Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Nodha Dachaigh

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Po mano manevrų judant iš vienos vietos į kitą, rodos, visada surandu laiko music'ui. Šįkart rašau sėdėdamas Edinburge, toje šlapioje Škotijoje. Vasara irgi buvo praleista čia, kuri labai nusisekė su šilčiausiais orais per pastaruosius dvidešimt metų. Po to sekusios atostogos Čekijoje, kurios pirmąkart per kelioliką metų atliko savo funkciją padėdama paislėti. Puikus metas, praleistas gamtoje, Prahoje ir aplinkui, atsipirko dvigubai. 

 

Įspūdžiai iš trejeto koncertų Prahoje kelias savaites maloniai kuteno savimylą. The Dillinger Escape Plan, Circles, maybeshewill, The Pixies, Russian Circles ir Chelsea Wolfe. Ties pabaiga jau buvo kiek per daug, norint viską tinkamai suvirškinti. Komentuojant pamatytus atlikėjus pasakyti yra ką. The Dillinger Escape Plan yra turą po pasaulį susiorganizavusi atominė bomba. Atmetant visą sunkiąją muziką, kurią teko girdėti iš įrašų, man teko ir klasikinio trasho, death'o, modernaus hardcore'o, doom'o, pos-metal'o, progo ir kitų žanrų sunkiosios muzikos, ir teko būti nustebintam nevienąkart. Vienaip ar kitaip išreikštas meistriškumas, atlikimo technika, artistiškumas ir kiti atributai įrodydavo, kad kiekvienas aktas turi savo prieskonį, nors ir gali būti talpinamas po vienu, sunkiosios muzikos, stogu, tačiau. Tačiau, dar neteko patirti tokios negailestingos atakos prieš mano nervinę sistemą (man net berašant šiurpuliai nubėga į kojas). Negailestingos, preciziškos, atakos, išlaikant visiškai absoliučią chaoso kontrolę, pavertė tuos kelis šimtus Čekų nutrūktagalvių ir vieną pasimetusį Lietuvį (mane) banda religiškai atsidavusių pasekėju. Ir taip, kaip raganos apie laužą, iškviečiant Šėtoną, mes, lygiai taip pat atsidavę, taškėmės iki fizinio išsekimo. Ir patikėkit, tai įvyko per pirmus penkis kūrinius. Ir būtent tuo metu paliko aišku kaip dieną, kad mūsų taip paprastai nepaleis. Kaip šuniškos priklausomybės apimti iškėlę rankas, raukydamiesi dėl sutrankytų strėnų, mes norėjome daugiau. Dar ir dar. Stage diving'as, gitaristo akrobatiniai triukai, nesustojantis circle-pit'as, sumušta akis (kurią nešiojau pasididžioudamas kaip E.Nortonas Kovos Klube) išsekusi valia po negailestingo daužymo (o daužiau aplinkinius iš širdies) ir didžiausia šypsena ant prakaituoto veido paliko vieną neišdildomą prisiminimą. Jausmas toks, kad patyriau kažką išbaigto. Prieš akis Greg Puciato, ne šios planetos gyventojas, sugriebentis mane už marškinių ir rankos ant kurių šoku ne tai, kad be baimės, bet su nenumaldomu noru pajusti Tai. 

Kitaip sakant, nebeliko ūpo aprašyti kitus atlikėjus, išvada vienpusiška ir paprasta kaip dvi kapeikos, The Dillinger Escape Plan yra savos stichijos Metalo Dievai. Aukščiau nieko nebėra, o žemiau esti tik beviltiški bandymai įšokti į tas pačias vėžias. Nulis konkurencijos, mano galva. Ir be jokių priekaištų dar tik beįsitvirtinantiems aktams Circles ir maybeshewill, šios dvi grupės, geriausiu atveju, apšildė garso kolonėles, nes niekas negali paruošti Dilingerio Planui. 

 

 




 
 2013 m. lapkričio 5 d.

 2016 m. rugsėjo 15 d.
 2014 m. rugpjūčio 10 d.
 2014 m. birželio 2 d.

Komentarai (1)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Crazyz
2013 m. lapkričio 5 d. 22:45:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

neblogai Prahoj pabuvai, aš vat irgi vis į ją noriu nulėkt ir galima sakyti bveik ir jau padaryčiau tai, gruodžio 7d, kada atvaro ten koncertuoti Black Sabbath, bet deja, bilietų jau beveik ten nebėra, o jei yra labai bragūs...gaila, kad į kokią Varšuvą neatvaro, arčiau būtų.

 

 


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


US5 US5
5,9

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 90
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 28160