Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.


Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (38)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
edgarasmeskauskas
2013 m. rugsėjo 22 d. 16:36:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

mano situacija ne tokia. tu pats pasiziurek i rolling stone 500 geriausiu albumu. 118 vietoje kanyes late registration. tas zurnalas kompetentingas ir sis puslapis music.lt kiek maciau remiasi tuo paciu rolling stone kai skelbia geriausiuju sarasus tad pasilaikyk savo komentara kad tai tik ju nuomone ar skonis ar kas tik nori. is musu laiku daugmaz po 2000 metu niekas aukstesneje vietoje albumo neturi. tai visai teisingai yra sakyt kad tai geriausias musu kartos albumas. ir tai ne nuomone ar skonis o faktas. tu mane rimtai durnu laikai. mano megstamiausia grupe slipknot bet aisku kad nesakau kad jie geriausi rokeriai ar metalistai. pats jauciu kuo metallica geresne ar kad led zeppelin zymiai geriau groja.  


Atsakyti
einaras13
2013 m. rugsėjo 22 d. 16:20:52
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nepergyvenk, aš viską esu girdėjęs ir žinau, kas tai yra. O tu, deja, negirdėjai tokio dalyko, kaip muzikinis skonis, gal aš mieliau rinksiuos tai, ką sukuria šiandienos alternatyviojo roko meistrai arba džiazo muzikantai. Ir aš tą patį galiu sakyti, kad ten kokie nors Red ar Alter Bridge sukuria šedevrus, bet aš nebūsiu teisus, nes tai vien tik mano subjektyvi nuomonė ir dar tam tikro muzikinio stiliaus apribota. Taigi, tavo situacija lygiai tokia pati.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
edgarasmeskauskas
2013 m. rugsėjo 22 d. 16:18:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

as nesuprantu ka tu cia nori pasakyt. tu tiesiog paklausyk ir tiek . tai zodziais nenusakoma. koks dar atsakomybes kratymasis? dar jei nori jo genialuma isgirst paklausyk Jay Z blueprint. ten kanyes daug prodiusuotu dainu. teisiog tai padaryk. o jei per daug uzrietes nosi ir to nedarysi tai cia tavo problema


Atsakyti
einaras13
2013 m. rugsėjo 22 d. 16:13:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nu va, atsakomybės kratymasis dar labiau išduoda, kad be demagogijų rašymo tu neturi ką veikti ir negali net savo nuomonės apsiginti. Apgailėtina. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
edgarasmeskauskas
2013 m. rugsėjo 22 d. 16:10:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kur genialumas ? paklausyk jo college dropout , late registration ar MBDTF ir isgirsi. o jei neisgirsi tai ieskok problemu savyje. sie trys albumai tikriausiai yra geriausi musu kartos muzikos darbai. 


Atsakyti
einaras13
2013 m. rugsėjo 22 d. 16:05:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ale kokią demagogiją čia paleidai... Vėl, liaupsės liaupsės liaupsės, ir kyla klausimas - kur tas genialumas? Nes mano subjektyvi nuomonė neša, kad tas komentaras genialesnis už Kanye West muziką, o galbūt ir Pikaso paveikslus. Taip, ta mano nuomonė ne kvaila, ji tokia pat subjektyvi kaip ir tavo. O tavo rašliavoje neįžvelgiu nieko pagrįsto ir objektyvaus. Viskas šlamštas, visur nesąmonės...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
edgarasmeskauskas
2013 m. rugsėjo 22 d. 15:52:43
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

kanye yra musu laiku geriausias muzikantas apskritai. ir as nekalbu apie skoni ar dar ka. tik is menines puses. taip jis yra genijus. jei tu to nematai tai pats kaltas. nelysk i sriti kur nieko nerauki matyt jei toks tavo komentaras tai apie muzika geriau patylek. lietuvos undergraunde daugiau talento ? ;D cia tai prilyginai. cia tas pats kas vertint is menines puses kas kas stipriau - pikaso paveikslai ar tavo paties sis komentaras ;)

 


Atsakyti
MsEnteryourname
2013 m. rugpjūčio 13 d. 00:45:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O jau aistros {#} Liaudis čia užeina ir dėl The Beatles, gi mash-up'as ne vien iš Kanye susidėjo. Tik ko jūs čia putojatės ir kakaškom mėtotės? Skonio gi reikalas. Pasakė, kad repas dauguma atvėjų prastesnis/mažiau prasmingas/primityvesnis ir puolat jau. Ir tai yra tiesa (DAUGELIU atveju, toli gražu ne visais). Kaip kokį Lil Wayne galima teigiamai įvertinti yra už mano suvokimo ribų, su juo palyginus KW dievas yra. Tačiau sakyt, kad jis genijus... Yra begalės talentingesių, nešančių žinią savo eilėm, bet tie know-it-all snobiški kritikai jų net nežino. Mėšlo egzistuoja visuose stiliuose, tik vienuose daugiau, kituose mažiau. Asmeniškai Kanye man nepatinka, buvo įdomu tik koks sąskambis su The Beatles bus. Nėr jis prastas, bet tik jau ne genijus. Lietuvos underground'e daugiau talento sėdi. Kultūros, žmonės, nesidraskykit tiek.


