Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

„LT United“ užėmė garbingą šeštąją vietą

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"LT United" pusfinalyje

"LT United" pusfinalyje

„LT United“ 51-ajame Eurovizijos konkurse užėmė 6-ąją vietą. Tai aukščiausias laimėjimas per visą Lietuvos atstovų dalyvavimo šiame dainų konkurse istoriją. Eurovizijos nugalėtojai tapo suomių siaubūnai „Lordi“. Konkurse dalyvavo, be lietuvių, dar 23 šalių atstovai.

Antrąją vietą užėmė Rusijos dainininkas Dima Bilanas, trečiąją vietą – Bosnija ir Hercegovina, ketvirtąją – Švedijos dainininkė Carola, penktąją – rumunas Mithai Tristariu.

Lietuvai taškų skyrė: Airija (12), Latvija (10), Jungtinė Karalystė (10), Islandija (10), Estija (8), Lenkija (8), Suomija (8), Danija (7), Andora (7), Monakas (7), Baltarusija (6), Nyderlandai (6), Kroatija (6), Rusija (5), Ukraina (5), Norvegija (5), Graikija (4), Ispanija (4), Portugalija (4), Belgija(4), Kipras (4), Izraelis (3), Švedija (3), Slovėnija (3), Makedonija (3), Serbija ir Juodkalnija (3), Vokietija (1), Bulgarija (1), Malta (1).

Lietuvos dainininkų „nepastebėjo“ Albanija, Bosnija ir Hercegovina, Rumunija, Armėnija, Turkija, Prancūzija ir Šveicarija.

Eurovizijos dainų konkurse Lietuvai šiemet atstovavo į grupę „LT United“ susibūrę šeši Lietuvos scenos vilkai: Andrius Mamontovas, Marijonas Mikutavičius, Viktoras „Vee“ Diawara, Saulius „Samas“ Urbonavičius, Eimantas Belickas ir Arnoldas Lukošius.

Ligi šiol geriausias lietuvių pasiektas rezultatas Eurovizijoje buvo grupės „Skamp“ 13-oji vieta 2001 metais Kopenhagoje.

„LT United“ pateko į Eurovizijos finalą


Ketvirtadienį įvykusiame Eurovizijos dainų konkurso pusfinalyje Lietuvos atstovai pateko į geriausiųjų dešimtuką ir dalyvaus Eurovizijos finale, kuris įvyks jau šį šeštadienį.

"LT United" pasiekė tai, ko pastaraisiais metais lietuviams padaryti nepavykdavo. Pagaliau, po lietuvius lydėjusių nesėkmių, mes galime pasidžiaugti pergale.

Nors ir "LT United" atliekama daina "We Are The Winners" susilaukė daug kritikos bei buvo vertinama gan neigiamai, tai nesutrukdė lietuviams įrodyti, kad jie visgi yra verti pergalės.

music.lt administracija sveikina "LT United" patekus į finalą ir linki jiems sėkmės tolesnėje kovoje!

„LT United“ užsitikrino vietą „Eurovizijos“ finale (oficialus pranešimas)


"LT United" [M.P.3 nuotr.]

"LT United" [M.P.3 nuotr.]

Lietuvos grupė "LT United" pateko į "Eurovizijos" dainų konkurso finalą. Pirmą kartą "Eurovizijos" dainų konkurso istorijoje Lietuvos atstovai įveikė pusfinalio barjerą. Tarp dešimties stipriausių pusfinalio dalyvių patekusi Lietuvos grupė užsitikrino vietą šio konkurso finale, kuris šeštadienį įvyks Graikijoje Atėnų olimpinėje arenoje.

Lietuvos muzikos žvaigždžių rinktinės "LT United" patekimas į "Eurovizijos" finalą paneigė skeptikų ir kai kurių lažybų bendrovių prognozes. "Buvome gerai pasiruošę ir koncerto metu viskas praėjo sklandžiai", sakė "LT United" narys Saulius Urbonavičius. "Su kiekviena repeticija jautėmės vis geriau, todėl buvome užtikrinti savo jėgomis".

