Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Koks aš preciziškas (?)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Taip, taip, jau begales kartų įrodžiau... Tfu, parodžiau galbūt, reik nesijaust kaip fizikos pamokoje.

I. Bet ar kai kurie teisūs, sakydami - va, aš čia ne narkomanas, ne alkoholikas ir nerūkau - aš - geras žmogus (?) wtf? Ar tai išvis ką nors įrodo (tfu, parodo)? Ne, nebent jūsų kvailumą. Kas čia per matavimo vienetai? Išties, daug kam neaišku, kas yra geras žmogus. Ir visiems neaišku, kas yra tobulas žmogus. Tobulo etalono NĖRA, tačiau tobulumo nereikia suprasti kaip klaidos nedarymo. Tu esi nepriekaištingas savo charakteriu, patinkantis daugeliui - tada tu gali vadinti superžmogumi, artėjančiu link tobulybės. O geras žmogus tai tiesiog žmogus, kuris gerą daro iš širdies, stengiasi nesuklysti ir nepakenkti. Elementaru. Ne visi tai sugebame apskaičiuoti (tfu, pamatyti) praktikoje, realybėje. Todėl ir visą laiką sakau, kad nors ir žinai, nereiškia, kad moki tai panaudoti. Gal ir žinom, koks žmogus yra geras, bet nemokame tokio atskirti.

Grįžtant prie teiginio, tai geras žmogus kalbant ne apie įpročius, o apie charakterį. Kad tu nerūkai, nereiškia, kad tu nesi despotas šeimoje, ciniškas žmonėse... Tai vat šitas teiginys man sukėlė tokį pasišlykštėjimą, kad žmogus gali TAIP nesuvokti gėrio.


II. "Daugelis tyrimų rodo, kad roko ir repo muzika skatina agresiją" - mūsų mokyklos debatų klubas tikrai moka "googlinti". Bet aš išgirdęs tą teiginį, vos neprasprogau, bet nutylėjau, nes pamaniau, kad neverta reikštis, nes vis tiek niekas nesupras. Bet kalbėti apie muziką, tai mes galime palyginti, kiek žalos padaro rokas ir kiek popsas. Argi pop muzika nepadarė mūsų banalybėmis. Šiandien lyjant lietui sumąsčiau tokią formuluotę: popsas pridarė daug blogo: nuo visuomenės moralinio sumenkėjimo iki meninio subanalėjimo ir supaprastėjimo. Popso ir roko dvikova netgi susijusi su JAV Pilietiniu karu - rokeriai kovoja prieš popserius norėdami panaikinti popvergovę, kaip kad Linkolno šiauriečiai bandė apraminti konfederatus.


III. Sovietinės ir nepriklausomos Lietuvos lyginimai mane jau vemt verčia (ne mane vieną). Jau ir fb išlindo šis bei tas. Viliaus nuomonė palaikytina. Ką manote kiti?




 2013 m. balandžio 12 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (3)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
V3rtig0
2013 m. balandžio 13 d. 14:36:09 2013-04-13 14:36:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

III. Tai gal visgi prie ruso buvo geriau? {#}


____________________
bacon
Atsakyti
velniux
2013 m. balandžio 13 d. 13:31:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gal ir yra tas tobulumo etalonas. Ne visuotinis, aišku, bet individualų nemažai kas turi. Jo, aš negeriu, nerūkau ir nevartoju, bet tikrai esu gan ciniškas atsiskyrėlis. Ar bent vienas šių dalykų turi ką bendro su gerumu? Tikrai pritariu, kad ne.

Rokas ir repas skatina agresiją? Parodykit man tą tyrimą {#}. Kol nepamatysiu šaltinio su visais duomenim, tol čia bus eilinis skiedalas. Metalas, galbūt, jei esi silpnos psichikos. Bet repas ir rokas... Bullshit. Tada elektronika daug skaudesnes pasekmes sukelia {#}.

 

Dėl tos nesąmonės su SSRS ir nepriklausomos Lietuvos laikų lyginimu tai čia nėra ką kalbėt. Kažkokiam "darbo žmogui" vėl apsireiškė Stalino saulė sapne, tai ir sugalvojo kažkokią debilišką "demotyvaciją". Na, arba, kaip rašiau, kažkas turi keistą humoro jausmą.

 

 


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
DeusInversus
2013 m. balandžio 12 d. 22:28:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

I. Cliche II. Narciziskumas (per Cliche)III. Ir lyginsIsvada: beprasme zmogaus Kazuistika, pasitelkiant laikrastiniu horoskopu rasymo metodika.


____________________
Ba Doom Tss
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Lorde Lorde
8,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 412
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 349377