Atsakyti
velniux
2013 m. rugpjūčio 13 d. 00:41:24 2013-08-13 00:47:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Eina sau, sėdžiu ir žvengiu {#}{#}. Kokios dar wikipedijos? Argumentą prieš nors vieną pasakei? Tik apgailėtinumais čia svaidais.

 

O, dar vienas stereotipinis žmogelis. Koks dar cirkas? Jei ten būtų cirkas, tai nei vienas Europos žaidėjas ir nevažiuotų. Dabar pasakyk man, kas yra geriausi žaidėjai europiečiai? Gasolis, Parkeris, Nowitzki ir t.t. Kur jie žaidžia? NBA. Kodėl? Nes krepšinio lygis ten žymiai aukštesnis.  Kodėl tada JAV rinktinė eilę metų visus į vietą deda (neskaitant poros "nesėkmių" kaip bronza 2004 ir 2006)? Basketnews? Lankaus kasdien. Pilna ten visokių europinio krepšinio fruktų. Ir aš sakiau geresnis krepšininkas, o ne geresnis komandos žaidėjas. Sorry, bet abiem atvejais - tiek 1x1, tiek komandų atžvilgiu ne tik Nevėžis, bet ir apskritai jokia Europos komanda neįveiks NBA vidutiniokais šiemet buvusių "Bulls". Bliamba kaip juokinga, negaliu. Kokie dar metimai iš pusės aikštės? Ne tik highlitsus žiūrėtum, tai gal ir ką įdomesnio pamatytum. Pažiūrėk retkarčiais kaip žaidžia "Nuggets", "Warriors", tokie žaidėjai kaip Jarrett Jack, Steph Curry, Andre Miller. Net nekalbu apie tokias komandas kaip "Spurs". Apsiriboji nuogirdom ir dviem matytom rungtynėm ir stumi nesąmones. Patikėk, akivaizdu, kad krepšinio nė velnio neišmanai tu, o ne aš.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 13 d. 00:12:07
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Whome, super komentaras ! As kazka panasaus norejau parasyt, bet siuo metu pritruko minciu ir tingejau tiesiog ;D

tas apie NBA tai nemirtingas !! ;DD


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
whome2
2013 m. rugpjūčio 12 d. 23:38:56
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na pamykiai čia kątik kaip skersti vedama avelė... :) Paskaičiau ir vėlesnius komentarus tavo, kuriuose buvo nemažai tiesios dėl dainų lyrics'ų, bet visa kita - neobjektyvus šlamštas.

Aj, dar prieš tai, Izzo, t.y. didysis muzikos guru, sakai kad klausai ir ne tik savo mėgstamą muziką, bet taip užbliovej pro šalį paėmęs random'inį stulpelį iš gūglo įrašęs "kenje vest liryks" kad daugiau apie kažką diskutuot nebeverta.. tik tau pasakysiu - būk tolerantiškas, o ne snobas ;)

Na ir velniux, ditirambų prirašęs visą pynę čia.. O kokių terminų iš vikipedijos pritraukęs.. padirbėjai! :)

Kokius ten atlikėjus prirašiai pasiklausyt, man neįdomu, nes aš tokios muzikos nesiklausau, bet ir NIEKADA nerašysiu komentaruose, kad šita muzika apgailėtina! (O pamanyk ką prirašytum man jei taip drėbčiau purvu tau?? ) Taip, kad norėtusi jog tu, ar izzo, ar kitas melomanas atėjęs į komentarus nesidarbstytų purvais ant visko kam pats neprijaučia.. O jeigu tau atrodo, kad "vaidinu teisių gynėju visur ir visada", tai tada linkiu tau kartu su izzo būti čia toliau muzikos Petrais Gražuliais per gėjų paradą... ;))) Nes dabar taip ir apgailėtinai atrodot.