Muzikos gerbėjams Lietuvoje žinios apie "LT United" patekimą į finalą neteko laukti ilgai. Renginio vedėjai Lietuvos vardą ištarė vos įpusėję skaityti finalistų sąrašą. Į šeštadienio "Eurovizijos" finalą taip pat pateko Rusijos, Makedonijos, Bosnijos ir Hercogovinos, Suomijos, Ukrainos, Airijos, Švedijos, Turkijos, Armėnijos atstovai.

Konkurso apžvalginininkai po pusfinalio kaip ryškiausius ir originaliausius minėjo būtent lietuvių ir suomių atlikėjų pasirodymus. "Žinoma, finalui dėsime visas jėgas, tačiau savo pagrindinį tikslą - atkreipti dėmesį į Lietuvą - jau esame pasiekę", sakė vienas grupės įkūrėjų Andrius Mamontovas, kurio nuomone, grupės pasirodymą šiame konkurse jau galima vadinti sėkmingu.

Grupės "LT United" nariai ir visa Lietuvos delegacija dėkoja gerbėjams ir rėmėjams už palaikymą. Per penktadienį ir šeštadienį "LT United" muzikantai surengs tris pasiruošimo finalui repeticijas ir šeštadienio renginyje tarp dvidešimt keturių "Eurovizijos" dainų konkurso finalo dalyvių pasirodys keturiolikta.

Dvejus metus iš eilės nuo tada, kai buvo įvestas "Eurovizijos" pusfinalis, Lietuvos atstovams niekaip nepavykdavo įveikti šio etapo. Iki šiol sėkmingiausias Lietuvos atstovų pasirodymas priklauso grupei "Skamp", kurie 2001 metais "Eurovizijos" konkurse užėmė 13 vietą.

Andrius Mamontovas: „Laimėti galima ir sudainavus vieną natą"


Laimėti galima ir sudainavus vieną natą", - sako ką tik į Eurovizijos finalą su „LT United" patekęs Andrius Mamontovas. Tai buvo vienas iš dalykų, kuriuos Lietuvos atstovai norėjo pasakyti Europai Eurovizijos scenoje.

Tai Andrius dar kartą pakartojo spaudos konferencijoje pasibaigus pusfinaliui ir paaiškėjus balsavimo rezultatams. Paprašytas pasakyti keletą žodžių, Andrius užtraukė vieną natą ir sušuko „win!".

„Visi čia esame nugalėtojai, nes mes visi - suvienyta Europa, o tai svarbiausia". Ši Andriaus frazė susilaukė nemažiau ovacijų iš šimtų žurnalistų. Paklaustas, ar norėtų ką pridurti, Marijus Mikutavičius atsakė trumpai:

„Negaliu patikėti, kad šis mėšlas pateko į finalą". Perpratusi „LT United” humorą publika reagavo ne mažiau audringai. Europos laukia dar vienas humoro testas: „LT United” šeštadienį pasirodo finale. Keturiolikti.

Iš Atėnų -
Virginija Bunevičiūtė
LRT atstovė ryšiams su visuomene

Nojus: Eurovizijos virusas siaučia ir Airijoje


Po vakarykščio LT UNITED pasirodymo „Eurovizijoje“ su daina „We are the winners“ užvirė diskusija – ar lietuviai pagaliau laimės „Euroviziją“?

Darius Mileris – Nojus, jau šeštus metus gyvenantis Airijoje LT UNITED pasirodymą komentuodamas sakė: „neturiu jokių priekaištų, visi atlikėjai – tiesiog profesionalai, scenoje jautėsi kaip žuvys vandenyje, ko visada trūko ankstesniuose lietuvių pasirodymuose. Tikrai labai džiaugiamės, kad LT UNITED pateko į finalą – jie to verti.“

Paklaustas, ar žiūrėjo Euroviziją, Nojus pasakojo, kad ne tik žiūrėjo, bet aktyviai palaikė savo tautiečius. Jo vyresnysis sūnus Arijus padarė tris popierines trispalves, kuriomis Milerių šeima mojavo sėdėdami prie televizoriaus tarsi būtų salėje. J Atlikėjas prisipažino, jog airių daina jam taip pat patiko – puiki melodija, tvirta, išbaigta kompozicija, gražus balsas, bet nebuvo aiškaus įvaizdžio ir scenografijos.

