Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Katy Perry


Arena Ryga 2015 m. kovo 15 d. 19 val. 30 min.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Popžvaigždė Katy Perry kviečia Lietuvos publiką į vienintelį šou Rygoje

Po didžiulės koncertų Didžiojoje Britanijoje sėkmės ir neįtikėtinos muzikos apžvalgininkų ir atlikėjos gerbėjų reakcijos viena garsiausių pasaulio atlikėjų Katy Perry šiandien paskelbė koncertų sąrašą Europoje – į jį įtraukta net 18 šalių, kuriose dainininkė atliks „Prismatic World Tour“ koncertinę programą. Visų gerbėjų iš Baltijos šalių džiaugsmui koncertų tvarkaraštyje yra numatytas ir pasirodymas Latvijos sostinėje Rygoje – jis įvyks 2015 metų kovo 15 dieną.

„Šis Katy šou – visiškas šedevras. Jame yra viskas – nuo akrobatų ir degančių muzikos instrumentų iki tobulų kostiumų ir efektingų scenos transformavimų“, – tvirtina vienas stambiausių Didžiosios Britanijos leidinių „The Independent“.

Šis koncertinis turas skirtas naujojo atlikėjos albumo „Prism“ pristatymui, kuris užėmė pirmas vietas daugelyje muzikos topų ir per trumpą laiką buvo parduotas daugiau nei 6 milijonų kopijų tiražu. Tai trečiasis Katy Perry studijoje įrašytas albumas.

Albumo daina „Roar“ pakilo į pirmąją „iTunes“ perkamiausių dainų sąrašų vietą net 96 valstybėse. 2013-aisiais Katy taip pat tapo labiausiai sekama pop pasaulio asmenybe socialiniame tinkle „Twitter“, buvo paskelbta organizacijos UNICEF pasauline ambasadore, pelnė MTV Europos apdovanojimą, skirtą geriausiai atlikėjai, buvo dukart nominuota „Grammy“ apdovanojimų ceremonijoje.

Šįmet Katy Perry pasaulinį koncertų turą pradėjo Didžiojoje Britanijoje. Pasirodymai suplanuoti iki metų pabaigos, o dabar paskelbta apie dar vieną gastrolių dalį, kurios metu 2015-aisiais Katy Perry pasirodys Rygos arenoje. Tai bus vienintelis dainininkės koncertas Baltijos šalyse.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 4087
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 105124