Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Mini mini

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Vakar kaip žinia įvyko musiciečių meet'as, jau iš tiesų senokai bebuvo toks meet'as kaip anksčiau, t.y. buvo neseniai dar palyginus koncertiniai meetai, su kai kuriais musiečiais susitinkam dažnai ir protmūšiuose, bet va vakar buvo tas tradiciškas meet'as :D tradiciškas tai, kas dažnai lankosi meetuose, tai supranta, kuria prasme tradiciškas :D Žodžiu, deja, gaila, bet nesusirinko daug musiciečių šį kartą, todėl šį meet'ą galima pavadinti tokiu mini mini. Visą vakarą daugiau mažiau praleidome keturiese (aš, misantropia, rutonė ir v3rtigo) plius du kartais mus paliekantys, tada vėl grįžtantys (Silentist su drauge). Pasirodo pašnekėjus su Silentist, jis tikrai ne saliakelio, kaip čia kilo įtarimų. Va, ir gaila, jog nepasirodė pats saliakelio, galbūt kitą kartą, turbūt labai drovus žmogus. Kiti,k urie lig ir turėjo pasirodyt meet'e, paskutinę akimirką susirgo ar dar bąla žino, kokios problemos ištiko. Nepaisant to, iš tiesų gana linksmai ir gerai praleidome vakarą :) Pabuvojome dviejuose vietuose, pirmiausiai Pogo bare, vėliau nuėjome į naują vietą, neseniai atsidariusį Mr. Pub'ą, kuris visai maloniai nustebino savo aplinka, jauki ir smagi vieta, užeiga :)

Virė įvairios diskusijos, kalbos. Kaip visada meet'ų metu apšnekam music.lt narius :D tai vat, o ne paslaptis, bet apšnekėjom ir blogai, ir gerai, ir pasijuokėm :D tai palietėm tokias personas kaip saliakelio (bandėm išsiaiškinti jo tapatybę), einaras13 (čia vis dar sprendėm, ar tau vis dar 14-iolika ar jau daugiau ir kaip bus po kokių 5 metų, kai einaras atsikraustys galbūt į Vilnių ir tada pradės tarkim irgi organizuoti meet'us ar tiesiog dalyvaus juose ir kaip visa tai mums atrodys tuo metu, kai prisiminsim šiuos laikus), kas dar, kas dar, aj va ir lacunacoil apšnekėjom :D kad koks dabar užimtas žmogus, net į meet'us jau nebeina, turbūt nebepatinkam jam :DD Apšnekėjom ir senuosius music.lt adminus ir dabartinius, čia aišku dėmesio skirta ir Edui :) vis laukiam jo kada irgi apsilankančio meet'e, išauš gal ta diena. Sprendėm uždavinį, kas yra Sahja?? Ep'as turbūt nepasirodė meet'e, nes kūrė rezervus :D. Žodžiu, tikrai nesistengėm nieko įžeisti ar panašiai, buvo linksma prisiminti vieną kitą narį, vieną kitą nutikimą musice :)

Pasijuokėm ir iš Silentisto, kadangi jis mums prisipažino, jog buvo Justin Bieberio filme, parodė net forum cinemas pirktą bilietą į šio tuščiagalvio filmą, į kurį paklojo net 19 litų ir kaip suvenyrą vis dar nešiojasi piniginėje. Taip pat papasakojo, jog į tą filmą atėjo jisai su drauge ir be jų, dar šią tragediją spoksojo dar porą žmonių.

Žodžiu, garsiai bekvatojant, laikas labai greitai prabėgo iki paskutinių autobusų namo, todėl išskubėjome savo keliais ir nutarėm, jog reikės organizuoti grandiozinį, ekskliuzivinį meet'ą pavasarį ar kažkada tuo metu :) kaip kad buvo labai smagu kažkurį pavasarį, gegužę, kai didelis pulkas musicieičių susirinko ant bekešo kalno? :)

 

Gal kiti musiciečiai iš vakarykščio meet'o papildys savo pastebėjimus :)

 

 

P.s. nuotraukų nepadarėm, aj, kad nebuvo naujokų meet'e, o mus jau visi ir taip jau matę ne kartą.




 meetas
 
 2014 m. vasario 16 d.

