Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Raštai pagal Einarą, Nr.6

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

RAŠTAI PAGAL EINARĄ

Nr.6              2014 m. rugsėjo 28 d.                                                                        Kaina: 0 Lt (0 €)

 

Keli trumpi pranešimai apie music.lt.

 

Po šiokios tokios pertraukos „Raštai pagal Einarą“ skuba sugrįžti ir pradeda numerį nuo tam tikrų pastebėjimų:

1. Kas matė, kur dingo Silentist/VCE? Pagal music.lt nurodymus jo jau nebuvo portalo aplinkoje 26 dienas, o kadangi jis buvo (yra?) aktyvus diskusijų ir pasikalbėjimų vedlys, dalyvis ir palaikytojas, music‘as išvis apmirė. Saliakelio nors ir nedingęs, tačiau nebeaktyvus, dadaopusnull/Isa irgi nieko nebepateikia. Aktyvių narių stoka skandina portalą, todėl skatinu visus kažką veikti, ne tik prasukti kartą per dieną, kas naujo įvyko, nes tad... NIEKO neįvyko, kaip pasakė A.Kaušpėdas „Anties“ dainoje „Draugui Tatatavičiui“.

2. Žmonės, nusimanantis kompiuterių moksluos, pagelbėkite: kaip aš per savaitę sugebėjau penkiais skirtingais IP adresais prisijungti prie music.lt, jei aš naudojau tik vienintelį savo kompiuterį ir nesiėmiau dėl to jokių specialių priemonių. Ar čia įmanomas dalykas, ar tai tik nepatikimas administracijoje pateiktas music.lt narių prisijungimų išrašas?

3. Po truputį vyksta programiniai atnaujinimai music‘e, todėl skatinu suklusti ir laukti kažkokių ryškesnių pokyčių, kurie galėtų pagerinti ar paįvairinti naudojimąsi tinklalapiu ir sudominti senus ar naujus narius.

 

Aktuali tema: mokesčių mokėtojų išmokų padidinimas keliais litais ar centais – pasityčiojimas ar finansinis pagerėjimas?

 

Nebijau pareikšti, jog mano šeimoje yra du visiškai „daržoviškos“ pasaulėžiūros žmonės (atsiprašau Dievo už šiokį ar tokį nusižengimą ketvirtajam Dievo įsakymui) ir jie iškart išgirdę žinią apie tai, kaip pakito pensijos/socialinės pašalpos/MMA, puolė pliekti vyriausybę replikomis „jie tyčiojasi iš žmonių“ ir panašiai. Aš esu liberalesnis ir konkretesnis, todėl į tai žiūriu su pozityvizmo išraiška.

Pirmiausia, kad ir koks tai bebūtų padidinimas, matematiškai atsiranda šiokia ar tokia nauda. Sakykim, per mėnesį gausi trim litais daugiau. Su trimis litais galima:

1. Nusipirkti litrą pieno. Tuomet galėsi išsivirti pieniškos sriubos ar 2-3 rytmečius daugiau susimaišyti dribsnių su pienu. Nedidelis pasiekimas, bet materiali nauda įrodyta.

2. Nusipirkti vienu teleloto/vikingų loto bilietu daugiau, jei esate loterijų mėgėjas. O gal tai prives prie milijoninio praturtėjimo, jei tasai bilietas bus lemtingas?

3. 6 kWh elektros išeikvoti daugiau. Jei turite kambaryje penkias 60W lemputes, jūs kambaryje galite laikyti uždegtas jas 20 valandų per mėnesį (arba 40 minučių per 

dieną) daugiau nei įprastai. Neblogai.

4. 2/3 litro benzino. Jei vidutinės kuro sąnaudos jūsų automobilio, sakykim 7 litrai / 100 km, tai galėsite nuvažiuoti 9,5 kilometrų daugiau. Šis tas.

5. Per metus iš šitų atliekamų pinigėlių galėsite susitaupyti knygai ar skaniam tortui.

Kaip matote, šiokią ar tokią reikšmę šie trys litai turi. Galų gale, už tris litus net ir pavalgyti tris kartus galima (jei mėgstate praktišką „gyvenimo ant kruopų“ būdą). Bet tikrasis tikslas šių finansinių reformų vis dėlto buvo suapvalinimas, didesnis ar mažesnis, atsižvelgiant į euro kursą. Belieka tik padėkoti Vyriausybei, kad ji laikosi pažado ir apvalina finansines išmokas, kad naudingiau būtų mokesčių mokėtojams.

