Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Kurak


2013 m. kovo 15 d. 19 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Kurak 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Alternatyvios muzikos rinktinės „Kurak“ stovykloje gera naujiena po vieną nevaikšto: Vygintas Kisevičius ir kompanija kviečia į išskirtinį koncertą gyvos muzikos klube „Tamsta“. Tai bus vienintelis „Kurak“ pasirodymas sostinėje kovo mėnesį.

Bilietus jau visai netrukus pradės platinti „Tiketa“.

Koncerto pradžia: 21:30 val.
Durys: 19:00 val.

Metų pabaigą „Kurak“ nariai sutiko itin pakilios nuotaikos. Daug pagyrų ir kritikų atsiliepimų, sulaukė projekto debiutinis EP „Notes“. „Kurak“ savo debiutą „Menų spaustuvėje“ pažymėjo anšlagu. Toliau sekė sausakimšas koncertas po „LRT Opus Ore“ vėliava vintažinėje LRT Opus studijoje. Tiek pakako, kad „Kurak“ sulauktų „Tallinn Music Week“ kvietimo dalyvauti šių metų festivalyje. o apdovanojimų ceremonijos T.Ė.T.Ė organizatoriai įtrauktų „Kurak“ į nominantų ketvertą (Metų debiutas).

Apie „Kurak“

Projekto įkūrėjas – Vygintas Kisevičius, iki tol dirbęs su „Pieno Lazeriais“, „Magic Mushrooms“, „Left I Right“, šiuo metu yra grupių „Fusedmarc“ ir „Empti“ narys. Pajutęs poreikį platesnėms scenoms ir naujiems išbandymams, Vygintas Kisevičius subūrė šūsnį be galo ryškių asmenybių, už nugaros turinčių po savo sėkmės istoriją, sukurti kažką naujo nerangioje mūsų scenoje.

„Kurak“ projektui laiko savo įtemptose dienotvarkėse rado žinomi kviestiniai atlikėjai, iki tol keliavę ganėtinai skirtingais keliais. Tai Markas Palubenka, viešai muzikanto pareigas pradėjęs eiti 2008 metais, kai psichodelinio roko grupėje „Grim City“ grojo gitara ir dainavo. 2011 metais pradėjo viską kurti vienas. Vieno ir pakako, nes jį išgirdo greitai. Metų debiuto diskinis pjūklas, du švieži M.A.M.A. apdovanojimai, koncertai Estijoje, Latvijoje ir Rusijoje, kritikų pagyros debiutiniam albumui „no fun in 101“, kolaboracijos su kitais muzikos kūrėjais – jis šiuo metu bene populiariausias jaunosios kartos atlikėjas. Eglė Sirvydytė, šiuo metu siejama su elektroninės muzikos duetu „mmpsuf“. Galiausiai – Karolis Ramoška, vedantis charizmatišką elektronikos ir disko junginį, vardu „Proper Heat“.

Gyvąją „Kurak“ grandį dar papildo gerai žinomi jaunosios kartos muzikantai: Juozas Martinkėnas (gitara), Mantas Augustaitis (mušamieji) ir Donatas Bielunskis (bosinė gitara).

Naująjį projektą „Kurak“ drąsiai galime įrašyti į 2013 m. būsimų geriausių, vasaros festivaliams būtiniausių bei vertų stebėti grupių sąrašus.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 395
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 299434