Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pasion de Buena Vista


,,Cido" arena, Panevėžys 2009 m. balandžio 23 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
„PASION DE BUENA VISTA“
 
Gyva muzika, aistringi šokiai ir egzotiškas grožis iš Kubos! Pirmą kartą Lietuvoje – muzikos ir šokio legenda „Pasion de Buena Vista“! Rumbos, mambos, čia čia čia ir salsos ritmais pasaulinę šlovę pelnęs šou „Pasion de Buena Vista“ – balandžio 23 dieną „Cido“ arenoje Panevėžyje.
 
„Visi svajoja apie Kubą“, - taip daugiau nei prieš 20 metų rašė pasaulinio garso rašytojas Miguelis Barnetas. Šiandien didžiausia Karibų regiono sala neprarado nė kruopelytės magijos: karštu ritmu besisukantis Kubos gyvenimo būdas nepalieka abejingų – užburia salsa, ryškios spalvos, balto smėlio paplūdimiais, pribloškiančiu povandeniniu pasauliu, romu, cigarų dūmais ir aistra gyventi.
 
„Pasion de Buena Vista“ ritmai, rafinuoti šokiai, egzotiškas grožis ir svajoti verčiančios melodijos perkels jus tiesiai į aistrų ir jausmų sūkurį, kuris vakarais išsilieja į Havanos gatves. Genialūs dainininkai, muzikantai ir geriausi šokėjai kuria unikalų šou, kurio spalvinga scenografija ir kvapą gniaužiančios vaizdo projekcijos užkrės Jus tikruoju Kubos temperamentu...
 



 
Buena Vista aistra
 
• aštuonių temperamentingų šokėjų trupė „Tropicana“
• trys unikalaus balso dainininkai iš pačios Kubos širdies
• dešimties gyvai grojančių muzikantų ir trijų pritariančio balso vokalistų grupė „La Idea“
 
„Pasion De Buena Vista“ nukels Jus į tikrąjį Antilų perlą – Kubos širdį. Melancholija ir laimė, muzika ir šokis, dideli sunkumai ir amžinas optimizmas. Šiuo unikaliu deriniu grįstos melodijos ir ritmai pasiekia pačią širdies gilumą ir įžiebia kubietišką aistrą visam gyvenimui. Kuba, kaip ir „Pasion de Buena Vista“, yra tikras meilės gyvenimui deklaravimas.
 
„Pasion de Buena Vista“ šou kuria autentiški ir geriausi muzikantai bei šokėjai nuo Pinar del Rio Kubos Rytuose iki Baracoa Vakaruose. Muzikos grandai Maida Castaneda ir Antonio Castro, praeityje ne kartą bendradarbiavę su kubietiškos scenos legendomis Ibrahimu Ferreru, Juanu de Marcosu Gonzalesu ir garsiuoju Compay Segundo, nedvejodami sutiko prisijungti prie „Pasion de Buena Vista“. Garsus choreografas ir šokėjas Francisco Blanco Prada priesiekia: „Šis šou dainavimą ir šokį perkelia į naują lygį. „Pasion de Buena Vista“ – tai skaisti ir tikra Kubos ugnis!“.
 
Maida-Ernesta Castaneda-Cordovi
 
Maida Castaneda, gimusi 1941 m. mažame Guisa miestelyje, augo choro vadovo ir dirigento šeimoje. Padedama tėvo, ji aistringai pamilo muziką, o netrukus susipažino su garsiu Kubos kompozitoriumi Bennie Morae. Muzikos autorius, kurio dainas ypatingai mėgo garsusis rašytojas Ernestas Hemingvėjus, buvo nustebintas nepaprasto jaunos mergaitės talento ir paskatino ją mokytis profesionalaus dainavimo. 1989 m. vykuysiame festivalyje „Original de Manzanillo“ Maida pirmą kartą dainavo kartu su garsiuoju Ibrahimu Ferreru. Netrukus atlikėjų bendradarbiavimas peraugo į lojalią draugystę, besitęsusią iki pat I. Ferrero mirties. Maida Castaneda yra daugkartinė garsaus muzikos festivalio „Musica National de Bayamo“ nugalėtoja – atlikėja  geriausia dainininke pripažinta net 23 kartus.
 
Tomas Evangelista Sanchez-Aguilera
 
Tomas Sanchezas, gimęs 1948 m., buvo ketvirtas vaikas dainininko ir gitaros virtuozo šeimoje. Džiaugsmu trykštančius kubietiškos muzikos ritmus širdimi jaučiantis atlikėjas sako: „Muzika yra mano gyvenimas“. Pradžioje mokęsis groti trimitu, netrukus jaunuolis pradėjo groti iš karto keliose grupėse, tarp kurių buvo ir žinoma talentų „kalvė“ „Sierra Maestra“. Būtent čia Tomas atrado, kad tikroji jo aistra yra dainavimas. Devintame dešimtmetyje jis tapo istorijos dalimi, kai kartu su garsiuoju muzikantu ir kompozitoriumi Compay Segundo sukūrė ir atliko pasaulinį pripažinimą pelniusią dainą „Chan Chan“. Būtent šios dainos dėka Compay Segundo buvo pastebėdas JAV ir netrukus pasirašė sutartį su viena didžiausių įrašų kompanijų pasaulyje.  Tomas Sanchezas yra vienintelis dainininkas pasaulyje, kuris šią dainą gali atlikti nemokėdamas autorinio honoraro.
 
