Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kaip mėginom užkariauti Kalnų parko kalną

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai papasakosiu daugiau.

 

Pats atėjau pirmas į meetą dar gerokai prieš valandą iki 16h, teko prastumti laiką.

Prie Katedros bokšto kaip visad daug žmonių, todėl kai kuriems naujiems meetintojams galbūt buvo neaišku ar aš Crazyz ar ne :D Be manęs pirmi pasirodė Gengr (visada sunku man tavo niką parašyti) ir naujas music.lt narys m4ri0. Vangiai vangiai rinkosi meetintojėliai, tačiau po to kaip grybai iš visų pusių pradėjo lysti ir mūsų prigrybavo net 14 (vėliau prisijungė dar du plius silentist, apie kurį kiek vėliau).

Na, gaila, šį kartą meetintojėliai nebuvo pasitikti su plakatu, kadangi laiko nebuvo jo gamybai.

Visiems susirinkus pajudėjom link Kalnų parko kalno (taip ir neišsprendėm dilemos kaip šį kalną geriau pavadinus). Meetintojėliams teko fizinį iššūkį atlaikyt, na, bent 100 laiptų praeit link kalno viršūnės. Įveikus šią kliūtį, iškilo dilema, o kur geriau čia mums visiems parkritus, kadangi meeto dailiosioms lytims nepatiko pirmasis variantas, teko dar šiek tiek pastepinti šio kalno takais link pačios pačios viršūnės, kur mus pasitiko gyvos muzikos garsai. Išsirinkom idealų spotą su vaizdu į estradą ir dailiosios lyties atstovių pageidautina vešlia ir žalia žole. Įsikūrėm susėdę rateliu, na turbūt labiau panašiu neprisvilusiu blynu. Tik ep'ui patiko visus stebėti iš šono, suolelio šono. Na, ir prasidėjo burtų traukimai iš meetintojėlių lauknešėlių, aišku šiuo atveju burtai buvo bacardi bokalai, vienkartinės taurės, vynuogės, kurias aistringai Prieblanda maitino meetintojėliams, o jau sūris, močiutės sūris iš fabriko, vskusna a kak nazivaemtcia. Kas dar kas dar, o gi skanus ir putojantis alus, kuris tiesiog bėgte bėgo ir be abejo vynas, dalyvio bilietas, na, ne visi spėjo nusipirkti bilietą, bet draugiškai buvo pasivaišinta. Vienu momentu jautėmes kaip užburtame rojuje. Damn, kokius čia šudus rašau, pagirios..

So, tęsiant toliau..

Kadangi V3rtigo nebuvo užsipirkęs, tai išbėgo nusipirkti giros, bet grįžo su alumi. Jam grįžus sužaidėm susipažinimo žaidimą, jau MISA minėjo ep'o dienorašty žodžius: magnetola, elektronika, audio ir t.t. Čia buvo šio meeto mūsų kodiniai slapyvardžiai. Tik prieblanda niekaip neapsisprendė kuo nori būti, kobra ar kregžde, galiausiai buvo sukryžminta ir gavosi kobrąkregždėėė. Prasidėjo įdomūs pašnekėsiai, ypač mus intrigavo mergaitės istorija, o jau diskusijos apie zombius ir rekomendacijos pažiūrėti filmą "Redneck Zombies", kurį man MISĄ gal penkias minutes į telefoną bandė užrašyti.

Sulaukėm dar dviejų žmonių. Atkubėjo ristele Kinomane, kurios pasitikti išėjęs ep'as pasiklydo mustais tarp gausybės šio kalno vingių. Nieko nelaukdama Kinomane traukė savo prabangųjį vyną už 17 litų, tačiau šis vynas neprilygo Enough gamybiniui vynui. Vėluodamas atskubėjo Plikasss su diddeliu lauktuvnešėliu, taip nustebinęs ir pradžiuginęs meetintojėlius. Kaip ir žadėjo taip ir atsinešė krištolines taures, kurios deja liko sveikos.

Intrigos tęsėsi. Deje, ne visi meetintojėliai atsigabeno muzikos instrumentus, na, bet turėjom gitarą, iškurios skambėjo gerai žinomų dainų akordai bei super instrumentą, kurio pavadinimo niekam nevalia sužinoti, tačiau šio instrumento autorius puikiai pagrojo taip nustebindamas visus ir sukeldamas audirngas ovacijas.

Labiausiai stebino Kliedesys, kuri savo puikiomis teisinėmis žiniomis bandė visiems išaiškinti, kad ji puikiai moka rusų kalbą.

