Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kilkim Žaibu 2011


Prie Lūksto ežero, Lietuva 2011 m. birželio 23 d. 10 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Luctus 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
12-asis baltiškas senųjų tradicijų ir sunkiosios muzikos festivalis KILKIM ŽAIBU šiemet nugriaudės per pačias Rasas, birželio 23 – 25 dienomis prie Lūksto ežero, Varniuose, Žemaitijoje. Po pernykščio žvalgybinio išpuolio į žemaičių žemę vienbalsiai nusprendėme įleist šaknis svetingoje Žemaitijoje ilgesniam laikui.

Šiemetinis festivalis, kaip nė vienas iki šiol, bus arčiausiai senųjų tradicijų. Tai dviejų, iš pirmo žvilgsnio skirtingų, švenčių junginys. Rasos su Žaibais!
Trijų dienų šventė vyks nuostabios gamtos kampelyje, žaibo lankytojams jau pažįstamoje Lūksto ežero pakrantėje. Tai bus autentiškas Rasų šventimas su laužais, senoviniais žaidimais, senovinėm dainom, šokiais, vainikėlių plukdymu, paparčio ieškojimu, saulės palydėjimu ir pasitikimu, alaus sklidinais ragais, su visomis linksmybėmis, kuriose galės dalyvauti ir žiūrovai, ir dalyviai.

Taip pat žiūrovų laukia komandinės senoviškų žaidimų rungtys dėl festivalio garbės Krivulės, kuri tebėra pernai pasirodžiusių stipriausiai žemaičių rankose. Numatomas dar didesnis amatininkų ir karių kaimelis bei naminis gyvas alus.

Pasibaigus Rasų šventimo išvakarėms, vyks įprastinė festivalio programa - nuo senosios karybos demonstravimo, archainio folkloro iki stipraus sunkiosios muzikos koncerto. Paminėtina, kad ir čia jūsų lauks netradicinės Žaibo staigmenos. Tad pasiruoškite netikėčiausiems festivalio posūkiams, apie kuriuos, žinoma, informuosime kur kas vėliau... Pirmos trys skelbiamos šiemetinio festivalio grupės yra gerai žinomos sunkiosios muzikos mylėtojams. Tai iš pačios Transilvanijos atvykstantys juodojo metalo nešėjai, Rumunijos sunkiosios scenos pasididžiavimas - NEGURA BUNGET. 15 metų gimtadienį švenčianti pasaulinio garso grupė NEGURA BUNGET Lietuvoje lankysis pirmą kartą.

Kita ne mažiau išskirtinė festivalio grupė – garsiausia visų laikų Baltarusijos metalo žvaigždė GODS TOWER! Po dešimties metų legendinė pagoniško doom metalo grupė lipą į sceną vėl!

Trečiasis dalyvis - tai Lietuvos black metal puoselėtojai LUCTUS. Daugiau nei metus nekoncertavę, į Kilkim Žaibu sceną LUCTUS žada lipti nusiteikę „driokstelt iš visų jėgų“.
Viso festivalyje numatoma apie 20 įvairios muzikinės stilistikos kolektyvų iš įvairiausių šalių. Juos pristatysime vėliau.

Komentarai (2)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
pain
2011 m. birželio 17 d. 09:01:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
apskritai festivaliai yra gėris ^^

Atsakyti
Gnukas
2011 m. balandžio 20 d. 23:55:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Tai yra super festivalis! Reikės maut ir šiemet. :>

Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 143
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 137231