Airijoje jaučiamas toks pat didelis susidomėjimas Eurovizija, kaip ir Lietuvoje. Žiniasklaida mirga pranešimais apie konkursą. Airiai labai palaiko savus, jų kraujyje įaugę didžiuotis savimi. Tačiau Airijoje daug imigrantų iš Lietuvos, todėl ir jų tarpe jaučiamas didžiulis susidomėjimas Eurovizija ir, žinoma, pakili nuotaika, kad LT UNITED pateko į finalą.

Nojus tiki, kad rytoj Eurovizijos finale lietuvių laukia sėkmė.

Beje, vienas iš LT UNITED komandos narių – Eimantas Belickas – prieš išsiskirstant grupei Airija, grojo kartu su Nojumi.

Airijos lietuviai didžiuojasi „LT United“ sėkme ir airiais

„Mes, Airijos lietuviai didžiuodamiesi pranešame, jog esame tiesiogiai atsakingi už patį aukščiausią balą, Airijos skirtą grupei „LT United“ Eurovizijos finale. Dar kartą įrodėme, jog mūsų Airijoje yra kur kas daugiau, nei teigia oficialios statistikos. Airijos lietuviai atsisakė asmeninių ambicijų, susitelkė ir – nugalėjo.

Lietuvių bendruomenė Airijoje yra viena gausiausių Europoje, todėl gal ir nenuostabu, jog Airija mūsų grupei „LT United“ skyrė 12 balų. Tačiau įdomu tai, jog jau po Eurovizijos pusfinalio įvairių Airijos miestų gatvėse ir baruose pasigirdo pačių airių (ne lietuvių) dainuojama daina „We are the winners“. Lietuviai tuo labai džiaugsmingai stebėjosi, bet, be abejonės, tai glostė kiekvieno širdį. Esame įsitikinę, jog ir airiai aktyviai balsavo už Lietuvą.

Be galo džiaugiamės, jog ir kitų Europos valstybių lietuvių bendruomenės neliko abejingos ir aktyviai palaikė „LT United“.

Vienas lauke – ne karys ! Ačiū „LT United“ !” – džiaugsmingai pasakojo Laura Galeckaitė ir Jurga Vidugirienė, aktyvios Airijos lietuvių bendruomenės narės.

Airijos lietuvių bendruomenės aktyvas (ALB) gegužės 20 – 21 d. Dundalke buvo susirinkęs į mokymus, kuriuos vedė Pilietinių iniciatyvų centro ir MCC Management Change Consulting specialistai. Šie mokymai padės ALB kurti strateginį planą Airijos lietuvių bendruomenei stiprinti.

Airijos lietuvių bendruomenė yra organizacija, atstovaujanti lietuvių interesams Airijoje.

Jurga Vidugirienė
Airijos lietuvių bendruomenės Tarybos narė



Susijusi informacija


  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų: 5551   Data: 2006-05-20
Esamas tekstas

"LT United" pusfinalyje„LT United“ 51-ajame Eurovizijos konkurse užėmė 6-ąją vietą. Tai aukščiausias laimėjimas per visą Lietuvos atstovų dalyvavimo šiame dainų konkurse istoriją. Eurovizijos nugalėtojai tapo suomių siaubūnai „Lordi“. Konkurse dalyvavo, be lietuvių, dar 23 šalių atstovai.

Antrąją vietą užėmė Rusijos dainininkas Dima Bilanas, trečiąją vietą – Bosnija ir Hercegovina, ketvirtąją – Švedijos dainininkė Carola, penktąją – rumunas Mithai Tristariu.