Pasityčiojimas būtų įžvelgtinas tuomet, kai tikroji reformų priežastis būtų ne apvalinimas, bet realus pakėlimas dėl pagerėjusios finansinės situacijos. Na, euro įvedimui skiriamos lėšos, eksporto srautų sumažėjimas tikrai pakankamai numelš biudžeto pinigų, todėl reikėtų savo viltis sulaukti geresnių laikų, kad ženkliai pakils išmokų dydžiai, dar pataupyti.

 

Filosofijos kampelis: pantagriuelistinė mąstysena gyva mumyse.

 

Kad ir kiek bebūtų tų dvasinių vertybių kėlėjų literatūroje, muzikoje, politikoje, religijoje ir kitose gyvenimo srityse, aš, remdamasis savo absoliučiai materialistine pasaulėžiūra, mėgstu iškelti apčiuopiamųjų, materialinį svorį turinčių daiktų prasmę mūsų gyvenime.

Tikrai, yra nemažai manančių, jog mūsų gyvenimas tampa nulinis be oro. Be oro žmogus išsilaiko 3 minutes (vidurkį grubiai tokį paimkim). Tada žmogus praranda sąmonę, ląstelės pradeda žūti ir pasiekia tokį lygį, kada šios gali pažeisti žmogaus nervų sistemą, smegenis, todėl atgaivintas žmogus gali turėti nebegrįžtamų sužalojimų. Bet aš orą ne taip vertinu, nes esu epikūriškos mąstysenos (bet tik tam tikrais aspektais, labiau esu linkęs galbūt į stoicizmą) žmogus ir vertinu malonumo vertę, todėl aš sako, jog reikia gyventi pantagriueliškai: gerti, valgyti ir mėgautis šiais dalykais. Negėręs žmogus išbūva kelias dienas, nevalgęs – kelias savaites, t.y. žymiai ilgiau negu be oro, bet skonio receptoriai yra jautriausi ir labiausiai priima malonius dirgiklius (kaip ir nemalonius, todėl deramai nenulupto greipfruto venkite). Kas nežinote, pantagriuelizmas – terminas, apibūdinantis pagrindinių F.Rablė kūrinio „Gargantiua ir Pantagriuelis“ veikėjų gyvenimo būdą – gerti, valgyti ir nekvaršini sau galvos dėl filosofinių apmąstymų ir gyvenimo vertės klausimo. Kaip užmetęs akį į žurnalo „Žmonės“ numerį (nežinau, ar naujesnį, ar kokį nors senesnį) pamačiau antraštę: E.Mildažytė „Gyvenimą reikia gyventi. Jo nereikia vargti“. Šiuos žodžius lygiai taip pat galime interpretuoti per pantagriueliškąją prizmę.

Nežinau, ar yra daug žmonių, kurie susimąsto apie materialistinių dalykų vertę dažniau negu apie moralinių, etinių ar dvasinių, bet mano aplinkoje yra jų ir nemažai. Dažnai padiskutuoju su savo klasės draugais apie materialybių vertę gyvenime ir jie su manimi dažnai sutinka. Jie per protingi, kad padlaižiautų stoicizmo idėjai dėl „dvasinių vertybių pirmumo“. Tai viena iš nedaugelio stoikų idėjų, kuriai aš nepritariu. Dvasiniai dalykai rikiuojasi tik tada, kai žmogus turi ką valgyti, gerti, kuo kvėpuoti ir kaip gerai išsimiega.

O ar miegas yra malonumas? Visiškai taip ir gana saldus, kai po penkių parų, kai daug nemiegojai, penktadienį vakare saldžiai užmiegi ir miegi sau 10, kartais net 11 valandų, kai įprastą dieną leidi sau ilsėtis tik 5-7 valandas. Bet miego saldumas yra ne toks tiesioginis, tai labiau veikia vidinius nervų sistemos momentus ir lemia tavo bendrąją savijautą. Aišku, tai svarbu, bet aš dar mėgstu pasiremti daugeliui žinomu psichologiniu tyrimu, kurio rezultatai byloja vieną: žmonės per visą parą laimingumo piką pasiekia tris kartus: iškart po pusryčių, iškart po pietų ir iškart po vakarienės. Tiesa, jie dar laimingi būna tik atsikėlę.

