Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!





  • Naudojant music.lt informaciją internete aktyvi nuoroda į www.music.lt yra būtina.
  • Naudojant music.lt informaciją radijo/televizijos eteryje, būtina paminėti, jog informaciją pateikia www.music.lt.
  • Užfiksavus pažeidimus bus kreipiamasi į atitinkamus teisėsaugos organus.

Gairės


 renginiu recenzijos

Peržiūrėta kartų:    Data:
Esamas tekstas

Siūlomas pataisytas variantas

Pastabos

 

Komentarai (9)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Gabux
2014 m. gruodžio 1 d. 11:33:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Gaila Marie. Bet ji šaunuolė, kad koncertavo nepaisant visko.

O recenzija - gera labai, ypač paskutinis paragrafas. Ačiū : )


____________________
. tamsos ir šviesos kamasutra .
Atsakyti
p_ruta_
2014 m. lapkričio 28 d. 15:12:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pakeitė pakeitė po to :) Ns dar toje pradinėje, buvo "bus papildyta"

 


Atsakyti
Rutonė
2014 m. lapkričio 28 d. 13:44:50 2014-11-28 13:45:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Nežinau dėl tų dvigubų standartų... Nevykusiai palyginai, sakyčiau. Pirma, Bieberis lyginant su Roxette - tik kūdikis scenoj, nespėjo užsitarnaut publikos meilės (o ir nenusipelnė). Kitas dalykas - esminis skirtumas - jei jis apsivėmė būdamas kažko užvartojęs ir svarbiausia - SVEIKAS. Jam nereikėjo kovot su vėžiu, liga, kuriai dar vis daug žmonių pralaimi. Kaip mano kolegė sako, iš ligoto ir seno juoktis nevalia, nes seni visi būsim, o susirgt galim bet kas; tuo tarpu juoktis iš girto galima, nes čia jau mūsų pačių valia - gert iki žemės graibymo ar ne. Tai tas pat ir čia. Ir dar - nori moralės Bieberiui - tai labai norėtųsi to paties iš jo - nelipt į sceną bloguojant greičiausiai ne nuo ligos. Kaip galima gerbt tą, kuris negerbia nei savęs, nei publikos?

 

@p_ruta_ >> Nu nemačiau, nematau aš tokios antraštės Lietryty... Gal praleidau, iš pradžių buvo tokia, po to pakeitė?


Atsakyti
p_ruta_
2014 m. lapkričio 28 d. 11:09:21
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tolimesni jo straipsniai taip, bet turiu omeny patį pirmą. Pavadinimas buvo:"Roxette akibrokštas publikai" (ar kažkaip, bet būtent, kad neigiamai nuteikiantis), o jau tada visai nesvarbu, ką jamerašytų, nors ir gynė, bet pats pavadinimas koks. Juk tikrai dauguma lietuvių įsijungią skaitinėti portaluose straipsnius, dažniausiai skrolina žemyn skaitydami tik pavadinimus, tad manau, kad turėtų į tai atsižvelgti ir pavadinimus atsakingiau rašyt :)Aišku kiti jau buvo geri, nieko nesakau, bet va tas pats pirmas kur mačiau, tai nepatiko. 


Atsakyti
Grace
2014 m. lapkričio 28 d. 10:01:59 2014-12-04 10:31:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
PatricijaT
2014 m. lapkričio 28 d. 07:36:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Zilnys tiesiog yra muzikos žurnalistas, kuriam reikia pateikti naujieną, kurios, na, gražiai tiesiog nelabai išeina pateikti. Nors suviliojo antrašte, šiaip ar taip, jo sunčiama žinutė buvo ne skatinanti spėlioti ko ten Marie buvo pavartojusi, o raginanti pasidžiaugti, jog netgi esant tokioje situacijoje, ji sugebėjo atsistoti ir dainuoti toliau.


Atsakyti
4Blackberry
2014 m. lapkričio 28 d. 01:13:20
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Trumpai apie koncertą... Bendrai pažvelgus į viską, aš jį vertinčiau vidutiniškai. Buvo labai nemažai minusų, tačiau buvo ir pliusų, kurie išgelbėjo situaciją. Aš stengiuosi pernelyg griežtai nevertinti ir nevaidinti "didžiosios kritikės". Dėl ko žmonės skundžiasi tai tik dėl to, kad jiems gaila pinigėlių, kuriuos išleido ant ne pakankamai kokybiško koncerto. Na, mano bilietas buvo šiek tiek pigesnis už originalią kainą, bet neesmė. Ir čia pačių žmonių problema iš dalies, jei jie eina į koncertą prieš tai nepasidomėję grupe. Bet žinoma, dauguma tikėjosi, kad viskas bus gerai, nes pasaulinio lygio grupė ir t.t. 

Marie Fredriksson yra šaunuolė. Prieš koncertą aš dar nežinojau, kokia liga ji sirgo. Tačiau iš karto po jo pasidomėjau ir supratau, kad žmonės tikrai bjauriai elgiasi šmeiždami ją, nes tiesiog nežino tiesos. Visi ieško pateisinamų priežasčių, kodėl buvo blogai. Per Gessle atliko puikų darbą, pirmoje koncerto pusėje jautėsi kažkoks vangumas, gal išgąstis, po to jos nukritimo. Bet vėliau viskas įsivažiavo, atsirado daugiau energijos, buvo to bendravimo su publika, jautėsi ir nuoširdumas.