Lietuvai taškų skyrė: Airija (12), Latvija (10), Jungtinė Karalystė (10), Islandija (10), Estija (8), Lenkija (8), Suomija (8), Danija (7), Andora (7), Monakas (7), Baltarusija (6), Nyderlandai (6), Kroatija (6), Rusija (5), Ukraina (5), Norvegija (5), Graikija (4), Ispanija (4), Portugalija (4), Belgija(4), Kipras (4), Izraelis (3), Švedija (3), Slovėnija (3), Makedonija (3), Serbija ir Juodkalnija (3), Vokietija (1), Bulgarija (1), Malta (1).

Lietuvos dainininkų „nepastebėjo“ Albanija, Bosnija ir Hercegovina, Rumunija, Armėnija, Turkija, Prancūzija ir Šveicarija.

Eurovizijos dainų konkurse Lietuvai šiemet atstovavo į grupę „LT United“ susibūrę šeši Lietuvos scenos vilkai: Andrius Mamontovas, Marijonas Mikutavičius, Viktoras „Vee“ Diawara, Saulius „Samas“ Urbonavičius, Eimantas Belickas ir Arnoldas Lukošius.

Ligi šiol geriausias lietuvių pasiektas rezultatas Eurovizijoje buvo grupės „Skamp“ 13-oji vieta 2001 metais Kopenhagoje.

„LT United“ pateko į Eurovizijos finalą
Ketvirtadienį įvykusiame Eurovizijos dainų konkurso pusfinalyje Lietuvos atstovai pateko į geriausiųjų dešimtuką ir dalyvaus Eurovizijos finale, kuris įvyks jau šį šeštadienį.

"LT United" pasiekė tai, ko pastaraisiais metais lietuviams padaryti nepavykdavo. Pagaliau, po lietuvius lydėjusių nesėkmių, mes galime pasidžiaugti pergale.

Nors ir "LT United" atliekama daina "We Are The Winners" susilaukė daug kritikos bei buvo vertinama gan neigiamai, tai nesutrukdė lietuviams įrodyti, kad jie visgi yra verti pergalės.

music.lt administracija sveikina "LT United" patekus į finalą ir linki jiems sėkmės tolesnėje kovoje!

„LT United“ užsitikrino vietą „Eurovizijos“ finale (oficialus pranešimas)
"LT United" [M.P.3 nuotr.] Lietuvos grupė "LT United" pateko į "Eurovizijos" dainų konkurso finalą. Pirmą kartą "Eurovizijos" dainų konkurso istorijoje Lietuvos atstovai įveikė pusfinalio barjerą. Tarp dešimties stipriausių pusfinalio dalyvių patekusi Lietuvos grupė užsitikrino vietą šio konkurso finale, kuris šeštadienį įvyks Graikijoje Atėnų olimpinėje arenoje.

Lietuvos muzikos žvaigždžių rinktinės "LT United" patekimas į "Eurovizijos" finalą paneigė skeptikų ir kai kurių lažybų bendrovių prognozes. "Buvome gerai pasiruošę ir koncerto metu viskas praėjo sklandžiai", sakė "LT United" narys Saulius Urbonavičius. "Su kiekviena repeticija jautėmės vis geriau, todėl buvome užtikrinti savo jėgomis".

Muzikos gerbėjams Lietuvoje žinios apie "LT United" patekimą į finalą neteko laukti ilgai. Renginio vedėjai Lietuvos vardą ištarė vos įpusėję skaityti finalistų sąrašą. Į šeštadienio "Eurovizijos" finalą taip pat pateko Rusijos, Makedonijos, Bosnijos ir Hercogovinos, Suomijos, Ukrainos, Airijos, Švedijos, Turkijos, Armėnijos atstovai.

Konkurso apžvalginininkai po pusfinalio kaip ryškiausius ir originaliausius minėjo būtent lietuvių ir suomių atlikėjų pasirodymus. "Žinoma, finalui dėsime visas jėgas, tačiau savo pagrindinį tikslą - atkreipti dėmesį į Lietuvą - jau esame pasiekę", sakė vienas grupės įkūrėjų Andrius Mamontovas, kurio nuomone, grupės pasirodymą šiame konkurse jau galima vadinti sėkmingu.

