Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Naujieji metai su geriausia Baltijos šalių grupe „Happyendless“


2008 m. gruodžio 31 d. 22 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Jei atsibodo draugų klausimas, „kur sutiksi Naujus?“. Štai idėja. Geriausia Baltijos šalių grupe pripažinta „Happyendless“ taps bene garsiausio ir populiariausio Vilniaus klubo „Gravity" Naujųjų metų nakties šeimininkais. Pasitikdama 2009-uosius, gruodžio 31 d., šiais metais labai išpopuliarėjusi trijulė čia surengs retai girdimą savo gyvą koncertą bei stos prie didžėjų pulto.

Kaip kasmet klubo „Gravity“ pagrindiniu Naujųjų metų šventės akcentu taps... muzika. Taigi, ir šiais metais tikrai nebus jokių vis dar madingų baltų balandžių, neprilygstamų go-go šokėjų, karnavalinių kostiumų ar kaukių. Šį kartą tai bus šimtaprocentinė „Happyendless“ muzika ir nuostabus grupės vokalisto Sauliaus Prūsaičio balsas.

„Happyendless“ laimingiesiems dovanos albumą

Sunku įsivaizduoti sėkmingesnius metus? Greičiausiai taip galima apibūdinti į pabaigą einančius 2008-uosius Andriaus Kauklio, Sauliaus Prūsaičio ir Mariaus Narbučio grupei „Happyendless“. Viskas, ką jie darė, pavyko ir buvo sutinkama plojimais. Ne tik Lietuvoje, Latvijoje , Estijoje, bet ir visoje Europoje.

Jie ne tik sukūrė bene geriausią šių ir praėjusių metų dainą „Power Forever", už kurią pernai gavo „Pravda“ ir A.LT apdovanojimus, nufilmavo tris nuostabius vaizdo klipus „Power Forever“, „Hello Come On“ bei šią savaitę pasirodžiusį „No Tomorrow“, o visai netrukus išleis ir albumą „Room For Mistakes“.

Nors „Happyendless“ vardas Lietuvos šokių muzikos scenoje girdimas beveik 10 metų tai - debiutinis šios grupės albumas, kuris oficialiai prekyboje pasirodys iškart po Naujųjų metų. O pirmąsias disko kopijas tiesiai iš grupės narių rankų, nugriaudėjus dvyliktajam Vilniaus varpinės dūžiui, gaus ir keli klubo „Gravity” Naujųjų šventės laimingieji.

Negalima nepaminėti, kad „Happyendless“ šią vasarą Mokytojų namų kiemelyje surengė „debiutinį“ savo koncertą, į kurį susirinko per tūkstantis gerbėjų ir net netilpo visi norintys. Be to, ši trijulė buvo šių metų vasaros festivalio „Be2Gether“ svarbiausiu lietuviškuoju koziriu.

Svarbiausias laimėjimas - MTV statulėlė

Tačiau pats didžiausias ir svarbiausias „Happyendless“ laimėjimas šiais metais, o gal ir per visą karjerą – prestižinė „MTV European Music Awards“ statulėlė už geriausią Baltijos šalių grupę bei pasirodymas per MTV EMA apdovanojimus Liverpulyje.

Paklausti, kokie geriausi prisiminimai iš šio pasirodymo, grupė juokavo: „Dvejos pirštinių poros atiduotos Liverpulyje to reikalaujantiems ir „Pover Forever" dainuojantiems gerbėjams ne iš Lietuvos, žinoma. Tai buvo labai stiprus jausmas“.

Kad metai šiai grupei buvo daugiau nei tik nuostabūs, išduoda ir tai, kad „Happyendless“ trijulė tapo oficialiais „Vilnius Kultūros Sostinė 2009“ ambasadoriais, tarp kurių galima išvysti tik labai gerai žinomus menininkus ir kitų sričių nusipelniusius veikėjus. Taigi pačius sėkmingiausius savo metus Saulius, Andrius, Marius ir grupė vainikuos klube „Gravity“, kur taps Naujųjų metų pagrindinėmis žvaigždėmis.

Užjūrio santa klausų nebus

Paklausus, koks bus Naujametinis koncertas, Saulius lakoniškai atsakė: „Kiekvienas mūsų koncertas išskirtinis, nes grojame retai. Tik tada, kai jaučiamės tam subrendę ir turintys ką pasakyti. Bet kokiu atveju tai bus pozityvumu dvelkiantis šiltas koncertas, be jokios didelės pompastikos ir užjūrio „santa klausų“.
O paprašyti apibendrinti 2008-uosius, „Happyendless“ vaikinai į viską pažiūrėjo labai jau filosofiškai: „Visada tikėjome, kad lietuviai pozityvūs ir inteligentiški. Tai įrodo ir mūsų auditorija, kuri neduoda mums ramybės ne tik savo pagyromis, bet ir argumentuotomis pastabomis. Mums šie metai – tikrai laimingi. Aplink matėme tokius pat laimingus draugus ir praeivius, kurie klausėsi mūsų grojant. Be to, pirmą kartą pamatėme, kad pradedanti koncertuoti grupė surengtų debiutinį savo koncertą tūkstantinei miniai. Tai - jėga!“.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 1431
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 279698