Man kaip visada iškilo klausimas, ar kas turi interą telefone, deja, meetintojėliai nesugadinti dar nuo išmaniųjų telefonų. Tačiau mes puikiai bendravome ne tik gyvai, bet gyvai ir telefonu, su kuriuo smaginosi Kliedesys, ačiū jai.

Kas kas, bet jau mano akiniai buvo labiausiai dėmesio centre.

Na, greitai prabėgo laikas ir išskubėjome žiūrėti tos lauktos/nelauktos Eurovizijos. Mūsų gretos pradėjo mažėti, atsirašė pora meetintojėlių (ep ir plikass, dar anskčiau atsirašė Gengrq ir M4rio), na, bet gera nuotaika dar ilgai nedingo iš meetintojėlių. Vieni patraukė į Prancūzparkį, vieni į Apuoką. Praveizėjom tik iki lietuvio, nuo jo patraukėm link Artistų, tačiau supratę, kad ten apsauginis nepraleis su alaus bambaliais ir patingėję, patraukėm pas kitus į Apuoką. Mūsų gretos dar sumažėjo, kai pasišalino Rūtonė, prieblanda ir oblina, mat pastarąsias labai spaudžia bakaluriniai darbai, kurių tematikos mus neramino, mišųkai ir tamsa.

Netikėtai ir paslapčia atsirašė Enough ir kinomane, šis gestas buvo įvertintas netaktiškai, tačiau joms atleista.

Likom aš, V3rtigo, Deus, misa, kliedesys, hermetka, oneflover ir misos draugas, kuris pasirodo irgi yra Music,lt narys, tik nesireiškiantis per daug.

Nustebino, jog Apuoke rodė Eurovziją, todėl žmonių nebūta per daug, bet pliusas, kad radom vietą ir ragavome skanaus Apuoko alaus ir už praktišką kainą.

Čia vėlgi virė diskusijos. To hermetka>numesk to šnekėto chato linką :D

Visi džiaugėsi Deus nusipirktomis cigaretėmis už 70ct, šį įvykį tikrai galima išskirti kaip meeto vinį. Ant paskutinių troleibusų išskubėjo ir V3rtigo.

Pasibaigus Eurovizijai ir nurimus emocijomis dėl pergalių/ ne pergalių išskubėjome laukan, bet visų pirma ieškoti dingusių keletos meetintoėjlių.

Vokiečių gatvėje sutikę juos prie burgerių, pasidavėme bandos jausmui ir įsivėlėmė nevtem į kažkoios chebros konfliktą, na, bet viskas baigėsi be nieko rimto.

Patraukėme į Muzikos rūsį su dilema užsukti į Spotą, deja, radome nedirbantį. Dar prieš tai, Vilniaus gatve, netikėtai iš kažkur išlindo Silentist, kuris emocingai krykštavo Švedijos pergale. Prisijungė prie mūsų ir pajudėjome toliau.

Kadangi ne visi norėjo į rūsį, vieni užsuko į netoli esantį barioką. O mes penkiese pasitaškėm pagal chop suey ir kitus gabalus. Nesulaukus Prodigy gabalų išbėgome bėgte pas likusius meetintojėlus minėtame barioke. Lietui belyjant buvo juokingai apšauktas misos silentistas, su miltų šikimo prieskoniais.

Netrukus misa su kliedesiu atsirašė ir dingo prabangiame taksi.

Tuo viskas dar nesibaigė, likusijei buvo pasiryžę išbūti iki galo. Nuskubėjome pasišokinėdami į Pogo barą. Kritome ant minktų sofų ir praidėjo kortų karai. Tačiau baras ėjo darbo pabaigon, o Crazyz vos neužmigo kaip visada, so, išsinešdinom sužinoję, jog Silentist narkotikų dar nevartojo.

Jau gerokai po 4, parlydėjom į namus Hermetka. O tada prasidėjo Crazyz instrumentinis šou, visas senamiestis skambėjo nuo nepakartojamų garsų.

Iki troleibuso dar buvo gerokai apie valanda laiko, so, prastūmėm su oneflower, deus ir silentistu laiką prie Kudirkos stotelės, teko padėti/nepadėti vieniems muštynių dalyviams, kurie buvo užsipulti dėl to, kad nieko :D

Šiaip ne taip sulaukėmė troleibuso ir pajudėome link namų. Grįžome apie 7h~

O oneflower tikrai panaši į Karen iš Californication :D

 

Meet'ą užskaitau kaip labai vykusį, buvo tikrai smagu, gailėkitės, kurie nebuvot :) Laukiu jau kito karto :)

 

Atrodo lig ir viskas.{#}

 

 

 

 

 




 
 2012 m. gegužės 27 d.