Apibendrinamoji išvada: miegokit, lėbaukit, gerkit, valgykit visus skanumynus ir leiskite savo organizmui šiek tiek pasidžiaugti gyvenimo grožiu.

 

Einaro dienoraštis: kaip spėt viską nugyvent (superedukacinis laikotarpis #2)?

 

Esu žvėriškai kritinėje situacijoje, nes noriu kuo daugiau visko žinot, kuo daugiau konkursų sudalyvaut, kuo daugiau knygų perskaityti, kuo geresnį žaidimo rekordą pasiekti. Esu maksimalistas ir perfekcionistas ir šita kombinacija yra visiška žudikė. Varo organizmą tobulėjimo keliu iki visiško psichologinio išsekimo ribos. Dar tokios nepasiekiau, bet jau nervinuosi, kad per dieną ruošiuosi padaryti septynis darbus, bet pagal savo galimybes ir turimą motyvaciją padarau daugiausia tris. Kažkoks nesuspėjimas gyventi. Ir kai pagalvoji, kad mokykla greit baigsis, prasidės studentinis gyvenimas ir pradedi nervuotis, kad tiek daug nugyvenai (man gal atrodo daug, vyresni sakys „pala, visas gyvenimas prasidės tik nuo studijų“), o nuveikei tiek mažai.

Dabar aš mokaus vienokią chemiją, kitokią chemiją, ruošiuos Konstitucijos egzaminui, skaitau Hamletą, ruošiuosi, bet vis neprisiruošiu padaryti recenzijos, stengiuos labai preciziškai atlikinėti namų darbus, atlieku papildomas mokytojų pateiktas užduotis, dalyvauju papildomose veiklose, ir dar štai, šeštadienio naktį sumąstau, kad jau du mėnesius nerengiau šio numerio ir dabar atėjo pats laikas suteikti šiek tiek skaitalo portalo gyventojams. Atrodo labai perkrauta. Taip ir yra, bet viskas vyksta taip sulėtintai ir taip norisi viską daryt greičiau. Kartais sau pasakau – gana žaisti, šiandien eisiu anksčiau padaryt namų darbus arba anksčiau nueisiu miegot, bet užtat ant rytojaus namų darbus darau vienuoliktą ir miegot einu pirmą. Nes nemoku deramai valdyti savęs. Žmogus yra sunkiai valdomas mechanizmas, kurį gali valdyti tik specialią kvalifikaciją įgavę žmonės. O tokių per istoriją buvo apskritas nulis. Visi susiduria su neatsispiriamu potraukiu kažkam ir nesugebėjimo prisipratinti prie kažko ir mes tiesiog nesugebame atrasti pusiausvyros tarp reikiamybių ir norų. Tokiame pasimetime ir aš dabar esu.

Vis dėlto, nevengiu komunikuoti su žmonėmis, ypač klasės draugais, nes jie yra labai protingi žmonės, tik, gaila, ne visi kartais nori bendrauti. Žaisti krepšinį per pertraukas pasidarė man ir kitiems klasiokams būdinga, tik greit baigsis gražūs orai ir prasidės „žiemiškas“ tūnojimas koridoriuose.

Ir padariau išvadas, kad mano dalykiniai prioritetai smarkiai pasikeitė. Dėl mokytojos matematiką pradėjau laikyti nemėgstamiausia pamoka, o mano top trejetukas taip humanitarizuotas, jog jau nebežinau, ar aš vis dar gamtamokslis, ar vis dar tiksliukas. Tie trys mėgstamiausieji dalykai yra istorija, fizika ir etika. Bet čia tik pačios pamokos. Realiai gyvenime, vertindamas kaip rimtą dalyką, greičiausiai rikiuočiau chemiją, fiziką ir istoriją (arba matematiką) į trejetą. Bet dabar mėgstu viską, domiuos viskuo, noriu žinoti viską, įdomu viskas ir pasiekiau tą tašką, kaip mano senelis sako „man įdomu gyventi ir vis labiau senstant, vis labiau viskas domina. Mokyčiaus ir kompiuteriu naudotis, jei nebūčiau toks senas“.

 

Muzikos pasiūlymas skaitytojams.

