikėjau tokio greito jų atsigavimo po Gas pasitraukimo iš grupės, tačiau Kosmo jau spėjo tapti neatsiejama grupės dalimi. Šiemet pagaliau pirmą kartą pamačiusi juos gyvai supratau, kad jie niekada nesitrauks iš mano širdies. Na, o dabar teliko uždaryti šiuos metus su jais Helldone Apocalyptica. Daug metų mylėti, tačiau būtent šiemet jie pilnai užkariavo mano širdį. Shadowmaker albumo vis dar negaliu atsiklausyti. Mano nuomone, Franky į grupę atnešė tikrai teigiamų pokyčių, tiek įrašuose, tiek gyvuose pasirodymuose. Na, ir tuo pačiu gera buvo sužinoti, kad jie iš tiesų yra tokie pat mieli kaip ir ant scenos.

3.       ba. Nežinau kodėl, bet aš jaučiu labai didelį ryšį su ba. muzika. Tai viena iš retų grupių, kurios gali man tiek nurauti stogą, tiek sukelti ašaras.

4.       Hollywood Undead. Pirmą kartą išgirdus jų muziką aš temąsčiau – WTF. Tačiau tas WTF kažkuo mane patraukė. Įprastai tokio stiliaus ir tematikos muzikos nesiklausau, bet jie tapo mano išimtimi. O gyvai jie yra tikra energijos bomba.

5.       The Blanko. Jie tikriausiai būtų aukščiau mano top‘e, jiegu apie juos būčiau sužinojusi ne prieš mėnesį, na bet turiu būti dėkinga Apocalypticai, kad iš viso apie juos sužinojau. Per šį mėnesį jie spėjo tapti mano naująja meile. Nors jų dainos nepasižymi labai kūrybingais tekstais, jų užvedanti muzika nusipelno daugiau pripažinimo tiek Suomijoje, tiek už jos ribų.

6.       The 69 Eyes. Savo tamsumu mane pakerėjusi grupė. Gaila, kad teko praleisti jų Helovyno koncertą...

7.       Stromae. Kažkada iki kaulų smegenų nekęstas dėl Alors on danse, dabar jis tapo genijumi mano akyse. Deja, tenka gilintis tik į verstus dainų žodžius, tačiau netgi vertimai nesugeba nuslėpti, kokie emocionalūs tie žodžai yra.

8.       Marilyn Manson. Iki šių metų man Marilyn Manson atrodė tarsi siaubūnas, kurio nevalia įsileisti į savo gyvenimą, tačiau The Pale Emperor mane įtraukė į šią nuodėmę. Be to, kad pamilau naująjį jų albumą, suteikiau šansą ir ankstesniai jų kūrybai ir ji tapo didele mano šių metų dalimi.

9.       Freaks On Floor. Taip, jų naujasis albumas šiek tiek nuvylė savo per švelniu skambesiu, bet tai nekeičia fakto, kad mane ir toliau galima sutikti beveik kiekvieno jų koncerto pirmojoje eilėje.

 

10.   The Rasmus. Nors pastaruoju metu jie išnyko iš mano grojaraščių, metų pradžioje jie karaliavo mano Spotify ir padėjo man iškęsti kol kas patį įtempčiausią laikotarpį mano gyvenime, tad jie nusipelno vietelės šiame top‘e.


Atsakyti
einaras13
2015 m. gruodžio 19 d. 23:51:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiais metais reikia pateikti didesnį ir išsamesnį sąrašą, kurį per visą metų eigą po truputį ir ruošiau. Pateiksiu jį tarpušventyje, greičiausiai dienoraščio forma.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Isa
2015 m. gruodžio 17 d. 04:12:35 2015-12-17 08:11:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

išbarstytas-metų-tukas (aišku kažką užmiršau... žo- daug folko ir krauto buvo sukta) -

 