Grupės "LT United" nariai ir visa Lietuvos delegacija dėkoja gerbėjams ir rėmėjams už palaikymą. Per penktadienį ir šeštadienį "LT United" muzikantai surengs tris pasiruošimo finalui repeticijas ir šeštadienio renginyje tarp dvidešimt keturių "Eurovizijos" dainų konkurso finalo dalyvių pasirodys keturiolikta.

Dvejus metus iš eilės nuo tada, kai buvo įvestas "Eurovizijos" pusfinalis, Lietuvos atstovams niekaip nepavykdavo įveikti šio etapo. Iki šiol sėkmingiausias Lietuvos atstovų pasirodymas priklauso grupei "Skamp", kurie 2001 metais "Eurovizijos" konkurse užėmė 13 vietą.

Andrius Mamontovas: „Laimėti galima ir sudainavus vieną natą"
Laimėti galima ir sudainavus vieną natą", - sako ką tik į Eurovizijos finalą su „LT United" patekęs Andrius Mamontovas. Tai buvo vienas iš dalykų, kuriuos Lietuvos atstovai norėjo pasakyti Europai Eurovizijos scenoje.

Tai Andrius dar kartą pakartojo spaudos konferencijoje pasibaigus pusfinaliui ir paaiškėjus balsavimo rezultatams. Paprašytas pasakyti keletą žodžių, Andrius užtraukė vieną natą ir sušuko „win!".

„Visi čia esame nugalėtojai, nes mes visi - suvienyta Europa, o tai svarbiausia". Ši Andriaus frazė susilaukė nemažiau ovacijų iš šimtų žurnalistų. Paklaustas, ar norėtų ką pridurti, Marijus Mikutavičius atsakė trumpai:

„Negaliu patikėti, kad šis mėšlas pateko į finalą". Perpratusi „LT United” humorą publika reagavo ne mažiau audringai. Europos laukia dar vienas humoro testas: „LT United” šeštadienį pasirodo finale. Keturiolikti.

Iš Atėnų -
Virginija Bunevičiūtė
LRT atstovė ryšiams su visuomene

Nojus: Eurovizijos virusas siaučia ir Airijoje
Po vakarykščio LT UNITED pasirodymo „Eurovizijoje“ su daina „We are the winners“ užvirė diskusija – ar lietuviai pagaliau laimės „Euroviziją“?

Darius Mileris – Nojus, jau šeštus metus gyvenantis Airijoje LT UNITED pasirodymą komentuodamas sakė: „neturiu jokių priekaištų, visi atlikėjai – tiesiog profesionalai, scenoje jautėsi kaip žuvys vandenyje, ko visada trūko ankstesniuose lietuvių pasirodymuose. Tikrai labai džiaugiamės, kad LT UNITED pateko į finalą – jie to verti.“

Paklaustas, ar žiūrėjo Euroviziją, Nojus pasakojo, kad ne tik žiūrėjo, bet aktyviai palaikė savo tautiečius. Jo vyresnysis sūnus Arijus padarė tris popierines trispalves, kuriomis Milerių šeima mojavo sėdėdami prie televizoriaus tarsi būtų salėje. J Atlikėjas prisipažino, jog airių daina jam taip pat patiko – puiki melodija, tvirta, išbaigta kompozicija, gražus balsas, bet nebuvo aiškaus įvaizdžio ir scenografijos.

Airijoje jaučiamas toks pat didelis susidomėjimas Eurovizija, kaip ir Lietuvoje. Žiniasklaida mirga pranešimais apie konkursą. Airiai labai palaiko savus, jų kraujyje įaugę didžiuotis savimi. Tačiau Airijoje daug imigrantų iš Lietuvos, todėl ir jų tarpe jaučiamas didžiulis susidomėjimas Eurovizija ir, žinoma, pakili nuotaika, kad LT UNITED pateko į finalą.

Nojus tiki, kad rytoj Eurovizijos finale lietuvių laukia sėkmė.

