Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Pet Shop Boys


Vilniaus 2007 m. gegužės 4 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Britų elektroninės popmuzikos karaliai „Pet Shop Boys“ gegužės 4 d. „Siemens“ arenoje žongliruos naujausiais savo muzikinės kūrybos perlais bei stebins netradicine scenografija. Vos vieną mėnesį truksiančio koncertinio turo „Concrete“ metu garsusis duetas pristatys naujausią savo albumą „Fundamental“.

„Pet Shop Boys“ yra vienas ilgiausiai gyvuojančių ir produktyviausiai dirbančių kolektyvų šiuolaikinės muzikos scenoje. Kūrybiškieji dueto nariai Neilas Tennantas ir Chrisas Lowe parengė dar vieną įspūdingą muzikinį pasirodymą savo gerbėjams. Jam net dvejus metus buvo kuriama tiek muzikinė programa, tiek speciali scenografija bei choreografija“, - sakė grupės pasirodymą „Siemens“ arenoje organizuojančios UAB „Effectus“ direktorė Giedrė Žemaitienė.

Koncertinis turas „Concrete“ startuos balandžio pabaigoje Norvegijoje ir baigsis gegužės pabaigoje Švedijoje. Specialią scenografiją grupės „Pet Shop Boys“ pasirodymams Skandinavijoje, Vokietijoje, Šveicarijoje, Prancūzijoje bei Baltijos šalyse sukūrė dailininkė - novatorė iš Didžiosios Britanijos Es Devlin, priskiriama prie perspektyviausių ir išradingiausių jaunųjų teatrinio dizaino kūrėjų.

„Populiarioji britų grupė „Pet Shop Boys“ jau buvo atvykusi į Lietuvą 2000 m. ir koncertavo Vilniaus „Žalgirio“ stadione. Tuomet nepalankios oro sąlygos sutrukdė atlikėjams iki galo įgyvendinti scenografijos ir apšvietimo sumanymus. Šį kartą koncertas vyks uždaroje „Siemens“ arenos erdvėje, todėl tikimės įspūdingo ir nepamirštamo šou“, - sakė Giedrė Žemaitienė.

Jau trečiąjį savo muzikinės veiklos dešimtmetį skaičiuojantis duetas „Pet Shop Boys“ į muzikos pasaulį įsiveržė 1985 m. su didelio populiarumo susilaukusiu kūriniu „West End Girl“, kuris ne tik išpopuliarino grupę, bet ir laimėjo prestižinį „BRIT Awards“ „Geriausio metų singlo“ apdovanojimą. Kritikų ir publikos liaupsinamo dueto muzikinė veikla yra daugiau nei įspūdinga – nė viena muzikos grupė neturi įrašiusi ir išleidusi tiek daug sėkmingais tapusių singlų, pasiekusių įvairių Europos šalių muzikinių topų viršūnes. Vien Didžiosios Britanijos TOP 40-uke jų suskaičiuojama per 40.

Rafinuota vadinamos grupės „Pet Shop Boys“ įtaka jau peržengė jos kuriamos elektroninės popmuzikos stiliaus ribas. Grupė sėkmingai bendradarbiavo su tokiomis žvaigždėmis kaip Eltonas Johnas, Dusty Springfield, Tina Turner, Davidas Bowie, Bruce'as Weberis, Robby Wiliamsas, Kylie Minogue, Samas Taylor-Woodas. Net popkaralienė Madonna ne kartą išreiškė savo susižavėjimą šiuo britų duetu. Pernai, atsiimdama „BRIT Awards“ apdovanojimą, Madonna dar kartą patvirtino, kad duetas „Pet Shop Boys“ yra vienas iš nedaugelio britų muzikos atstovų, stipriai įtakojusių jos kūrybą. „Pet Shop Boys! I F**ing Love Them!“, - apdovanojimų metu sušuko ji, stovėdama ant scenos.

„Pirmuosius 1000 stovimų bilietų į koncertą bus galima įsigyti už ypatingą kainą – 85 litus, kurie bus parduodami tik bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ kasose nuo kovo 8 d. 10 val. Kitą dieną bilietai kainuos nuo 105 iki 140 litų, juos bus galima įsigyti ne tik visose „Tiketa“ kasose, bet ir rezervuoti telefonu 1653 arba įsigyti elektroninius bilietus interneto tinklalapyje www.tiketa.lt bei atsispausdinti juos paprastu spausdintuvu“, - teigė Giedrė Žemaitienė.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 131
  Iš viso užsiregistravę: 73324
  Naujausias narys: 12betno1
  Šiandien apsilankė: 211295