Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Klubo "Gravity" scenoje – "kitoks" Mantas su Mario Basanov


2008 m. rugpjūčio 30 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Per pusė šimto didžėjų pasirodymų šiais metais pristatęs sostinės klubas „Gravity“ šį šeštadienį kviečia tik į trečią gyvos muzikos koncertą 2008-aisiais. Po įspūdingų „Happyendless“ bei britų „Zoot Woman“ koncertų eilė atėjo garsiajam dainininkui Mantui. Tiesa, šį šeštadienį, rugpjūčio 30 d., jis skambės „Kitaip“, o jam talkins trys gerai Lietuvos muzikos pasaulyje žinomi atlikėjai. Su vasaros sezono pabaigtuvėmis sutampanti išskirtinė klubo „Gravity“ naktis skirta tiems, kas pasiilgo gyvo balso, gitarų ir būgnų.

Laimėjęs du iš eilės Lietuvos televizijos surengtus šou – iš pradžių šokdamas, o vėliau ir laikydamas rankoje mikrofoną Mantas kviečia visus ne tik gerai praleisti šeštadienio naktį, bet ir parsinešti „kitokį“ prisiminimą apie jį ir jo muziką. Nuolat seksualiausio vyro rinkimuose karaliaujantis dainininkas žada pristatyti naujausias savo dainas bei pakartoti antšlagu pasibaigusį savo koncertą, kuris prieš kelis mėnesius įvyko sostinės kokteilių bare „L'amour“.

Pirmą kartą klube „Gravity“ koncertuosiančiam Mantui dar negirdėtas dainas atlikti gyvai padės trijų muzikantų komanda. Už klavišinių stos visai neseniai kartu su Vidžiu ir Jazzu įrašyta daina „I'll Be Gone“ dar labiau išgarsėjęs lietuviškasis Pharell Williams - Mario Basanov. Jis prodiusuoja Jurgos, Vaido Baumilos, „Metal On Metal“ bei kitų dainas. Būgnus muš ir gitara gros gerai Lietuvoje žinomi muzikantai - Vytis ir Domas. Prieš ir po koncerto scenoje gros disco house didžėjus Saulty.

„Tai, ką pamatysite šeštadienį scenoje ir liks tik scenoje. Jūs tikrai manęs neišvysite gatvėje ar vakarėliuose nei su ta pačia šukuosena, ar tuo pačiu kostiumu. Tikiuos, kad kiekvienas žiūrovas suras pasirodyme tai, ką prisimins ilgai ir norės pasidalinti su kitais“, - taip būsimą koncertą pristatė pats Mantas.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 129
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 113089