 

Pateikiu siūlomą dešimtuką mano mėgstamiausių rugpjūčio-rugsėjo kūrinių:

 

10. Death – To Forgive is to Suffer (death metal)

9. Electric Light Orchestra – From The Sun To The World (Boogie No.1) (progressive symphonic rock)

8. Supertramp – Bloody Well Right (progressive pop rock)

7. Yezda Urfa – 3, Almost 4, 6 Yea (progressive experimental rock)

6. Jefferson Airplane – Aerie (Gang of Eagles) (psychedelic rock)

5. The Flower Kings - Numbers (neo-progressive rock)

4. Gentle Giant – Experience (progressive rock)

3. Opeth – Eternal Rains Will Come (progressive rock/metal)

2. Atheist – Elements (progressive death metal)

1. Liquid Tension Experiment – When The Water Breaks (instrumental progressive metal)

 

Klausimas skaitytojams.

 

Kokie buvo jūsų trys mėgstamiausieji dalykai mokykloje?

 

Pramogai: laiptažodis istorikams.

 

Ir vėl laiptažodis, nes nieko originalesnio nesugalvoju, tik šįkart – teminis, išskirtinai sudėtas iš istorinių klausimų. Atsakymas - vyšnine spalva pažymėtas stulpelis. Pirmasis nurodęs jį komentarų skiltyje gaus menamąjį apdovanojimą, kurį pats galės įsivaizduoti, kaip tik panorės ir gyventi su juo mintyse visą likusį gyvenimą. Sėkmės!

1. 1768 m. sudaryta ... Konfederacija, kurios tikslas buvo sustabdyti rusų įtakos didėjimą Abiejų Tautų Respublikoje, žlugo po I-ojo ATR padalijimo.

2. Pagal legendą, kokį miestą įkūrė Palemono sūnus Kūnas? (atsakymas turi būti suderintas pagal linksnį)

3. Stambus romėnų kariuomenės struktūrinis vienetas.

4. Naujaisiais laikais Europoje egzistavusi didelė imperialistinė valstybė, vėliau sudariusi dualistinį politinį darinį su Vengrija - ... imperija.

5. Senovės Atikos centras.

6. Vienas žymiausių SSRS kosminių erdvėlaivių.

7. Lietuvių kunigas, romantizmo epochos poetas.

8. Žymus serbų išradėjas ir fizikas.

 

 
 2014 m. rugsėjo 28 d.

 2024 m. kovo 23 d.
 2023 m. gegužės 23 d.
 2023 m. balandžio 30 d.

Komentarai (20)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Rutonė
2014 m. spalio 3 d. 21:28:04 2014-10-03 21:51:59
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žiūrėjau aš tavo IP - dinaminis jis. Nors, spėju, jau ir pats tą pasitikrinai. Nežinau, kaip kiti (tavo atveju, mačiau, Mezon), bet Teo (Zebra), kaip mano, senokai perėjo prie statinių adresų ir iš dalies gal tam, kad sumažintų tokių klaviatūros erelių, kurie drąsūs tol, kol nebijo būt pričiupti už vienokią ar kitokią ne visai gražią veiklą - nesantaikos (tautinės, rasinės, religinės, ..........) kurstymą, žinomų žmonių įžeidinėjimą (juk jau žinom ne vieną pavyzdį, kaip atsekus pagal tą IP buvo iškeltos bylos tuos komentarus parašiusiems). Ir dar - atrodo, buvo toks aiškinimas: jei kažkur tinkle žaidi neprisiregistravęs (buvo ir tokių variantų), tai tavo progresą galėdavo susieti su tavo IP. Taigi jis buvo kaip ir savotiškas nickas. O daugiau to statiškumo/dinamiškumo pliusų/minusų tai ir nepamenu.


Atsakyti
saliakelio
2014 m. rugsėjo 28 d. 19:33:15
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

na kompensavo, atlygino gi ne del to kad ateme :) tengi negalima sakyti kad atleido ir pasigailejo. O del to kad kazkas liko visko netekus. Ten atejo draugai ir mato tik koks jis tuscias, nors toks nera, gailisi jo ir jam tai nepatinka. Ten net nera prasmes nei jam pagalbos is ju prasyti, nei jiems ja siulyti - nes prarado vaikus ir sveikata - kam jam tie turtai ar tos karves ar avys, ar skanus valgiai. Kitaip sakant zmogus zmogui niekada neuzpildys tustumos, na kaip ir skaitome - gi nepuola jis dziaugtis, kad tik jis vienas nukentejo, o kiti ne, kad kiti isvenge to ir toliau gali dziaugtis. Jam nera jokio dziaugsmo is kitu dziaugsmo :)