 2017 m. gruodžio 20 d.
 2014 m. birželio 18 d.
 2014 m. birželio 1 d.

Komentarai (14)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
prieblanda
2014 m. vasario 18 d. 13:38:42
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Daug ar mažai susirinko, vis tiek pavydu :) pasiilgau aš šitų meet'ų :)

O Silentist klausimas meet'uose žiūriu nesikeičia :)


____________________
'kol saulė suduš, Ir nebus mirties karalijos'
Atsakyti
ep
2014 m. vasario 16 d. 18:04:23
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

na tikriausiai ne pats geriausias metas metui tiesiog, aisku grupelei zmoniu gal ir nera skirtumo kada/kur,

na bet man asmeniskai mano akytumas tokiu metu laiku sumazeja iki minimumo :)

o tai labai gaila, kad nebuvo nauju veidu, o tik tas pats kostiakas, ir net ir tie ne visi atejo.

 

 

o epas dirbo, tai nereikia apie rezervus ;D


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
Rutonė
2014 m. vasario 16 d. 16:15:17
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

pfff.. o ko verta ta valentynkė? Jau geriau vasario 14 paminėt ne prasčiau kaip 16 - tautiškai.Juk būtent vasario 14 Lietuvos vardas pirmą kartą paminėtas. ir jomajo - nu reikėjo ateit, temą užvest, gal ir apie tą niekalą būtume papliurpę. Mes tamstos taip laukėm, taip laukėm... bet deja.... 


Atsakyti
saliakelio
2014 m. vasario 16 d. 15:59:36
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kokie keisti jus :) va apie vakar valentino diena turbut ir nesisnekejot :) xaxa - per meeta gavot daugiau :)


Atsakyti
Crazyz
2014 m. vasario 16 d. 14:36:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

joa, rimtai, įdomiai, o gal būtų ir normaliai padėjęs atsakynėti, jei būtų užėjęs. Bet turbūt drovumas nugalėjo tą kartą Silentistą.


Atsakyti
Rutonė
2014 m. vasario 16 d. 14:25:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Va, dar mums, protmūšių dalyviams, aktualesnį dalyką prisiminiau. Ir vertą anekdoto. Silentist užsiminė, kad netoliese protmūšio vietos buvo (Pool House, kaip supratau), bet užeit taip ir neužėjo - tik netoliese pasisukiojo. Nu, dėkui ir užu tokį palaikymą.... Nors gal geriau būtų nutylėjęs.


Atsakyti
Misantropia
2014 m. vasario 16 d. 14:21:34
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O aš, pirmą kartą išėjus rūkyti, vos smegenų neperkaitinau bandydama suprasti, kaip žmonės išeina iš baro su tokia rankena? O gal išvis neišeina?                                                                                          

Net minties nebuvo pažiūrėti ant žemės {#}                                                                                          


____________________
Oooooo... what does this button do?
Atsakyti
Misantropia
2014 m. vasario 16 d. 14:18:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aha, rodė jis man tą popiežių. Apetito nesukėlė {#}                                                                             

                                                                                                                                                         


____________________
Oooooo... what does this button do?
Atsakyti
Crazyz
2014 m. vasario 16 d. 14:11:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Karolis apie durų rankeną atskleidė tik išeinant :D viskas, dabar turėsi eiti ir suremontuoti :D


Atsakyti
Rutonė
2014 m. vasario 16 d. 13:58:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nežinau, kam dar galėjo kilt klausimų dėl saliakelio  tapatybės. Kaip man atrodė, atrodo ir atrodys, tai panašiau į kažkada čia besilankiusį ir užbanintą bangaore. Bet gal tegu jis pats prisipažįsta (jei norės, žinoma).

