Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

„Kovos klube" į kovą stos Pushaz prieš Sezzy


2009 m. kovo 21 d. 22 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Pushaz 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Vieną kartą per mėnesį savotišku bokso ringu virstantis sostinės klubas „Gravity” šį šeštadienį, kovo 21 d., pakvies į dar vieną mūšį. Besitikintiems kraujo teks nusivilti, nes čia niekas nesikumščiuos. Kaip ir pirmuose „Dirty G: Fight Club" serijos etapuose du puikiai muzikos pasaulyje pažįstami atlikėjai susirems už klubo didžėjaus pulto.

Šį kartą „Gravity“ vakarėlyje vienas prieš kitą kovos bene garsiausios ir populiariausios hip hop grupės Lietuvoje „G&G Sindikatas“ narys Pushaz bei serijos šeimininkas, vienų mėgstamas, kitų nekenčiamas atlikėjas ir didžėjus Sezzy. Renginio organizatoriai drąsiai žada - lygiųjų tikrai nebus.

„Pushaz yra geriausias reperis“

Paklaustas, kodėl į varžovus išsirinko tikrą hip hop muzikos profesionalą Pushą, Sezzy atsakė: „Jis yra mano geras bičiulis. Be to, mano nuomone, Pushaz yra geriausias reperis Lietuvoje. Mes kartu repavome mano dainoje „Wish“, vėliau aš įrašiau visą savo debiutinį albumą „One Man Army“ jo studijoje“.

„Juokinga tai, kad kai jam paskambinau ir pakviečiau groti, „G&G Sindikatas“ narys prisipažino, kad paskutinį kartą didžiajavo dar mokyklos laikais, bet iš karto prisipažino, kad paruoš gerą muzikos kolekciją ir nugalės mane. Aš dar jam parodysiu!“, - intriguoja Sezzy.

Kiekvieną mėnesį „Fight Club" aplanko vis kiti muzikos artistai, kurie susigrumia su „Dirty G" renginiams vadovaujančiu Sezzy. Balandį koviniame renginyje pasirodys žinomas didžėjus ir šoumenas Rimas Šapauskas.

Sezzy pasirodymai ne tik Lietuvoje

Penktus metus tarp populiariausių Lietuvos didžėjų esantis turkas Sezzy nuolat groja ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje. Kiekvieną vasarą Sezzy vyksta į ilgus turus visoje Turkijoje, taip pat beveik kas mėnesį jį kviečia groti į Baltarusiją ir Rusiją. Kaip tik praėjusį savaitgalį didžėjus grįžo iš Baltarusijos, kurioje, kaip pats sako, įgavo naujos patirties. „Kai važinėjau po šalį negalėjau atsistebėti, kad ten dar vyksta „mokyklos diskotekų lygio“ vakarėliai. Tokie laikai Lietuvoje buvo labai seniai. Tai buvo įdomi patirtis“, - tikina reperis.

Be to, serijos „Dirty G“ šeimininkas džiaugiasi dar viena sėkme. Į jį kreipėsi vienas žinomas renginių bei koncertų organizatorius iš D. Britanijos. „Vieną dieną sulaukiau netikėto skambučio iš žinomo prodiuserio, pastaruoju metu Europoje surengusio garsių reperių T-Pain ir The Game koncertinius turus. Jis nuolat keliauja po pasaulį ir, sako, išgirdo apie mane iš keleto žmonių Rytų Europoje. Greitu metu prodiuseris pažadėjo atvykti į Vilnių ir susitarti dėl mano pasirodymų Europoje šį rudenį“.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 263
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 352475