Atsakyti
einaras13
2014 m. rugsėjo 28 d. 15:07:05
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

XXI amžiuje galima pritaikyti kompiuterines technologijas, nebūtinai orientuotis į klasikinę kanceliariją. Šito leidinio leidėjai kol kas neturi pakankamai kapitalo, kad galėtų jį leisti popieriniu formatu.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Pazistu_Mykola
2014 m. rugsėjo 28 d. 15:04:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Šiaip atsakymas jau atskleistas, na, bet pamėginsiu užpildyt, deja, pieštukas ant ekrano nepalieka pėdsakų - eisiu pirkt markerio. O leidiniui dar trūksta kuponų - kad būtų galima išsikirpt, žinai {#}


Atsakyti
einaras13
2014 m. rugsėjo 28 d. 15:01:27
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tikiuosi teisingo atsakymo iš pono, nes kitaip jūs mane nuviltumėte.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Pazistu_Mykola
2014 m. rugsėjo 28 d. 14:56:30
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O, nemarusis laiptažodis - labai laukiau. Tuoj, padrošiu pieštuką ir užpildysiu jį.


Atsakyti
einaras13
2014 m. rugsėjo 28 d. 12:02:53
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Aha, dėkui už atsakymą. Greičiausiai mano bus dinaminis IP, ir pasidomėjau, ar tas "dinamiškumas" kažką ryškiai lemia. Pasirodo, ne, tai nekvaršinsiu sau galvos dėl tokių nereikšmingų dalykų.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2014 m. rugsėjo 28 d. 11:57:58
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Laisvas pamokas ir aš žiauriai mėgstu. Pertraukas irgi, bet jo tokios trumpos, kad nespėji pajusti jų malonumo. Labai gudras būsite, kad tokius variantus pasirinkote, originalius.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2014 m. rugsėjo 28 d. 11:56:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kalbos - ak tu Dieve padėk, kaip aš jų nekenčiu. Gerbiu žmones, kurie dar mėgsta lietuvių literatūrą. Ir jau nebepažįstu žmonių, kurie mėgtų rusų kalbos pamokas mokykloje.

Laiptažodžio atsakymas - visiškai teisingas.


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2014 m. rugsėjo 28 d. 11:54:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Lengviausi mokomi dalykai, ar ne. Spėju, ir mokyklos pačios savaime nemėgai, gal net kaip velnias kryžiaus bijojai... {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
einaras13
2014 m. rugsėjo 28 d. 11:54:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Neteisingai. Atsakymams reikia kartais ir lietuviškos abėcėlės... {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Rutonė
2014 m. rugsėjo 28 d. 11:46:42 2014-09-28 11:59:47
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Geras čia dėl Silentist/VCE - nes pati save pagavau, kad jo čia nebematau... Na, patikrinau jo last.fm - buvęs vasaros pabaigoj, klausęs muzikos - irgi. Mėnuo be interneto nėra daug, bet kaip jam... Galiu tik spėliot: a - baigėsi tėvo finansinė parama (nesiplėsiu, savo įtarimus nutylėsiu), tai ir interneto nebeliko; b - ligoninė. Jis gi nė neslėpė savo negalios, o kas žino, kada ji paaštrėja/galėjo paaštrėt? Turėjau kolegę, kuri kasmet tokiu pačiu metu būdavo "paslopinama". Galiausiai c - nebeliko perklausų, nebeliko noro lankytis čia.

 

Dėl IP. Einarai, o tau girdėtas toks dalykas kaip dinaminis IP? Senais (ne)gerais laikais ir aš tokį turėjau. Tik tiek, kiek mano žinios ir supratimas leidžia, kiek  atmintis neša, tai kaip tik buvo tendencija iš dinaminių IP pereit prie statinių. Jei tavasis statinis - tada bent jau mano smegenėlėms -  tiesa slypi kažkur anapus (bent jau music.lt)... Nors man dar kai kas keista - mes visi vis dar jungiamės po dukart - vis dar dubliuojami mūsų prisijungimų įrašai. P.S. nuo vakar tavo IP lyg ir nepasikeitė. Šiandien irgi toks pat. Mano kažkaip stabiliai tas pats. Pagal https://whatismyipaddress.com/ matyti, kad mano IP statinis, pagal https://www.whatsmyip.org/ - irgi.... https://www.whatismyip.com/ - šiuo metu ėmė kvailiot ir mane iš Kauno perkėlė į Piedmontą... va taip va... 