O dėl kitų musiciečių... Na, Silentist kaip visada buvo savo stilium - vėl atsivedė pusamžę neva klasiokę ir bandė juokint visai nejuokingais dalykais (oi, beje, Misa, čia klausimas tau - jis tikrai rodė tą šokoladinį popiežių? Aš kažkaip nepamenu.... {#}beje, klaikokas dalykas - man kažkaip neskaniai atrodo tegu ir šokoladinį žmogų pjaustyt, laužyt... nori nenori imi galvot apie voodoo) ar sudomint tuo, kas tikrai mums neįdomu arba ką seniausiai žinom... Nu ir jo, lengvas šokas išgirdus, kad žmogui užteko drąsos nueit pažiūrėt tai, ko nežiūrėtume, net jei mus ten nemokamai kviestų ar net primokėtų... Ai, nu nors jei ten jis ėjo kaip Very_crazy_enuogh, tada gal stebėtis nereikėtų.

Tiesa, vis svarstėm ir spėliojom, kokių mistinių/antgamtinių galių turi Silentist, jei net nenurodytoj vietoj musiciečius sugeba rast (čia apie tą pavasarinį, eurovizinį meetą). Taip ir palikom klausimą atvirą.

Ir galiausiai, Mr. Pub. Nu jo, ta durų rankena tai.... Kažkaip neužkliuvo ji man ateinant į jį, bet išeinant tikrai :D Įdomu, kaip jie susitvarkė/-ys.. :D

O iš esmės smagu buvo. Gal ir gaila, kad mūsų tiek mažai buvo, kita vertus, gal kaip tik nedidelėm grupelėm susirinkus būna smagiau. 


Atsakyti
Silentist
2014 m. vasario 16 d. 13:36:25
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"Pasijuokėm ir iš Silentisto, kadangi jis mums prisipažino, jog buvo Justin Bieberio filme, parodė net forum cinemas pirktą bilietą į šio tuščiagalvio filmą, į kurį paklojo net 19 litų ir kaip suvenyrą vis dar nešiojasi piniginėje. Taip pat papasakojo, jog į tą filmą atėjo jisai su drauge ir be jų, dar šią tragediją spoksojo dar porą žmonių."

Ne, žinok, jos ten nebuvo, buvau Vingyj vienas kaip pirštas


____________________
A paranoid is someone who knows a little of whats going on. A psychotic is a guy whos just found out whats going on. - William S. Burroughs.
Atsakyti
V3rtig0
2014 m. vasario 16 d. 12:56:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Eina šikt ta rankena :D gerai, kad visa pašiūrė dar ant galvos neužgriuvo


____________________
bacon
Atsakyti
Misantropia
2014 m. vasario 16 d. 12:53:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na taip, buvo tikrai šaunus pletkų vakarėlis. Btw, Mr. Pub'as tikrai maloniai nustebino. Nors ir nesveiki laiptai ten... ir durų rankenos {#}


____________________
Oooooo... what does this button do?
Atsakyti
einaras13
2014 m. vasario 16 d. 12:00:17 2014-02-16 12:16:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man 15-a jau, beje. Ir nežinia, kaip čia kas bus toliau.

Dėl saliakelio, maniau visiems aišku buvo, jog Silentist ir saliakelio yra skirtingos personos (vien jau kalbėjimo būdas išduoda - saliakelio bando būti intelektualus, o Silentist - jis būna tiesiog savimi), bet pasirodo, klausimų vis dar kilo. Na, aš dėl to tikrai neturėjau abejonių. Vat man tikrai didesnė mįslė yra Sahjos fenomenas. Kaip kadais nesuprasdavau Silentist, taip dabar vis labiau nesuprantu Sahjos.

Jeigu Silentist buvo Justin Bieber filme, tuomet jam turiu atiduoti pagarbą už tokį drąsų išsišokimą, nes reikia dar turėt ryžto. Mėgstu žmones, kurie gilinasi ir į tai, kas dabar aktualu pasaulyje, bet nebūtinai pačiam patinka.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Aloe Blacc Aloe Blacc
7,6

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 324
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 383592