Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Phil Collins


Vilnius, Siemens arena 2005 m. spalio 22 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Viena ryškiausių pasaulio muzikos žvaigždžių Filas Kolinsas (Phil Collins), per valandą pardavęs 30 tūkst. bilietų į du koncertus Helsinkyje ir per 55 minutes - 8 tūkst. bilietų į koncertą Taline, atvyksta į Lietuvą. Pirmasis ir paskutinis, vienintelis legendinio atlikėjo atsisveikinimo turo koncertas Lietuvoje įvyks spalio 22 dieną Vilniaus "Siemens" arenoje.

Surengti paskutinį turą Filą Kolinsą privertė silpstanti klausa. Gastrolėse muzikantą lydi daugiau nei 100 komandos narių ir 12 krovininių sunkvežimių, gabenančių virš 22 tonų sveriančios šviesos, garso ir video technikos. Scenoje kartu su žvaigžde gros daugiau nei 10 muzikantų, kuriems talkins daugybė pritariančių (back) vokalistų. Įspūdinga koncertą aptarnaujanti komanda Vilniuje apsigyvens "Europa group" tinklo viešbučiuose, komandos nariams užsakyta daugiau nei 100 kambarių.

Filo Kolinso koncertą organizuoja Lietuvos renginių agentūra "Effectus" ir Baltijos šalyse veikianti renginių ir koncertų organizavimo kompanija BDG. "Bilietų kaina Lietuvoje yra viena iš žemiausių visoje Europoje. Aukščiausio lygio atlikėjo rengiamą brangiai kainuojantį šou aptarnauja didžiulė armija pagalbininkų, todėl pasiūlyti bilietų su nuolaida galime tik pirmiesiems 500 žiūrovų", - sakė "Effectus" vadovė Giedrė Žemaitienė. BDG vadovo Peeter Rebane teigimu, Filo Kolinso pasirodymas yra brangiausias iš visų kada nors Baltijos šalyse rengtų koncertų.

Bilietais bus pradėta prekiauti rugpjūčio 11 d. 10 val. bilietų platinimo bendrovės "Tiketa" prekybos taškuose ir interneto svetainėje www.tiketa.lt. Bilietai į koncertą kainuos nuo 99 iki 250 litų. Į "Siemens" arenoje vyksiantį žvaigždės koncertą bus parduota 13 tūkst. bilietų, beveik pusė jų skirti stovimoms vietoms. "Tiketa" per savo partnerius bilietus į Filo Kolinso koncertą taip pat pasiūlys ir Latvijos, Estijos bei Lenkijos muzikos gerbėjams.

Filas Kolinsas yra gerai žinomas solo artistas, autorius, aranžuotojas ir būgnininkas, net tris kartus pristatytas " Oskaro" apdovanojimams. "Disney" kompanijos filmo "Tarzanas" garso takelyje skambėjusi Filo Kolinso daina "You'll Be In My Heart" buvo įvertinta ne tik "Oskaru", bet ir "Grammy" bei "Auksinio gaublio" statulėlėmis. Per savo karjerą atlikėjas pardavė daugiau nei 100 milijonų solo albumų, dar 150 milijonų įrašų parduota kartu su grupe "Genesis".

Filas Kolinsas muzikanto karjerą pradėjo 1970 metais, tapęs kultinės britų art-roko grupės "Genesis" būgnininku. 1975 metais grupę palikusios lyderiui Peteriui Gabrieliui (Peter Gabriel), "Genesis" nusprendė tęsti savo veiklą - vietą prie mikrofono užėmė Filas Kolinsas, sugebėjęs sėkmingai derinti grupės lyderio ir savo asmeninę solo karjerą. 1996 metais po 26 metų trukusio darbo su "Genesis" atlikėjas paskelbė, jog palieka grupę ir atsidėjo solinei veiklai.

Per daugiau nei du dešimtmečius visame pasaulyje mėgstamiausiais Filo Kolinso kūriniais tapo "In The Air Tonight", "True Colours", "You Can't Hurry Love", "Another Day in Paradise", "Against All Odds", "Easy Lover", "One More Night", "Groovy Kind Of Love", "Two Hearts", "Can't Stop Loving You" ir daugelis kitų.

2003 metais įkurta renginių organizavimo kompanija UAB "Effectus" užsiima verslo, privačių ir viešųjų renginių organizavimu. Per dvejus metus "Effectus" surengė apie 200 renginių, tarp kurių - "Mados infekcija", "Kalnapilio GRAND pristatymas", "Staryj-Novyj god šventė", konservatorių rinkiminis turas per Lietuvą "Būk labiau lietuvis". 2005 metais "Effectus" ėmė plėsti savo veiklą ir pradėjo organizuoti muzikinių žvaigždžių turus į Lietuvą ir jau pasirašė sutartis su Filu Kolinsu, grupe "Depeche Mode" ir kitomis, kol kas neskelbiamomis muzikos pasaulio žvaigždėmis.

1994 metais įkurta BDG yra visose Baltijos valstybėse veikianti renginių ir koncertų organizavimo kompanija. Atskiri BDG padaliniai taip pat užsiima viešuoju maitinimu bei kino verslu. BDG Music yra pirmaujanti Baltijos kompanija gyvų koncertų rengimo srityje. Per 11 veiklos metų BDG surengė beveik 300 renginių Baltijos šalyse ir NVS valstybėse. Tarp žvaigdžių, kurias BDG atvežė į Baltijos šalis - Elton John ir airių šokių kolektyvas "Riverdance". Lietuvoje BDG rengė Bryan Adams, Pet Shop Boys, Marilyn Manson, "Rammstein" ir "Depeche Mode" koncertus.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 113
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 97913