Atsakyti
Crazyz
2014 m. rugsėjo 28 d. 11:24:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O Silentistas gal susirado naują draugę, dėl to nebeužsuka čia ;/


Atsakyti
Crazyz
2014 m. rugsėjo 28 d. 11:22:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Mokykloje labiausiai mėgau pertraukas, laisvas pamokas ir kai mokytoja pradžiugindavo naujiena, kad kitą savaitę nebus jos mokykloje. :)


Atsakyti
Alvydas1
2014 m. rugsėjo 28 d. 11:06:11 2014-09-28 11:08:44
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Lietuvių literatūra, rusų kalba, astronomija

Istorinio laiptažodžio atsakymas - rugsėjis.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
Sahja
2014 m. rugsėjo 28 d. 10:36:13
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Fizinis lavinimas,muzika ir geografija...


____________________
Meilė kovoja,bet žmonės akli,kas atsimerks,tam iš dangaus,leisis ji Šitam pasaulį meilė gimdo ateitį,praeitis-dabartį,o ateitis-sapnus. (Sahja) Mano batai iš Lietuvos,mano kelnės iš Vokietijos,mano kepurė iš Rusijos,o mano širdis,iš Indijos.Visa Visata ,tik sapnas,tik laikas,kurio nėra,mums tai atvers.
Atsakyti
Alvydas1
2014 m. rugsėjo 28 d. 10:25:09 2014-09-28 10:25:41
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Bet Jobui Jehova vėliau viską kompensavo, t. y. grąžino pantagriuelizmą. Čia buvo tik patikrinimas. Dievas žino ko žmogui reikia iš tikro. O visų tų dykumų atsiskyrėlių laukė tik begaliniai vargai ir bado mirtis, jų kompesacija - pomirtinis garbinimas.


____________________
Sielos polėkis, išmokantis skrist - Galimybės ribotos, bet pasiryžęs bandyt. Pink Floyd - Learning to Fly
Atsakyti
saliakelio
2014 m. rugsėjo 28 d. 10:19:32
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

atsakymas - Rugsejis :)


Atsakyti
saliakelio
2014 m. rugsėjo 28 d. 10:03:19
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

cia ta spektaklio recenzija - kuri gal labiau sudomintu ta istorija, nei vien is vikipedijos paskaitymu kas ten tokio

https://kauno.diena.lt/naujienos/laisvalaikis-ir-kultura/kultura/isminties-kaina-kancia-629699#.VCcyhRazEng

 


Atsakyti
saliakelio
2014 m. rugsėjo 28 d. 09:56:10 2014-09-28 09:56:57
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

tau reiktu paskaityti Jobo knyga :) ten zmogus visu tu pantugrializmu neteko, bet kazkas liko :) beje kazkoks Nekrosiaus rodos spektaklis yra ta tema - butu labai geda eiti kaip pantagrueliui i toki spektakli - nezinant kas lieka be to :) ar bent jau nezinant tos istorijos is Seno Testamento

https://biblehub.com/lit/job/1.htm - lietuviskai

siaip mane tuo pasidometi paskatino spektaklio recenzija, o ir tekstas is ST patiko


Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Pitbull Pitbull
6,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
10:28 - Silentist
Man made them happy, 'cause man made them toys
And after man make everything, everything he can
You know that man makes money, to buy other man
10:28 - Silentist
Man made the cars to take us over the road
Man made the train to carry the heavy load
Man made electric light to take us out of the dark
Man made the boat for the water, like Noah made the ark
Man thinks about our little bitty baby girls and our baby boys
18:19 - Silentist
Oi jau cia turetu padirbeti viesuju rysiu specialistai.welcome to XXI century Negi nesimato kad rusai iki mano amziaus megsta vakarietiska kultura.ta pati muzika filmai drabuziai keliones.jiems priklauso ateitis te seniai pasilaidoja po tankais o ne jie
10:54 - Silentist
Atgrozyti.ekonomiskai-neisejo. maitinant karo masina-ne.informacinis karas-ablomas.reikia ieskoti kitu budu-juk galvu yra-dvidesimt pirmas amzius!
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
13:21 - Arunazz
sveiki
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 217
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 133658