Fela Kuti

Embryo

Colour Haze

Popol Vuh

Tinariwen

Ali Farka Toure

Dhafer Youssef

Arooj Aftab

Mercan Dede

Replikas

Buena Vista Social Club

Om

Vilkduja

Dead Can Dance

Pentangle

Auktyon

Grazhdanskaya Oborona

Talking Heads

Frank Zappa and the Mothers of Invention

 


Atsakyti
Silentist
2015 m. gruodžio 16 d. 21:22:18 2015-12-17 14:54:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

metų albumus išleidusios grupės ir atlikėjai:

 

Nicolas Jaar

 

Aphex Twin

 

St Vincent

 

Electric Light Orchestra

 

Coldplay

 

Panda Bear

 

Bjork

 

Blackmore's Night

 

Bob Dylan

 

Diana Krall

 

Of Montreal

 

Mark Knopfler

 

Modest Mouse

 

Laura Marling

 

Ozric Tentacles

 

Nick Cave

 

Faith No More

 

Muse

 

The Orb

 

Pink Floyd/D.Gilmour

 

Chemical Brothers

 

The Bird and the Bee

 

Bon Jovi

 

New Order

 

A-Ha

 

Duran Duran

 

Beirut


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2015 m. gruodžio 16 d. 21:16:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

top 10 dabar ne pagal eile :

Ty Segall

Thee Oh Sees

David Bowie

Queen

ELO

The Smiths

Coachwhips

Of Montreal

Suede

Black Keys


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
4Blackberry
2015 m. gruodžio 16 d. 20:11:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O jėtus, koks platus stilių skeptras... Galva šiais metais kaip reikiant prasisuko.

1. The Dead Wheather, The Kills

2. Oasis, Blur, Coldplay, Keane

3. Depeche Mode

4. Bauhaus

5. Nick Cave and the Bad Seeds

6. David Bowie

7. Radiohead

8. Supergrass, Manic Street Preachers

9. Stoned Jesus, Black Pyramid

10. Jeff Buckley, Tim Buckley


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Sahja
2015 m. gruodžio 16 d. 18:53:19 2015-12-16 18:55:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aquagen - Achtung, Achtung įkėlė Krokussify       1:52           Shiki "Rouge" Soundtrack: Track 4 - Eau de Vie įkėlė Aayai       2:53            [HQ] Alizee - Lui ou Toi įkėlė alizeemp3       4:21           Andy Moor - K Ta įkėlė DaneXtream       4:11           Desireless - John (1988) įkėlė MrBrightWave       4:07           Ingrida Kazlauskaite tau vienam įkėlė smakas44       2:56           Scooter feat. Vicky Leandros - C'est Bleu (Official Video HD) įkėlė Kontor.TV       3:21           Евгения Власова - Ветер надежды įkėlė Berouses       3:59           Полина Гагарина - Спектакль окончен įkėlė ELLO       4:00           Чи-Ли - Облака įkėlė ELLO       3:04           Ани Лорак - Оранжевые сны įkėlė ELLO       3:31           Ани Лорак - Красиво (Творческий вечер К. Меладзе) įkėlė AlexxxxStar       4:15           Al Bano & Romina Power - Makassar [HD 1080p] įkėlė kaskadomega


____________________
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
kalipse
2015 m. gruodžio 16 d. 18:03:06 2015-12-16 18:05:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

1. Mumiy troll                     (Tarsi užhipnotizavo. Beveik visiškai nustojo egzistuoti kitos grupės ir atlikėjai {#}  )

2.  Mumiy troll 

3.  Mumiy troll 

4. Mumiy troll 

5.  Mumiy troll 

6.  Mumiy troll  

7.  Mumiy troll  

8.  Mumiy troll 

9.  Mumiy troll  

10.  Mumiy troll 


Atsakyti
kagiciapasakius
2014 m. gruodžio 30 d. 22:46:45 2014-12-30 22:54:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

1. Foje. (Negaliu nuo jų atsiplėšti nuo jų nuo tada, kai prieš kelis metus pamačiau filmą "Kažkas atsitiko". Tai grupė, kuri privertė pažvelgti į muziką kitaip. Tai grupė, kuri atvėrė man akis. Ji man parodė visą grožį, kokį tik gali suteikti muzika. Niekada nemaniau, kad kokia nors grupė galėtų taip mane paveikti. Jie parodė kitokį pasaulį. Didžiulis AČIŪ visiems, kurie kada nors buvo "Foje" dalimi.)