Aj.. ir taip skaniai pasijuokiau apie tavo milžinišką krepšinio išmanymą!! :D NBA - šou ir cirkas, kur krepšinis labai retai apsilanko. Aš tikrai sakysiu, kad tavo minėtasis Mindaugas yra geresnis žaidėjas, nes jis LKL'e, ar NKL'e, ar tam pačiam RKL'e žais komandiškai ir gražiai, o ne nesavanaudiškai ir egoistiškai ;) Alley-oop'ai ir metimai iš pusės aikštės nėra dar KREPŠINIS ;) Netiki? Paklausk žmonių bnews'e apie NBA ką jie mano ir pažiūrėk ką atsakys komentatorius prie kurio nick'o nebus prirašyta "Lebron FTW", "Kobe iz GOD" ir t.t. ;)

Amen.


____________________
No Sound - No Life...
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 12 d. 20:55:59 2013-08-12 21:04:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

net nepastebejau, kad apie byberi kalbejai, bet man jis px. :D blet, ir maniau, kad ten Izoo rase. issiblaskes as. :D 

Ko tu cia lygini tekstus? siaip kiekvienas zanras turi kvailu. 


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
velniux
2013 m. rugpjūčio 12 d. 20:31:31 2013-08-12 20:32:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bliamba, rimtai, tu durnas ar apsimeti? Taigi aš tau dar kartą aiškinu, kad: Aš apie Bieberį kalbėjau, nes ponas whome įsivaizduoja, jog muzikoje nėra tokio dalyko kaip kokybė ir šlamštas, o tik simpatija ir antipatija. Aš klausau daug stilių, iš repo Tech N9ne, Eminemo ir pan., iš elektronikos Instrumenti, klausau ir popso, tik kokybiško (kaip koks Ramazzotti ar Nek). Bet tu, kaip matau, argumentų neturi, tai tiesiog nutrauki diskusiją. Kągi, tik geriau {#}.

 

Spaceship:

Man, man, man If my manager insults me again I will be assaulting him After I fuck the manager up then I'm gonna shorten the register up Let's go back, back to the Gap Look at my check, wasn't no scratch So if I stole, wasn't my fault Yeah I stole, never got caught

 

Red - Hymn for the Missing:

I tried to walk together But the night was growing dark Thought you were beside me But I reached and you were gone Sometimes I hear you calling From some lost and distant shore I hear you crying softly for the way it was before Where are you now? Are you lost? Will I find you again? Are you alone? Are you afraid? Are you searching for me? Why did you go? I had to stay Now I'm reaching for you Will you wait? will you wait? Will I see you again? You took it with you when you left These scars are just a trace... Tai kuris tekstas gilesnis ir prasmingesnis? {#}


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 12 d. 20:09:38
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tai nafik tu tuo zodzius rasei ?? ;o 

kad ir Spaceship ar Jesus Walks paskaityk zodzius. bet apskritai nera man noro su zmogum diskutuot, kuris tik viena ar du stilius klauso ir pripazsta. baigiu as. ;D 


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
velniux
2013 m. rugpjūčio 12 d. 18:39:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

1. Matei žodį apie Westą mano paskutiniam komentare? Būsiu dėkingas, jei parodysi.

2. Jei jau kalbam apie tekstus, įmesk Westo tekstą, kuris tavo nuomone yra geras. Tada palyginsim su tuo, ką aš laikau geru tekstu. Kitas dalykas, aš ir nesakiau, kad viskas, ką kuria Westas, yra absoliutus šūdas. Aš apie Bieberį kalbėjau, nes ponas whome įsivaizduoja, jog muzikoje nėra tokio dalyko kaip kokybė ir šlamštas, o tik simpatija ir antipatija. Bet dėl instrumentalo, sorry, tačiau repe instrumentalas lyginant su roku ar metalu tikrai yra kaip lūšna prieš rūmus. Kritikai vertina pagal žanrą, repo stiliuje tas instrumentalas neblogas, bet taip tikrai nebūtų, jei būtų lyginama su rokerių ar metalistų gitarų solo ar kokių Pink Floydų garsų viražais.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 12 d. 16:06:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

sia versija atlieka Big Sean, taip pat jis parase siuos zodzius. prie ko cia Kanye ? ;DDDDDD


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 12 d. 13:23:39 2013-08-12 13:24:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tu matau roko klausai, nemanau kad gali vertinti repo atlikejus normaliai. 

bet dar, jei tau Westo tekstai ir instrumai prasti, tai nezinau ka tau pasakyti. nemegsta jo daug daug kas del pasiputimo, ne del muzikos, kuri yra tikrai gera. taip pat kritikai vertina vos ne maksimumu, kad ir nauja albuma, o ka kalbet apie senus gerus jo darbus. 