Inocente „Pachin“ Fernandez-Jimenez
 
1933 m. gruodį gimęs Pachinas Inocencio, kurio tėvai buvo puikūs muzikantai, buvo laimingiausias kūdikis planetoje, repeticijose ir koncertuose galėjęs dalyvauti jau gulėdamas lopšyje. Būdamas šešerių metų berniukas pradėjo mokytis perkusijos, tačiau ilgainiui jį sužavėjo motinos aistra dainavimui. Netrukus būsimasis vokalo talentas dainuodavo meilės serenadas, kurias už keletą pesų skirdavo interesantų mylimosioms. Sulaukęs 13 metų jis susidraugavo su Ibrahimu Ferreru. Studijuodamas muziką Pachinas ne tik puikiai įvaldė vokalą, bet ir išmoko groti visais žinomais kubietiškos muzikos instrumentais, kuriais groja ir šiandien. Per ilgą karjerą Pachinas bendradarbiavo su visais garsiausiais Kubos muzikos atlikėjais. Ir šiandien, kai Pachinas kartus su savo ilgamete bendražyge Omara Portuondo kartu pasirodo Santiago karnavale, minia eina iš proto.
 
Antonio-Alberto Aguilar-Castro
 
Grupės „La Idea“ vadovas ir lyderis Antonio Castro gimė 1967 metais. Jo močiutė, žinoma gitaros virtuozė, ir senelis – garsus perkusionistas, būsimą scenos žvaigždę su muzika supažindino labai ankstyvame amžiuje. Vos sulaukęs trejų metų jis šokdavo senelių pasirodymuose, o būdamas devynerių jau grojo bosine gitara. Profesionaliai mokytis muzikos Antonio pradėjo atšventęs penkioliktą gimtadienį. Studijuodamas Antonio pamilo pianiną ir trimitą – šiais instrumentais jis ir groja savo vadovaujamoje grupėje „La Ideal“. Antonio Castro yra didžiai gerbiamas Kuboje, grojęs su ryškiausiomis žvaigždėmis Rubenu Gonzalesu ir Ibrahimu Ferreru. Be to, Antonio talentą įvertino ir Gloria Estefan. Garsioji lotynų muzikos dainininkė asmeniškai kviečia jį groti savo koncertuose Kuboje.
 
Grupė „La Idea“
 
Grupė „La Idea“ buvo įkurta 1995 metais. Pradžioje profesionalūs šio kolektyvo muzikantai susiburdavo nereguliariai, tačiau netrukus „La Idea“ tapo viena perspektyviausių grupių Kuboje. Tradicinę kubietišką muziką atliekantys muzikantai daug eksperimentuoja savo pasirodymuose atlikdami ir kitų stilių muziką. Grupės pasirodymus pagyvina visų trijų pritariančio vokalo dainininkų – Glaidelio, Anelio ir Danielio – gebėjimas dainuoti solo.
 
Francisco Blanco-Prada
 
Francisco Blanco Prada, dar vadinamas „Villa“ pseudonimu, gimė 1971 metais. Būdamas trejų metų jis pirmą kartą pamėgino šokti skambant kubietiškiems ritmams. Nuo tada, kaip teigia pats Francisco, jo gyvenime nebuvo nė vienos dienos be šokio. Dalyvavęs kelių lotynų-amerikietiškų ir kubietiškų šokių kolektyvų veikloje, 1985-aisiais Francisco pats tapo choreografu. Šiandien jis yra šokio teatro choreografijos vadovas ir trupės „Tropicana“ lyderis.

Į šį renginį patogiai įsigysite ir paprastu spausdintuvu atsispausdinsite e. bilietą!
 
Renginio vieta: „Cido“ arena, Parko g. 12, Panevėžys.
Renginio data: 2009 balandžio 23 diena, 20:00 val.
Durys atidaromos: 18:30 val.
Renginio trukmė: 1 val. 30 min.

Bilietų kaina: 35 - 75 Lt (aptarnavimo mokestis iki +3 Lt/bilietui imtinai; rezervacijos mokestis +5 Lt/bilietui, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose, +2 Lt „Cido“ arenos mokestis kiekvienam bilietui, +10 Lt BLOMBERG klubo mokestis, ne BLOMBERG klubo nariams, norintiems įsigyti bilietus 301 - 309 sektoriuose).  

Nuolaidos (taikomos kasose): 
30 % nuolaida su Čili draugų kortele neribotam bilietų kiekiui.
30 % nuolaida su Omni ID kortele neribotam bilietų kiekiui.
 
220, 221, 222, 223 sektoriuose riboto matomumo vietos.

Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 5 metų amžiaus (būtina pateikti vaiko amžių įrodantį dokumentą).
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE. 
Renginio organizatorius SEVEN Live, www.sevenlive.lt
Daugiau informacijos: 1653 (2 Lt/min). 

Į „Cido” areną draudžiama įsinešti: gėrimų bet kokioje taroje, maisto produktų, ginklų, aštrių daiktų, gyvūnų, profesionalias filmavimo, fotografavimo ir garso įrašymo įrangas (jei organizatorius nenurodo kitaip).

Čia jūs galite rasti savo vietas arenos salėje ir pamatyti koks vaizdas matomas iš konkrečių vietų. 

Po renginio pateikus „Pasion de Buena Vista“ šou bilietą, bilietas į „Vichy” vandens parką kainuos 30 procentų mažiau.


Bilietus galite įsigyti TIKETA kasose arba www.tiketa.lt

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 311
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 156870