 2017 m. gruodžio 20 d.
 2014 m. birželio 18 d.
 2014 m. birželio 1 d.

Komentarai (51)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Very_crazy_enough
2012 m. gegužės 28 d. 09:59:02
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Biškutį lazy aprašymai, kaipo:  "hermetka>numesk to šnekėto chato linką :D


 

Visi džiaugėsi Deus nusipirktomis cigaretėmis už 70ct,"


 

bet rašinys iki šių dviejų utilinėjimųsi - nuostabus!!! vaizdus, kaip saka šiaulia - akūūūūjėns!

Trumpai parašysiu. pleže pasikroviau: tarp šokoladinių merginų, karštos saulės, šalto vandens. Tada atvykęs vln centran & baran su aurovizika ir sutikęs nenuobodžiausius (ar kt -> su charakteriais, ar kt -> trokštamiausius vėl pamatyt) žmones, išsikroviau, puikiai leisdamas laiką iki parričų. Paskui ėjau miegot, bet kaip miegojau, nesismulkmenininsiu.


 

Ačiū už meetą/organizavimą/dalyvių aktyvumą & manęs radimą senamiesčio patamsiuose šiaip-ne-taip!


 

Luv u,

Silly lempist.


____________________
'Aš tau atleidžiu' gali pasakyti tik tas, kas gali pasakyti 'Aš tave myliu' (Paolo Coelho - Alchemikas)
Atsakyti
PLIKASS
2012 m. gegužės 27 d. 22:44:15 2012-05-27 22:49:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Yra pas lietuvius tokis priežodis - "Nuo Žioplumo jokių piliulių nėra !" .. {#} ..

.. (na nebent Kalio Cianidas, užmušantis tame tarpe ir 'Žioplumą') .. {#} ..

Tuomet galėtum tuoj pat nedelsdama iš CrazyZ' išsiprašyt 'kontakto' ( pakol vėl nepasimiršai tais kontaktais apsikeist) .. Tau jis smarkiai praverstų, žiūrint į Perspektyvą + ateities Meet'us ..{#}..

II-sis priežodis - "Kalk geležį kol ji karšta"  (taigi's pasirūpink kontaktais jau dabar, nes paskum vis vien gali būti per vėlu) ..{#}..


____________________
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
Atsakyti
Justee
2012 m. gegužės 27 d. 22:29:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

mm, jauciu buvo smagu.. gaila nesudalyvavau, galvojau pavyks atėkti 16.00, bet atsilaisvinau veliau, taciau ,ziopla, uzmirsau kontaktais apsikeist...


Atsakyti
Enough
2012 m. gegužės 27 d. 22:07:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

molestam...


Atsakyti
DeusInversus
2012 m. gegužės 27 d. 21:59:00
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Vita nostra brevis est

Brevi finietur

Venit mors velociter

Rapit nos atrociter

nemini parcetur

Its an Omennnnnnnnn  {#} 


____________________
Ba Doom Tss
Atsakyti
Crazyz
2012 m. gegužės 27 d. 21:50:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gaudeamus Igitur iuvenes dum sumus

Post iucundam iuventutem

Post molestam senectutem

Nors habebit humus

:D


Atsakyti
DeusInversus
2012 m. gegužės 27 d. 21:47:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neatleidziu. na bet alu tavo isgeriau as, na lyg ir atsiskaite tada. :D


____________________
Ba Doom Tss
Atsakyti
ep
2012 m. gegužės 27 d. 20:56:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

jo , pritariu, nes jeigu tu negaudisi, tai vyriskiu gimine isvis tokia buka, kad kampuose visiskai nesigaudo... liudna bus


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
Hermetika
2012 m. gegužės 27 d. 20:54:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš razinas V3rtig0 atidaviau, tai tas ir išmėtė :D


Atsakyti
kinomane
2012 m. gegužės 27 d. 20:52:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

bent razinų nemėtei i žmogus . :D kaip kiti bjaurybai : / (iskaitant ir mane) atsiprašau . :D


Atsakyti
Hermetika
2012 m. gegužės 27 d. 20:49:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ai jo, riešutai irgi patiko, o šokoladas tai juodas buvo, nemėgstu tokio, kitiems palikau :D


Atsakyti
PLIKASS
2012 m. gegužės 27 d. 20:49:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O reikėtų (gaudyt retkarčiais kampus) ..{#}


____________________
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
Atsakyti
PLIKASS
2012 m. gegužės 27 d. 20:47:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Niu tai čia baikos EP'ai, neverta net minėt tokių smulkmenų .. {#} .. juk tipo Music'gimtadienius', tad natūralu .. {#}