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
velniux
2013 m. rugpjūčio 12 d. 02:05:27 2013-08-12 02:06:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tekstai (baby, baby oh vs praktiškai bet kurios rimtesnės post grunge grupės bet kuris tekstas), melodijų sudėtingumas (tas pats), instrumentiniai viražai (lyg Bieberio muzikoj kas juos apskritai girdėtų), vokalas (vienas "dainuoja" viską toj pačioj oktavoj, kiti, tuo tarpu, turi trijų-keturių oktavų apimties diapazoną) ir t.t. ir panašiai. Tingiu viską konkrečiais pavyzdžiais po kaulelį narstyt, bet tiesiog peržvelk Seether, Alter Bridge, Crossfade ar tų pačių Three Days Grace diskografiją ir palygink su Bieberiu (paėmiau post grunge stilių, nes pats geriausiai išmanau, bet realiai tiktų ir doom/gothic/symphonic/black... metal; hard/alternative/psychedelic/proggresive... rock ir dar daug kitų).

 

O dėl tolerancijos, tam yra laikas ir vieta, bet nereikia vaidinti teisių gynėjo visur ir visada, nes kartais atrodo apgailėtinai. Jei koks Derrickas Rose'as žaidžia Chicago "Bulls", NBA ir kartą net yra pripažintas geriausiu lygos žaidėju, o pvz koks Mindaugas Girdžiūnas šildo suolą Kėdainių "Nevėžy" ir tu sakai, jog pastarasis yra geresnis žaidėjas už Rose'ą, tai čia yra toks krepšinio "skonis", nes tau Mindaugas labiau patinka? Ne, čia yra krepšinio neišmanymas ir ganėtinai žiaurus. Muzikoj, tiesą sakant, lygiai tas pats. Yra aukštas lygis (krepšinio pavyzdžiu NBA) ir yra žymiai prastesnis lygis (LKL vidutiniokai, NKL, RKL ir t.t.).


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
whome2
2013 m. rugpjūčio 12 d. 01:35:57 2013-08-12 01:44:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Na va ir vėl pro šalį dėjai :) Tiek gerb. velniux, tiek tu didysis muzikos guru izzo, tiek visi kiti apakinti savo tobulos ir nekitokios muzikos jerk'ai.. išmokit būti tolerantiški ir solidarūs kitų atžvilgiu, nes atrodot kaip padugnės iš imdb kuriems apskritai viskas šūdas. Nesvarbu kas groja - West'as, Bieber'is, Butkutė.. savo labai jau šališką nuomonę susikiškit į vieną vietą, nes teigdami kad vieno ar kito atlikėjo muzika yra apgailėtina ar b**is žino kokia, galit labai lengvai šalia įžeisti žmogų kuris prijaučia tam atlikėjui/atlikėjai. Taip kad tikrai nesusilaikysiu nuo keiksmažodžių ir siųsiu tokius padugnes na**j kol bent vienam muzikos guru 'daeis' jog su savo "šita muzika yra šlamštas" gali paspringti. Jei kritikuoji - argumentuok, kas ir kodėl. Hate'inti yra lengviausias dalykas pasaulyje.. o žmogiškai išreikšti kritiką klavišų pagalbą nekiekvienas sugeba :)


____________________
No Sound - No Life...
Atsakyti
DeLaLiutishkuz
2013 m. rugpjūčio 12 d. 00:30:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Westas nera tas, kas yra kisama visai masei. cia tau ne blurred lines ar get lucky, ar dar kokia baisiai populiari daina ar artistas. Westas vadinamas reperiu, bet jo beatai jau keli metai neberepiski :D bet jis yra taip pat labai geras ir gerbiamas prodiuseris, nebijantis eksperimentuoti, ir to pasekoje gaunasi tikrai gera atmosfera, plius isskirtine. ir jo milziniska arogancija taip pat deda jam pliusa. va kodel Westas yra toks megiamas ir gerbiamas, taip pat ir nekenciamas, kaip gi kitaip. 

bet apskritai jis yra genijus, cia negincijamas dalykas juk. :)


____________________
/ moustache is practically like a wedding ring \
Atsakyti
einaras13
2013 m. rugpjūčio 12 d. 00:21:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ritmas, tempas, skirtingi garsų aukščiai - tai susideda į harmoniją. Viską galima išgauti ir daužant galvą į sieną...