Beje, vienas iš LT UNITED komandos narių – Eimantas Belickas – prieš išsiskirstant grupei Airija, grojo kartu su Nojumi.

Airijos lietuviai didžiuojasi „LT United“ sėkme ir airiais

„Mes, Airijos lietuviai didžiuodamiesi pranešame, jog esame tiesiogiai atsakingi už patį aukščiausią balą, Airijos skirtą grupei „LT United“ Eurovizijos finale. Dar kartą įrodėme, jog mūsų Airijoje yra kur kas daugiau, nei teigia oficialios statistikos. Airijos lietuviai atsisakė asmeninių ambicijų, susitelkė ir – nugalėjo.

Lietuvių bendruomenė Airijoje yra viena gausiausių Europoje, todėl gal ir nenuostabu, jog Airija mūsų grupei „LT United“ skyrė 12 balų. Tačiau įdomu tai, jog jau po Eurovizijos pusfinalio įvairių Airijos miestų gatvėse ir baruose pasigirdo pačių airių (ne lietuvių) dainuojama daina „We are the winners“. Lietuviai tuo labai džiaugsmingai stebėjosi, bet, be abejonės, tai glostė kiekvieno širdį. Esame įsitikinę, jog ir airiai aktyviai balsavo už Lietuvą.

Be galo džiaugiamės, jog ir kitų Europos valstybių lietuvių bendruomenės neliko abejingos ir aktyviai palaikė „LT United“.

Vienas lauke – ne karys ! Ačiū „LT United“ !” – džiaugsmingai pasakojo Laura Galeckaitė ir Jurga Vidugirienė, aktyvios Airijos lietuvių bendruomenės narės.

Airijos lietuvių bendruomenės aktyvas (ALB) gegužės 20 – 21 d. Dundalke buvo susirinkęs į mokymus, kuriuos vedė Pilietinių iniciatyvų centro ir MCC Management Change Consulting specialistai. Šie mokymai padės ALB kurti strateginį planą Airijos lietuvių bendruomenei stiprinti.

Airijos lietuvių bendruomenė yra organizacija, atstovaujanti lietuvių interesams Airijoje.

Jurga Vidugirienė
Airijos lietuvių bendruomenės Tarybos narė

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (260)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Fuck_the_system
2007 m. gruodžio 15 d. 18:44:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
We are the winners

____________________
Žmonės verkia todėl, kad viskas yra ne taip, kaip turėtų būti. [A.Kamiu]
Atsakyti
Arunazz
2007 m. rugpjūčio 6 d. 19:59:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
super ideja eurovizija kada vel kazko sulauksim....

____________________
Topai naujovės atradimai
Atsakyti
Milita
2007 m. liepos 28 d. 20:06:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
saunuoliai

Atsakyti
H2O-CO3
2007 m. birželio 25 d. 17:11:31
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
aukštesnės ir nebus...

____________________
oops...
Atsakyti
Agotukas
2007 m. gegužės 22 d. 15:29:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Pagaliau...

____________________
http://agotakeee.myminicity.com/
Atsakyti
Dianairko
2007 m. sausio 3 d. 01:26:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
kai kurie čia esantys esat naivuoliai... (vadinat išsišokialiais) bet nušluostė visiems prieš tai dalyvavusiems (Lietuviams) nosį. Jau jie geriau negu Laura...

Atsakyti
wampyraaa
2006 m. spalio 22 d. 18:35:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
keista...maniau cia tik lietuviai durni buvo kad isrinko toki s.. gaila tu kurie balsavo..

____________________
-Tuk-tuk. -Kas ten? -Mirtis. -Na ir kas? -NA IR VISKAS!
Atsakyti
LoveBlue
2006 m. rugsėjo 13 d. 12:47:09
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Na ka nepasakysi bet vyrukai pavare normaliai cia

Atsakyti
Kaz_Kaz
2006 m. rugsėjo 3 d. 18:40:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
LT united seip komercine grupe...man atrodo...