O dėl tų straipsnių neverta sukti galvos. Visi pernelyg rimtai į juos žiūri. Tai juk viso labo bulvarinė spauda. Inteligentams ji neturėtų būti tokia aktuali. Kas man atrodo juokinga, tai kai parašo, kad Marie nukrito scenoje, tai visi sukyla prieš lietuvių "piktų liežuvių plakimo" tautą, o kai parašo, kad koks Justinas Bieberis apsivėmė scenoje, tai jau visi sutartinai juokiasi, nes jau čia jau nieko blogo. Kur kultūra, žmogiška moralė tada dingsta?


____________________
Gaila, kad Dievas mūsų nebepageidauja čia.
Atsakyti
Rutonė
2014 m. lapkričio 28 d. 00:36:54
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kad kažkaip man Zilnys su tuo neužkliuvo. Jis kaip tik gynė Marie kaip įmanydamas. Seku jo įrašus FB, tai jis visaip kaip įmanydamas gynė Marie ir visą komandą. Na taip, galbūt kiek šokiruoja „Roxette“ pamoka: domėkitės, kur einate", betgi kad viskas čia tiesa. „Roxette“ dainininkė Kaune pargriuvo scenoje"? Na o kaip kitaip tą nutikimą pavadinsi? Aš išvis stebiuosi, kaip ji išvis dar sugebėjo taip atsigaut. Zilnys teisus - informacijos šiais laikais gaut nėra jokių bėdų. Taip pat pažiūrėt kitų nufilmuotus koncertų fragmentus iš kitų pasirodymų. Tai visi kiti kaip maitvanagiai pasigavo tą kritimą ir iš to padarė vos ne sensaciją. Kita vertus, suprantu - tokia žurnalisto duona. Ne visada ne pačiomis etiškiausiomis priemonėmis pateikt karštą informaciją iš įvykio vietos. Šiaip ar taip, kažkaip skausminga buvo žiūrėt į visa tai. Nors temačiau tik video, koncerte nebuvau. Ir kai pskaitai komentarus, abejingų nėra - tik dvi stovyklos - vieni palaiko Marie, kiti smerkia, neva kažko užvartojusi buvo. Betgi tai ne bet kas, o mes, lietuviai, tikrai ne patys maloniausi žmonės šiame pasaulyje... Vieniems iš dalies gal pritarčiau - jei žinai savo būklę, gal pasaugok save ir nebelipk ant scenos. Ne todėl, kad atsiras va tokių va bumbeklių, bet grynai dėl to, kad galbūt taip būtų saugiau. Bet jei tie koncertai - tiesiog atgaiva sielai, negi glima dėl to smerkt? Gal būtent tik dėl to ji vis dar gyva? Kita vertus, gal ir neverta stebėtis tokiu cinizmu, kai nekurios šių dienų žvaigždutės leido sau lipt į sceną ne pačios geriausios kondicijos... O gal ir tada žurnalistai išsigalvojo?

Pamenu prieš tai vykusio koncerto komentarus. Vienas taip ir įsirėžė atmintin. Gal ne visai tiksliai žodis žodin atkartosiu, bet mintį pasistengsiu atgamint: "Scenoje pasirodė 53 m. Per Gessle ir jo mama Marie Fredriksson". Taip, liga ją žiauriai susendino, o mes savo dievukus visad norim matyt kaip pačiais geriausiais jų laikais. Bet kažkaip pamirštam, kad ir jie tik žmonės ir laikas jiems galbūt dar negailestingesnis nei mums.

O tas "Ant kalno mūrai" tikrai maloniai nustebino Žmonės jau tikrai žino, kur važiuoja, žino, kuo pamalonint gerbėjus. O kai kurie va kaip atsilygina... Gėda man už tokius "gerbėjus"...


Atsakyti
p_ruta_
2014 m. lapkričio 27 d. 23:50:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Man tai labai nepatiko lryte Zilnio straipsnis, dar tą pačią koncerto dieną, kažką paminint kaip akibrokštą. "Roxette akibrokštas publikai" (ar kažkaip), vien jau tokiu pavadinimu peršama mintis, kad va specialiai prisigėrė, kaip negerbia ir pan. O ko statistiniam lietuviui ir teireikia, šalia blogos valdžios, blogos ekonomikas ir visko blogo?

 

Sakyčiau šaunuolei, kad atvažiavo, ne taip kaip Kravitsas pasišiukšlino. Šaunuolė Marie, kad nepaisant ligos vis tiek atvažiavo į Lietuvą ir atliko koncertą.

 

P.S. Su "Ant kalno mūrai" labiau neprašausi, nei kad lietuviška viena eilute: "Labas Lietuva" arba "Ačiū". :)


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Alannah Myles Alannah Myles
7,3

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 43417
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 265874