2. Depeche mode (Manau, kad net komentuot nereikia. Jie muzikos genijai.)

3. Šiaurės kryptis (Atsitiktinai rasta. Manau, kad tai yra viena iš tų grupių, kurios yra genialios tiems, kurie supranta. Ir, deja, daugelio užmiršta...)

4. Billy Idol ("Rebel Yell" ir "Eyes without a face" yra kone metų dainos. Tikriausiai jis davė pradžią tam pankroko apsėdimui šią vasarą...)

5. The Clash (Nuostabi grupė su visiška klasika tapusiom dainom.)

6. Queen (Visiška roko klasika. Mėgstama dėl visiems puikiai žinomų priežasčių.)

7. The Sex Pistols (Kaip ir Klešai, atrasti tik šią vasarą. Grupė tikrai labai gera. Tik įvaizdis jų galėtų būti kieeek geresnis...)

8. Madness (Labai faini bachūriukai. Gera muzika. Kiek keisti, bet pritraukiantys klipai.)

9. Kraftwerk (Gryna elektronika dar niekada nebuvo tokia gera.)

10. Afiša ( Labai talentingas žmogus, galintis paliesti tolimiausius širdies kampelius. Gaila, kad tenka sakyt R.I.P.)

 

 

 


Atsakyti
Stripped
2014 m. gruodžio 27 d. 21:35:09 2014-12-27 21:36:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

0. Depeche Mode (1 vieta pas mane nesikeičia su kiekvienais naujais metais. Nebent staiga pakistų sąmonė. Todėl ją pažymiu nuliu)

1. De-Phazz (super grupė. Tik kodėl nėra išleista anei vieno koncertinio DVD/BL-RAY?)

2. Moby (už koncertinį albumą - Almost Home.Live at the Fonda, LA)

3. New Order (už tai kad dar gyvi ir energingi, bei nepamiršta ištraukti iš dulkių ir senesnių-retų gabalėlių, tokių kaip 5-8-6)

4. Billy Idol (už naujajį albumą, kuris labai vykęs)

5. Smashing Pumpkins

6. Skunk Anansie (už tai kad daili ir tuo pat metu alternatyvi boba)

7. Pink Floyd

8. The Rolling Stones

9. U2 (tai yra singlų grupė - turbūt nėra nei vieno albumo kurio neišklausytum iki galo, neužsnūdęs, Bet kai kurios atskiros dainos, labai puikios)

10. Meshuggah (Rammstein - lengvas popsas, palyginus su šita muzika)

 

Lietuviškos grupės atskirai, nes tai jau atskiras vandenynas.

0. Foje + A.M

1. IVTKYGYG

2. Jurga (už albumą ''Breaking The Line'')

3. Minor Modesty

4. Les Stagnateurs (daina ''Skenduolis'' - literatūrinės dainos šedevras. Visiems Lietuvos bardams belieka pirštus nusigraužti...)

5. Antis (už albumą ''Baisiai Džiugu'')

6. Lemon Joy

7. Naktinės Personos (man visai negaila kad sugrįžo, nes naujos pop grupės taip nepavaro)

8. Giedrė

9. Feral (reikia pabūti Amberlaifu virš 10 metų, kad pradėtum kurti tikrai gerą muziką. Jaučiu, ši grupė aukštai kils)

10. Bacefalai (turbūt vienintelė pankroko grupė taip entuziastingai garbindavusi bažnyčią ir padėjusi surinkti aukas kunigui ant atostogų)

 

 


____________________
Žmogus - invazinė rūšis
Atsakyti
Puslapiai: 123456 ...
Į viršų
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Antis Antis
8,3

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2977
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 494022