Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Prašau įvertinimo.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Labas vakaras, man reikia didelio patarimo iš žmogaus kuris nusimanytų muziką ir jos kūrimą, nes esu visiškai "žalias", apie profesionalumą net kalbėti nėra ką, nes nieko dar nesuprantu, tiesiog aš daug rašau ir mėgstu dainavimą, lyg būtų man įprogramuotą nuo gimimo nepaleidžių ausinių, noriu kurti,noriu dainuoti. Gaila neturiu aparatūros, todėl teko įrašynėti per kompiuterį, o mikrofoną naudojau savo telefono ausinių tai kokybė ir visa kita yra šlamštas manau. Šias 2 dainas įrašiau iš jausmų, bet daugiau nebenoriu tokio tipo muzikos rašyti kur yra skausmas, noriu rašyti ir kurti apie realų gyvenimą,pastangas,kovą ir nepasidavimą,žinoma mano mąstymas šiandieninis, nežinia kur mane keliai nuves. Apskritai nežinau ar gerai darau tai viešindamas, bet noris sulaukti žmonių nuomonės ar verta toliau judėti šia kryptimi.

 

1 darbas: https://www.youtube.com/watch?v=gnxccokluzQ 

 

2 darbas: https://www.youtube.com/watch?v=aq9Xy82aCEE

 
 2015 m. balandžio 11 d.

 2015 m. birželio 26 d.
 2015 m. birželio 23 d.

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
4Blackberry
2015 m. balandžio 13 d. 18:01:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Jeigu reikia žmogaus, kuris nusimanytų tokioje muzikoje, šiame stiliuje, tai patariu tiesiai kreiptis į jau patirties turinčius Lietuvos atlikėjus, kurių tikriausiai nereikia vardinti, nes jei klausai tokios muzikos, turėtum juos žinoti. Kitas reikalas, dėl to, ar verta. Pirma atsakyk sau į klausimą, ar tai tik šiaip saviraiška, galimybių išbandymas, pažaidimas, ar nori rimtai imtis kūrybos ir iš to gyventi. Jei pastarasis variantas pasitvirtins, tai turiu pasakyti, kad vien jausmų neužteks sudėti į savo kuriamą muziką, kad taptum sėkmingu atlikėju. Tai tiek. O šiaip linkiu sėkmės, ir nenustoti kurti bet kokiu atveju.


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
velniux
2015 m. balandžio 12 d. 03:21:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Dėl melodijų sunku ką nors pasakyt tiksliau, tai aš gal apsiribosiu ties tekstais. Antras, mano nuomone, žymiai geresnis, nors yra ir gan banalokų vietų, bet kai kurios eilutės labai patiko. Pirmam matosi, kad dar trūksta šiek tiek patirties rimuojant taip, kad ir skambėtų gražiai, ir tavo mintis tiksliai perteiktų. Plius, kaip ir pats minėjai, kokybė trukdo kai kurias vietas normaliai išgirsti (beje, antram video šitos problemos nėra, nežinau, kodėl). Šiaip eini teisingu keliu, tikrai verta nesustot ir toliau tobulėt. Sėkmės.


____________________
"Death may be the biggest of all human blessings" - Socrates
Atsakyti
Junis
2015 m. balandžio 11 d. 22:22:37
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mano nuomone, nekalbant apie tai, ar tokia muzika patinka, ar ne, bet kokiu atveju reikia eiti pirmyn ! Kūryba - tikrai didelis ir sunku darbas, tad žinoma, jog reikalauja daug sunkaus darbo. Negalima abejoti, ar reikia (Jūsų atveju) kurti, ar nesistengti tobulėti :) Jei tikite, kad muzika yra Jūsų kelias, tuomet abejonės turėtų ilgai netrukus pranykti... Panaši situacija, tikriausia, aplanko ne vieną kuriantį žmogų. Svarbiausia nenuleisti rankų. O koks klausimas, ar verta ! :) žinoma, jei tai teikia malonumą ir yra ne "kažkas", o būdas išsakyti mintis muzika ir žodžiais :) Ir profesionalumas tada ateina neišvengiamai. Ir dar, iniciatyva ! Laaaabai svarbu ! "Ugnelės" akyse dažnai padeda. Tad ieškokite mokytojų, domėkitės, papasakokite savo ryšį su muzika ir pirmyn ! Tikrai būsite išgirstas. Asmeninė patirtis ! :)


Atsakyti
Alvydas1
2015 m. balandžio 11 d. 19:44:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Perklausiau pirmą darbą... Ką aš žinau... na ne mano muzika. Tokios absoliučiai neklausau, nors girdėti tenka (darbe/neišvengiama). Tad lyginant su tuo, ką klauso mano jauni bendradarbiai, nejaučiu didelio sirtumo. Tad gal tame lygmenyje ir visai neblogai?

Siulau pačiam pasidomėti, kieno mėgiamos muzikos sąraše yra panašaus į tavąją, ir atradus tokį, tiesiog parašyti jam asmeninę žinutę. Manau to klausytojo nuomonė būtų adekvati.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Tool Tool
8

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 175
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 78799