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
velniux
2013 m. rugpjūčio 12 d. 00:18:55
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O kur tu barbenime į lėkštę matai harmoniją?{#}


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2013 m. rugpjūčio 12 d. 00:15:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

HARMONINGA garsų visuma.

 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
velniux
2013 m. rugpjūčio 12 d. 00:14:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Muzika ir garsų visuma - du visiškai skirtingi dalykai.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
einaras13
2013 m. rugpjūčio 12 d. 00:12:46
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Muzika yra harmoninga garsų visuma. Paberškensiu į puodą - štai ir muzika. Tik kokios kokybės muzika - kita tema. Ir tai, pernelyg subjektyvu, nes kiekvienas tą kokybę vis kitaip supranta. 


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Izzo
2013 m. rugpjūčio 11 d. 23:30:08 2013-08-11 23:31:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Manau welniux puikiai išdėstė, tai ką norėjau pasakyti, tik ne visi suprato, ypač tie, kurie yra užsiciklinę ties savo skonio neturėjimu ir manantys, jog kanye westas yra dievybė, kurianti nuostabiausius šūdevrus pasaulyje. Kitaip sakant, tokie žmonės dažniausiai yra masinė auditorija, priima viską, kas jiems kišama, ir jeigu tai yra populiaru ir sulaukia teigiamo įvertinimo, reiškias tai yra gerai. Yra žymiai geresnių ir gerbtinesnių kanye propaguojamo žanro antstovų bei atlikėjų. O muziką aš girdžiu, ir ne tik savo mėgstamą, tame ir esmė, būtent todėl ir galiu pasakyti, kad, šiuo atveju, kanye muzika yra šlamštas.

 

Su linkėjimais iš na**ui, Izzo


Atsakyti
velniux
2013 m. rugpjūčio 11 d. 23:13:48 2013-08-11 23:14:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Maloniai linkiu tvardytis ir be keiksmažodžių. Westas kaip reperis yra vienas geriausių, sutinku, bet ta muzika (nors gal net labiau būčiau linkęs sakyti "tekstai") tikrai yra ne kiekvienam suprantama ir prieinama. Pritariu, kad nereikėtų įžeidinėti kitų palaikomos muzikos, bet lygiai taip pat suprantu, jog jei kas nors pasakytų, kad koks Bieberis yra vienas geriausių dainininkų žemėje, turbūt ir man neužtektų kantrybės skaityti tokias nesąmones. Prieš Westą, priešingai, neturiu nieko, bet yra tokių, kam nepatinka, ir kuriem jis kelia tokius pačius jausmus kaip man Bieberis. Nenoriu leistis į peripetijas, nes jaučiu, kad gal nevisai aiškiai paaiškinau, bet ta nusistovėjusi tolerantiška frazė "Nėra geros ir blogos muzikos - yra tik patinkanti arba ne" tikrai nėra teisinga. Tiesiog.

 

Ir Einarai, taip Westui tai netaikoma, bet tikrai ne viskas yra muzika. Toli gražu. Pabarškinti puodais gali kiekvienas, kurti Bieberio lygio dainų tekstus - bet kuris raštingas dešimtmetis. O kurti muziką toli gražu ne kiekvienas išsilavinęs žmogus. Čia ir skirtumas.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Pazistu_Mykola
2013 m. rugpjūčio 11 d. 22:55:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aš tai niekada nesupratau ir nesuprasiu turbūt, kodėl Kanye West yra neva genialus ir visoks koks iš reperių tarpo išskirtinis. Nuoširdžiai. Skaičiau apie "Graduation" (albumas) dar "Pravdoj" (žurnalas) ir jau tada galvoj iškilo didžiulis konfjiūzas kaip kažkas tai gali vadinti vienu geriausių 2007 berods albumų. Tuo labiau, kad populiariausia to albumo daina, kaip visi žinome, buvo mėginimas joti ant svetimo b(alto žirgo).

o mashupas - lievas. 


Atsakyti
whome2
2013 m. rugpjūčio 11 d. 22:46:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Puiku, kad atsiranda bendraminčių ! :) Jau seniai atsibodo skaityti tokių subingalvių komentarus, kurie be savo muzikos daugiau nieko negirdi, kiša komentaruose savo neįdomią nuomonę... arba dar kaip būna "Šią savaitę pasirodantys albumai.." naujienose komentuoja toks urodas kaip Izzo "Ooo.. mano mėgstama grupė 'x' arba 'y'.. o visa kitas apgailėtinas šūdas". Tokiem maloniai linkiu eit nax** ;)


____________________
No Sound - No Life...
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Gyvai Gyvai
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 229
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 335883