Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

MOUSE ON MARS


2018 m. lapkričio 10 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Garsieji „Mouse on Mars“ koncertuos Vilniuje

„Nenuilstamai išradingi“, – taip apie įžymųjį Vokietijos elektroninės muzikos duetą „Mouse on Mars“ rašo „The New York Times“. Vienu svarbiausių visų laikų vokiečių elektroninės muzikos reiškinių vadinama grupė šių metų lapkričio 10 d. Vilniuje surengs vienintelį savo koncertą Baltijos šalyse, kurio metu pristatys tiek anksčiau sukurtus kūrinius, tiek kompozicijas iš naujausio savo albumo „Dimensional People“.

Dviejų vaikystės draugų – Jano St. Wernerio ir Andi Tomos – suburtas duetas savo istoriją skaičiuoti pradėjo 1993-iaisiais. Nuo pat jų karjeros pradžios muzikos apžvalgininkai pastebėjo ir grupės kūryboje įvertino unikalią nekontroliuojamo chaoso ir kruopščiai organizuotų struktūrų muzikinę sąjungą, išskiriančią šį kolektyvą iš visų kitų. Jų muziką apibrėžia atsiribojimas nuo bet kokių ideologijų ar žanrų konvencijų, balansuojant tarp pop, akademinės, klubinės ir avangardinės muzikos. Prieš daugybę metų pradėta „Mouse on Mars“ veikla pasižymi milžiniška amplitude, netradiciniai video klipai buvo transliuoti net ir „MTV“ televizijoje, tarp įdomiausių ir ribas trinančių grupės projektų – jų orkestrinė kompozicija „Paeanumnion“, skirta Kelno filharmonijos 25-osioms metinėms, Wernerio sukurta elektronikos opera „Miscontinuum“ bei daugelis kitų. Grupė per savo karjerą yra išleidusi 12 albumų, kurie plačiai įvertinti kritikų, 14 singlų ir EP, grojusi daugelyje pasaulinio garso festivalių, tokiuose kaip "Sonar" Barselonoje, "CTM" Berlyne, "Mutek" Monrealyje, "Taicoclub" Tokijuje ir kt., o taip pat ir žymiojoje "Boiler Room" koncertų serijoje.
Apie šiemet išleistą „Mouse on Mars“ albumą „Dimensional People“ iškart suskubo parašyti visi svarbiausi leidiniai – nuo „The New York Times“ iki vieno įtakingiausių muziką apžvelgiančių internetinių platformų „Pitchfork“. Tiek kritikus, tiek publiką albumas dar kartą nustebino visiškai nauju skambesiu. Ne mažiau dėmesio sulaukė ir išskirtinė šio albumo kūrybinė grupė, pilna garsenybių – nuo „Bon Iver“ lyderio Justino Vernono, Aarono ir Bryce'o Dessnerių iš „The National“, Zach Condon iš „Beirut“ iki Spank Rock, Swamp Dogg, Eric D. Clark, Lisa, Amanda Blank, Sam Amidon ar net vieno ryškiausių šiandienos šiuolaikinės muzikos ansamblių „musikFabrik“.

Vienas iš nedaugelio vokiečių elektroninės muzikos projektų, sulaukusių tokio milžiniško tarptautinio pripažinimo, „Mouse on Mars“ iki šiol mėgsta eksperimentuoti peržengiant muzikos ribas ir leižiantis į tarpdisciplinines muzikos, dailės, teorijos, muzikinio teatro, literatūros, radijo dramos, mokslo ir technologijų sąjungos paieškas. Tuo bus galima įsitikinti ir koncerto Vilniuje metu, kurio metu muziką papildys ir vaizdinis turinys.

„Muzika – tai stipri nevaržoma jėga“, – sako „Mouse on Mars“ narys Janas St. Werneris. Nevaržomos laisvės ir intelektualaus prisilietimo artėjančiame koncerte išties galima laukti.

Vienintelis elektroninės muzikos grupės „Mouse on Mars“ koncertas Lietuvoje – lapkričio 10 d. Vilniuje, Šiuolaikinio meno centre. Bilietus galima įsigyti „bilietai.lt“ sistemoje nuo rugpjūčio 10 d.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 302
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 330978