____________________
yes
Atsakyti
ashe
2006 m. rugsėjo 3 d. 17:51:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
didesniu asilu macius neesu

____________________
http://pikaso.ten.lt/
Atsakyti
drieze
2006 m. rugpjūčio 31 d. 16:10:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
niu jie tikrai faini biciukai(K)

____________________
...plyta...
Atsakyti
hrp
2006 m. rugpjūčio 23 d. 22:42:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
man tj lt united patikjo..o ypac shokiz...

____________________
patarimaz:geriau butj bajsiemz,nez sju grazhjajz susidoroja... ;) :D
Atsakyti
renny
2006 m. rugpjūčio 23 d. 11:11:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
paprastax rašė:
sestadienio nakti 6kostumuoti vyrai laimejo 6 vieta

dar 2006 metais

____________________
Rytas ateis, kaip ateina mirtis išdidi, bet prieš mirtį dažnai širdyje nurimsti....
Atsakyti
fluxe
2006 m. rugpjūčio 21 d. 19:06:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
issisokialiai kzk issisoko ir uzeme 6 vieta... ir dar tuo didziojasi

____________________
...
Atsakyti
Unidentified
2006 m. rugpjūčio 17 d. 20:46:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Taip, taip. Tokie jau tie lietuviai. Patys išrenka, patys peikia, paskui patys giria, kai pasiseka. Apgailėtina. Aš visada buvau Už juos. Ir žinojau, kad su savo šituo, am, pasityčiojimu (?) jie toli eis.

Atsakyti
LauraAug
2006 m. rugpjūčio 14 d. 21:03:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
jeee mes pavarem

____________________
nera to blogo, ko nesuvalgytu studentas ;)
Atsakyti
suo-girl (Užblokuotas)
2006 m. rugpjūčio 6 d. 19:14:08
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
as tai ju tik viena daina esu girdejus daugiau man nereikia

Atsakyti
Cheburashka
2006 m. rugpjūčio 3 d. 11:17:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Sawas rašė:
Siaip lietuwiai saunuoliai ...geraj pasirode ,bet as tj tam dimaj bilanui antros wietos neduociau ...as jam paskutine duociau o lietuwiams penkta...

ash jam ir paskutines neduociau pyyppppt jis... o pasalinciau ish vis...

____________________
" Wieni yra protingi, o kiti ne ir nieko cia nepakeisi " (mike pukuotukas :) )
Atsakyti
lordi_PUIKUS
2006 m. liepos 27 d. 17:33:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
auksine_ozka rašė:
Nesazininga... Is pradziu visi vare ant Lt UNited (turiu irodymu) , sake oj cia kazkokius nesveikus isrinko, su tokia daina uzimsime paskutine vieta pusfinalyje, cia netgi ne daina o skanduote... O dabar visi tik burkuoja "As myliu Lt United, jega! gerai pasirode, Lukosius cool" ir t.t. Turekit savo nuomone Lietuviai! Ir kitrais metais balsuokit vel uz Lt Unietd nes jie dalyvaus! COOL

kodel sakai visi??? man jau nuo pat pradziu patiko ju daina. turi irodymu, kad ne???


Atsakyti
auksine_ozka
2006 m. liepos 27 d. 16:47:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Nesazininga... Is pradziu visi vare ant Lt UNited (turiu irodymu) , sake oj cia kazkokius nesveikus isrinko, su tokia daina uzimsime paskutine vieta pusfinalyje, cia netgi ne daina o skanduote... O dabar visi tik burkuoja "As myliu Lt United, jega! gerai pasirode, Lukosius cool" ir t.t. Turekit savo nuomone Lietuviai! Ir kitrais metais balsuokit vel uz Lt Unietd nes jie dalyvaus! COOL

Atsakyti
erqtja
2006 m. liepos 10 d. 12:29:04
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
dar cia diskutuoja apie tai kas senai wyko..idomej...

