Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Karklė 2013


2013 m. rugpjūčio 16 d. 18 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Jūros brizu alsuojantis unikalus Vakarų pakrantės pasididžiavimas - festivalis „Karklė 2013 Live Music Beach“, jau aunasi sandalus, matuojasi ryškiaspalvę vasaros tuniką ir rožinius saulės akinius.

Ketvirtus metus vyksiantis tarptautinis gyvos muzikos festivalis ant jūros kranto trimituoja šių metų Lietuvos Vudstoko datą. Grandiozinė fiesta vyks rugpjūčio 16-18 dienomis. Įstabi gamta, geriausia muzika, originalūs menai, festivališkos pramogos ir pozityvios energijos padangė į žvejų ir gintaro gaudytojų kaimelį Karklę visus sukvies Žolinių savaitgalį.

Pernai šią vietą festivalio dienomis skandino žmonių jūra. Dešimtys tūkstančių festivalininkų – magiškas ženklas organizatoriams, įpareigojantis išlaikyti hipišką laisvės ir meilės dvasią bei „paskaninti“ festivalio programą ypatingais muzikiniais prieskoniais.

O jų šiemet bus ir itin egzotiškų. „Karklė 2013“ organizatoriai prasitaria, jog festivalis subrendo pasaulinio populiarumo sulaukusioms muzikos žvaigždėms ir perlams. Tiesa, kokius muzikos grandus šiemet išvysime Karklės scenose, dar neviešinama, tačiau jau yra aišku, jog savo pasirodymus trijų dienų renginyje atliks per 60 žymių ir talentingų kūrėjų bei atlikėjų.

„Gyvos muzikos paplūdimyje veiksmas kunkuliuos 6 scenose. Pagrindinėje ir Kopų scenoje išgirsite geriausiai grojančias ir festivalio veidą atspindinčias, tarptautinį populiarumą pelniusias grupes. Elektroninės, roko, latino ir alternatyviosios muzikos klubuose gros geriausios Lietuvos ir užsienio grupės, didžėjai, sugebėsiantys pateisinti kiekvieno klubo atstovaujamą muzikinį stilių“, - grandiozinio renginio detales atskleidžia organizatoriai.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 1077
  Iš viso užsiregistravę: 73336
  Naujausias narys: ojprswazfj
  Šiandien apsilankė: 149099