Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Metallica


„Siemens“ arena, Vilnius 2010 m. balandžio 20 d. 18 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 

Į Lietuvą atvyksta „Metallica“

Į Lietuvą atvyksta stambiausio kalibro pasaulinės muzikos žvaigždės šalies koncertų istorijoje. Balandžio 20 dieną „Siemens“ arenoje pasaulinio turo „World Magnetic Tour“ pasirodymą surengs viena sėkmingiausių visų laikų roko grupių „Metallica“. Vilniuje JAV muzikantai pristatys savo naujausią albumą „Death Magnetic“.



„Didžiuojamės, kad mums pavyko į Lietuvą pasikviesti „Metallica“, kuri šiandien kartu su U2 ir Madonna priklauso stipriausių koncertuojančių planetos atlikėjų trejetui. Lietuvoje grupės gerbėjai turės unikalią galimybę daugiatūkstantinėms minioms įprastai grojančią „Metallica“ pamatyti ne parke ar stadione, o iš arti – „Siemens“ arenoje. Retas galėjo tikėtis tokio lygio šou pamatyti uždaroje erdvėje“, -  sakė pramogų verslo kompanijų grupės „Seven entertainment“ vadovas Vidmantas Šiugždinis. Koncertą organizuoja grupės narė „Seven Live“.



Bilietus į kultinių rokerių pasirodymą nuo gruodžio 2 dienos, 18 valandos pirmieji galės įsigyti „Tiketos“ klubo nariai.

Kitiems grupės fanams prekyba bilietais prasidės gruodžio 7 dieną, 10 valandą. Pirmieji bilietai, kurių kiekis ribotas, kainuos nuo 175 litų. Kiti bilietai kainuos 225-295 Lt (taikomi papildomi mokesčiai).
Iš viso į „Metallica“ koncertą Vilniuje bus pasiūlyta apie 10 tūkst. bilietų.



„Metallica“ į Vilnių atsigabens viso turo metu naudojamas ypač galingas garso sistemas ir specialią sceną. „Unikalu yra tai, kad scena bus įrengta salės viduryje, todėl grupė 360 laipsnių kampu bus puikiai matoma iš visų arenos pusių. Tolimiausią salės tašką nuo scenos teskirs 42 metrai – visi iki vieno žiūrovai bus pačiame koncerto epicentre“, - sakė V. Šiugždinis.



Mikrofonai žvaigždėms bus įrengti visose keturiose scenos pusėse, pačiame scenos centre iškils aplink savo ašį besisukanti būgnininko pakyla. „Siemens“ arenoje skambės ne tik naujausi „Metallica“ kūriniai, bet ir klasika tapę „One“, „Nothing Else Matters“, „Enter Sandman“, „Seek And Destroy“ ir „Master Of Puppets“.



„Metallica“ yra viena iš nedaugelio pasaulio grupių, kurių populiarumas bėgant metams tik auga. Skaičiai kalba patys už save: nuo 1982 metų rokeriai pardavė daugiau nei 100 mln. auksinių ir platininių albumų kopijų, o jų fanų skaičius socialiniame tinkle „Facebook“ viršija 2,4 mln. Tarp gausybės „Metallica“ pelnytų apdovanojimų – net aštuonios „Grammy“ statulėlės.



„Abejoju, ar Žemėje ar kitose Saulės sistemos planetose yra grupių, kurios grotų sunkiau ir labiau įtikinamai už metalo karalius „Metallica“, - tai tik vienas iš daugybės susižavėjusių pasaulio muzikos kritikų atsiliepimų apie jau startavusio „World Magnetic Tour“ koncertus.



Ne mažiau palaikymo sulaukė ir po penkerių metų pertraukos pasirodęs naujausias „Metallica“ albumas „Death Magnetic“, kuriuo grupė grįžo prie savo šaknų ir dar kartą nustebino savo gerbėjus. Per tris pirmas albumo platinimo dienas visame pasaulyje buvo parduota 0,5 mln. „Death Magnetic“ kopijų. Pagal pardavimų skaičių albumas karaliavo 25 Europos šalių, JAV, Kanados, Australijos – iš viso 40 pasaulio valstybių topuose.



„SEVEN Live“ priklauso didžiausiai šalyje pramogų verslo kompanijų grupei „SEVEN entertainment“, kuri vienija įvairiose pramogų srityse pirmaujančias Lietuvos bendroves, užsiimančias arenų, vandens parkų, šeimos pramogų centrų valdymu, renginių organizavimu ir prekyba bilietais.




Bilietus galite įsigyti TIKETA kasose arba www.tiketa.lt

Komentarai (3)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Naktinizzz
2010 m. vasario 8 d. 22:01:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Laukiam,laukiam Nekantrauju

____________________
Jei tavo ranka verčia tave nusidėti - nukirsk ją, geriau rojui gyventi be vienos rankos, negu pragare degti visu kūnu.
Atsakyti
Aragorn
2010 m. sausio 17 d. 11:14:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Manau kad kai Rammstein tiek prisirinko kad bilietus laimet tai Metallica bus zymiai daugiau

Atsakyti
arc9944
2009 m. gruodžio 15 d. 22:24:01
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Bus karsta

Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 74
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 74938