Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kai kurie albumai, nepatekę į mano top10

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jei matėte, man teko garbė sudaryti šių metų dainų/albumų (kaip pažiūrėsi, taip pamatysi) top 10, kuris yra čia https://www.music.lt/lt/muzika/2016-uosius-islydejus-geriausia-pernai-atrasta-muzika-dalinasi-Music-lt-apzvalgininkas-Einaras-Sipavicius-TOP-10/25038/

Noriu paminėti svarbesnius darbus, kuriuos jaučiu, kad svarbu paminėti ir kurie buvo šiokie ar tokie, bet pretendentai į mano top 10:

Korn — The Serenity of Suffering. Labai nenorėjau išmest iš top10, bet teko, nes viskas netilpo. Labai stiprus darbas, kuris sužadino mano susidomėjimą Korn.

Anthrax — For All Kings. Stiprus darbas (kaip dažniausiai ir būna) iš „Anthrax“, į kurį labiau atkreipiau dėmesį tik paskutinėmis prabėgusių metų dienomis, nes nespėju visko klausyti. Gal jei būčiau geriau suvirškinęs, gal ir būtų patekęs, bet greičiausiai vis tiek nebūtų...

Voivod — Post-Society (EP). Voivod'ai į mano grojaraštį irgi tik metų gale grįžo, bet tas EP tikrai žiauriai geras. Tikriausiai jei tai būtų pilnas albumas, jis būtų turėjęs didelius šansus patekti į topą.

Nick Cave & The Bad Seeds — Skeleton Tree. Labai emocionalus ir savitą atmosferą turintis albumas. Irgi praktiškai per plauką iškrito iš top10. Jesus Alone yra viena puikiausių šiemet girdėtų kompozicijų.

Sia — This is Acting. Gal ir vienintelis, bet ir geriausias popso darbas, girdėtas šiais metais. Sia puikiai pateikia dainas, nors jos ir rašytos visai ne sau pačiai. Ypač šokiruojančiai skamba Sweet Design, kuri rašyta Jennifer Lopez, o šitą funky pop briedą atlieka Sia. Very strange, but interesting.

Testament — Brotherhood of the Snake. Irgi gan stiprus albumas, bet neturėjau progos perklausyti jį daugiau nei vieną kartą, todėl ir labai tvirtos nuomonės neturiu. Na, skamba daug geriau nei Metallica, tiek galiu pasakyti.

Gojira — Magma. Taip, aš dėl šio albumo esu kritiškas, Gojira tikrai neparodė nieko labai įspūdingo, stipri tik viena albumo pusė, „The Shooting Star“ turbūt verčiausia dėmesio daina.

Aphex Twin — Cheetah. Būtent dėl šito albumo pradėjau labai palankiai vertinti Aphex Twin visą kūrybą. Kompozicijos neįtikėtinai geros. Elektronika visame gražume.

Roisin Murphy — Take Her Up to Monto. Dar vienas stiprus darbas iš elektronikos srities, kuriame yra nemažai mano ausims tinkamų kompozicijų.

Riverside — Eye of the Soundscape. Mūsų kaimynų progresyvistai išleido įdomaus elektroniško skambesio albumą (o gal labiau eksperimentų rinkinį), kuriame tikrai yra "mėsos", net jei tai skamba neįprastai.

Headspace — All That You Fear is Gone. Progresyviojo metalo kategorijoje tai didelis žvėris, tačiau ne viską šiame albume suvokiu. Tokius įvairiaspalvius albumus suvirškinti kartais reikia laiko.

Periphery — Periphery III: Select Difficulty. Tikrai super geras albumas, tačiau Periphery yra tokie sunkūs, kad jiems irgi reikia pakankamai laiko pervirškinti. Man kol kas galvoje gali skambėti tik ši kompozicija, įsimintinas tas „Take it away“ motyvas.

 Russian Circles — Guidance. Šitam albumui gerokai trūko iki topo, nes nors ir atskirai imant kompozicija kiekviena įdomi, visuma skamba blankokai. Panašūs efektai darosi ir su Gojira...

Thank You Scientist — Stranger Heads Prevail. Nu vėlgi, instrumentaliai labai įvairialypė grupė, atskiros kompozicijos skamba nerealiai, o ypač žemiau pateikta, tačiau visas albumas ištisai nu toks... vat kažkoks. Galbūt irgi trūksta suvirškinimo...

Steven Wilson — 4 1/2. Nors atlikėjas daug ko žadantis, greitai atmečiau, nes tuštokas, tuštokas šitas darbas, nėra užkabinančių kompozicijų tiesiog...

Alter Bridge — The Last Hero. Skambesys tikrai daug žadantis, tačiau deramai su albumu nesugebėjau suspėti susipažinti. Bet kelios kompozicijos, kurias teko labiau susikaupus išgirsti, tikrai stiprios.

Meshuggah — The Violent Sleep of Reason. Vėlgi, girdėjau daugiausiai tik fragmentus. Ši daina užstrigo ir kas iš tikro slepiasi po šituo pavadinimu, dar gerai nesusidariau nuomonės.

Tai vat šitoj vietoj ir baigsiu. Dar būtų galima tęsti sąrašą, bet kiti albumai jau man nėra labai imponavę. 

 
 2017 m. sausio 3 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
KastisG
2017 m. vasario 2 d. 07:51:10
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Steven Willson, kaip pavadino savo albumą 4 1/2 tai iš tiesų taip ir yra - toks jausmas, kad nepabaigtas, nepasėdėta prie jo pakankamai. Pradėtas daryti ir paliktas - nubėgta prie vieno iš gausybės kitų projektų, kuriuos jis daro. Išsibarstęs manrods bičiuks truputy ;)


____________________
In order to stay sane I always like to remember the soul of the night as I stare in to the eyes of a new day.
Atsakyti
KastisG
2017 m. sausio 31 d. 10:17:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ačiū! Turėsiu ką klausytis artimiausiu metu :) pvz. kažkaip praleidau momentą, kad Riverside '16 kažką išleido. Gal todėl, kad nesitikėjau, kad po Piotr Grudzinsky mirties jie ryšis kažką išleisti... Periphery, Headspace... Buvau jau bepradedąs beviltiškai blaškytis ką čia į ausis dėtis, tai kurį laiką ramu bus :) Gojira neseniai perklausiau - paliko įspūdį. Pagal mane labiausiai patobulėjusi Thrash grupė pastaruoju metu. O! VOIVOD! Dar į kandidatas į mano ausis :) Super!!!


____________________
In order to stay sane I always like to remember the soul of the night as I stare in to the eyes of a new day.
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Aloe Blacc Aloe Blacc
7,6

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 280
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 375750