Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Polica


2016 m. spalio 6 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Polica 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Spalio 6 d. menų fabrike „Loftas“ savo pirmąjį koncertą Lietuvoje surengs garsiausias Mineapolio synth-pop kolektyvas „Poliça“. Hipnotizuojantys kūriniai, dramatiškas vokalas ir drąsūs dainų tekstai – išskirtinis amerikiečių kūrybos braižas, pelnęs jiems melomanų pripažinimą visame pasaulyje.

Amerikiečių kūriniuose galima rasti ir R&B, ir trip-hopo ir indietronicos prieskonių. 2011 metais karjerą pradėjęs kolektyvas kartais vadinamas duetu, nes debiutinėje grupės sudėtyje buvo tik įkūrėjai – prodiuseris Ryanas Olsonas ir vokalistė Channy Leaneagh. Tačiau šiandien šis apibūdinimas jau nebūtų tikslas – gyvuose pasirodymuose ant scenos lipa dar trys muzikantai – bosistas Chrisas Bierdenas ir būgnininkai Drew Christophersonas bei Benas Ivascu.

Originalus amerikiečių grupės pavadinimas „Poliça“ turi net kelias kilmės versijas. Populiariausia jų, jog tai lenkiškas žodis reiškiantis... politiką. Politinių temų jie nevengia nei dainų žodžiuose, nei tarpusavio santykiuose, grupėje laikydamiesi savo darbo kultūros.

Iš Mineapolio kilusios synth-pop grupės diskografijoje – jau trys muzikos kritikų išliaupsinti albumai, kurių paskutinis pasirodė šiemet. Prieš porą mėnesių išleistas naujausias amerikiečių darbas „United Crushers“ gerbėjus pavergė nežabota fantazija, vientisumu ir ausis lepinančia įrašų garso kokybe. Albume, kurio viršelį puošia nėščia nuoga moteris, nagrinėjamos temos visai neromantiškos – socialinė nelygybė, policijos žiaurumas, narkotikai ir kitos šiuolaikinės visuomenės rykštės.

„Poliça“ sąskaitoje ne tik sėkmingi albumai, bet ir duetas su „Bon Iver“ vokalistu Justinu Vernonu, kuris „Rolling Stone“ žurnalui pareiškė, jog „ Poliça“ yra geriausia grupė, kokią jam kada teko girdėti“. Taip pat turai su grupėmis „the xx“, „Boys Noize“ ir kitomis.

„Poliça“ patiks tiems, kam patinka „Grimes“, „Phantogram“, „Little Dragon“ ir pan.

Pirmą kartą Lietuvoje grosiantys amerikiečiai „Poliça“ menų fabrike „Loftas“ pasirodys spalio 6 d., Vilniaus menų fabrike „Loftas“.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 92
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 82193