____________________
JeI Be pErStOjO rEkTuM 8 MeTuS, 7 MeNeSiUs iR 6 DiEnAs, TaI pAgAmInTuM pAkAnKaMaI EnErgIjOs UzViRiNtI vAnDeNi ViEnAm KaVoS pUoDeLiUi. :DP~~
Atsakyti
mantete
2006 m. liepos 9 d. 16:25:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
dziugu

Atsakyti
Renatux
2006 m. liepos 4 d. 22:12:33
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
MYLIU LT UNITED

____________________
apres novs le delvge!:)
Atsakyti
Ciobrels
2006 m. birželio 30 d. 20:57:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
man atrodo kad mes uzememe tokia ganetinai kaip lietuviams auksta vieta ,nes mes buvome freestyles tai va todel ir uzemem nonorejom europos suzavet daina kurioje dainuojama love , children love , passion ir panasus S

____________________
WE will rock you
Atsakyti
The_Beatles
2006 m. birželio 28 d. 14:39:16
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
as manau kad jie lb sauniaia pasirode...ot suskiai, kad man taijp pasisektu

____________________
DUDE <- kreipkis taip :)
Atsakyti
Sawas
2006 m. birželio 22 d. 21:41:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Siaip lietuwiai saunuoliai ...geraj pasirode ,bet as tj tam dimaj bilanui antros wietos neduociau ...as jam paskutine duociau o lietuwiams penkta...

____________________
Jei gyweni tj klausyk gera muzika.....;]
Atsakyti
mandrogora
2006 m. birželio 21 d. 19:42:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
jega sita grupe galietu ilgau isilaikiti ilgau

Atsakyti
adewi
2006 m. birželio 18 d. 20:33:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Lietuviai lb gerai pasirode;]]]bet pirma vieta turejo laimeti dima bilanas ;]]]nes lordi tai.....

____________________
karta gyveno mergaite, kuri mylejo gyvenima.turbut tai as :)
Atsakyti
ORKAS
2006 m. birželio 17 d. 22:42:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Wo_AI_NI paaiskino viska taip smulkiai

Atsakyti
ORKAS
2006 m. birželio 17 d. 22:40:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Nuuu man patiko kai pradejo maivytis buvo is ko pazvengt

Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Susijusios naujienos

Prisiminkime paskutinius 10 Lietuvos pasirodymų didžiojoje „Eurovizijoje“
6
8

Lietuva „Eurovizijoje“ dalyvauja jau nuo 1994 m., tačiau iki šiol su pertraukomis oficialiai didžiojoje šio konkurso scenoje pasirodėme 16-ą kartų, neskaitant 2016 m. mūsų šaliai antrą kartą atstovaujančio Donny Montell. Gegužės 12 d., ketvirtadienį St...
„LT United“ dainą „Fashion Show“ pristatė „Jūros šventėje“
0
35

Supergrupė „LT United“ Lietuvos klausytojams pristatė savo naujausią dainą „Fashion Show“. Šį savaitgalį „LT United“ vainikavo Klaipėdoje „Jūros šventės“ proga organizuotą „Jūrovizijos“ koncertą, kurio metu pirmą kartą Lietuvoje atliko kūrinį „Fashion Sho...
„LT United“ savo naują dainą pristatė Kroatijos mados apdovanojimuose
0
12

Naujausia grupės „LT United“ daina „Fashion Show“ praėjusį ketvirtadienį atidarė Zagrebe vykusius Kroatijos mados apdovanojimus. Lietuvių grupė į šiuos jau ketvirtą kartą nacionalinės Kroatijos televizijos HRT organizuojamus apdovanojimus „Fashion Oscar“ ...
„LT United“ singlas „We Are the Winners“ – jau auksinis!
0
30

Grupės „LT United“ vos prieš dvi savaites išleistas singlas „We Are the Winners“ jau parduotas auksiniu tiražu. Populiariausios šių metų lietuviškos dainos „We Are the Winners“ kompaktinė plokštelė birželio 7 dieną buvo pristatyta koncertu Vilniuje Katedr...

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Philip Glass Philip Glass
7,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 277
  Iš viso užsiregistravę: 73326
  Naujausias narys: kuqewan02
  Šiandien apsilankė: 83666