____________________
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
Atsakyti
kinomane
2012 m. gegužės 27 d. 20:45:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

dėkavojam . skanu buvo :D

Hermetika, man rodos tau ir riešutai patiko priedo , ir šokoladas...:D


Atsakyti
Hermetika
2012 m. gegužės 27 d. 20:44:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tas batonas ir man patiko. :D


Atsakyti
ep
2012 m. gegužės 27 d. 20:43:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

uz batona, vyna, sokolada padeka Plikui :)


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
kinomane
2012 m. gegužės 27 d. 20:41:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

savo nemokamo alaus beveik net neparagavau :D na, bet kažkieno skanų vyna išgerem su crazyz , tik nežinau kieno ten buvo :D bet geras. ir prancūzišką batoną visi sugriaužėm :DD


Atsakyti
Oblina
2012 m. gegužės 27 d. 20:39:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

negaudau aš kampų...


Atsakyti
ep
2012 m. gegužės 27 d. 20:36:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ja pod stolom :D


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
PLIKASS
2012 m. gegužės 27 d. 20:34:59 2012-05-27 20:39:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

OBLINA, nu Tu kiba suvisai nebepagauni kampo - na ir kodėl gi EP'as tave šitaip akylai stebėjo ..{#}..

Juk jisai stebėjo Obliną ir jos surengtą 'Skruzdžių Naikinimo' procesą ..{#}.. Bei slapčiomis patyliukais tikėjosi būti pavaišintas ne vien tik vynuogėmis, bet ir tomis Užtvatintomis Skruzdėmis ..{#}..


O/bet/tačiau/ dar labiau EP'as tikėjosi, kad Oblina (atnešusi ant savo delno pritrėkštus skruzdėliuKus), nejučia prisės šalimais EP'o {#} ant jo okupuoto suoliuKo ..{#}..


____________________
* ... Juk iš tikrųjų Mintys & Svajonės pernelyg dažnai savivaliauja : Jos kada panorėjusios ateina, kada panorėjusios - išeina .. Toks jausmas, tarsi Jos būtų savarankiški, Nuo Niekieno Norų Nepriklausomi & Gyvi Padarai .. Yep's ... * ;-]
Atsakyti
V3rtig0
2012 m. gegužės 27 d. 20:32:12 2012-05-27 20:35:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš razinkas ten mėčiau, riešutus pats kaip hamsteris sugraužiau :D

o ep'ai ir pats ne ką mažesnis betono vaikas esi, ką, išsigandai poros skruzdėlyčių? {#}


____________________
bacon
Atsakyti
ep
2012 m. gegužės 27 d. 20:31:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tiesa pasakius kiek nustebinai kad taip nedraugauji su gamta :)


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
Enough
2012 m. gegužės 27 d. 20:31:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

bišk dabar negerai jaučiuos, kad tuo maistu ten mėtėmes... oh well :)


Atsakyti
ep
2012 m. gegužės 27 d. 20:29:08 2012-05-27 20:29:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

lol o kai Karoliui pradejo trukti demesio , pradejo i Misa metyti riesutus :D turbut norejo lyg kokia vovere prisiviliot, bet kur ten Misa su Mantuku susikukavo :D


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
Enough
2012 m. gegužės 27 d. 20:23:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Crazyz kaskart išgirdęs dainą šaukdavo: "O, čia gera gera...", bet kiek pamenu tai su lyricsais prastoki reikalai buvo :D Paskui jis mėtė į mane žoles visokias...{#}


Atsakyti
Oblina
2012 m. gegužės 27 d. 20:22:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tai ten ir buvo skruzdėlynas:D ne viena skruzdę užmušiau:DDDD


Atsakyti
ep
2012 m. gegužės 27 d. 20:20:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

sedejai lyg ant kokio skuzdelyno taip taip viska maciau :D


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
Oblina
2012 m. gegužės 27 d. 20:18:45
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

o taip kankinausi:DDDDDDD


Atsakyti
ep
2012 m. gegužės 27 d. 20:15:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

ot toks minusas tai dar ne minusas, as gi maciau kaip Oblina kankinosi zolyteje man panasiai butu kas ten zino gal net blogiau o ant suoliuko buvo visai patogu :p


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
V3rtig0
2012 m. gegužės 27 d. 20:04:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žinant faktą apie "legendinius" akinius, galėjo būt ir šita :D

 

https://www.youtube.com/watch?v=o1nDUbrAhi8


____________________
bacon
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Balius Balius
4,6

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 2564
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 304981