Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Reamonn


Šventosios pajūryje 2008 m. liepos 6 d. 22 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Liepos 5-6 dienomis Šventosios pajūryje vyks Baltijos šalių muzikos festivalis „Saltsound“. Dvi dienas truksiančio festivalio metu Lietuvos ir užsienio atlikėjai barstys muzikinę druską tiesiai nuo scenos, o svečių teisėmis renginyje dalyvaus trance muzikos atlikėjas „ATB“ (Andre Tannenberger) ir lyriškieji rokeriai iš Vokietijos - grupė „Reamonn“.

„Ilgąjį liepos savaitgalį Šventąją užtvindysime sūria muzika. Mūsų festivalio tikslas – suburti muzikos atlikėjus iš Baltijos jūros pakrančių, kurių kūryba yra „su prieskoniu“, t.y. pažangesnė ir atsvara pop scenai“, - pranešime spaudai sakė festivalį rengiančios agentūros „Tequila/Events“ renginių skyriaus vadovas Ramūnas Dieliautas.

„Saltsound“ festivalyje pasirodys „sūrūs“ Lietuvos atlikėjai: Linas Adomaitis su grupe, Aistė Smilgevičiūtė ir grupė „Skylė“, klaipėdietis DJ Sun, retai koncertuojanti legendinė grupė „BIX“, dainuojamosios poezijos atlikėja Alina Orlova, geriausias metų atlikėjas Vaidas, energija ir išradingumu trykštantys „Magic Mushrooms“, „Suicide DJ‘s“ bei netradicinių muzikinių sprendimų autoriai grupė „Pieno lazeriai“.


Užsienietišką druską į festivalį atveš indie pop rock grupė „Elinas“ iš Vokietijos, jų tėvynainiai rokeriai „Donots“ ir „Cinema Bizarre“, kurių tikrai nebus įmanoma nepastebėti – grupė pasižymi puošnia bei akį rėžiančia išvaizda, įspūdingais šou elementais ir muzika, savyje talpinančia daugybę muzikos žanrų.

Iš Estijos pajūrio atvyks pop punk stiliaus grupė „Bedwetters“, kuri 2007 m. „MTV“ Europos muzikiniuose apdovanojimuose „New Sounds of Europe“ kategorijoje tapo nugalėtojais. Iš Švedijos grupė „Anywhale“, o iš Norvegijos „Minor Majority“.

„Kvietimas dalyvauti šiame festivalyje nudžiugino. „Saltsound“ neabejotinai mes iššūkį saldžiajai ir masinei pop muzikos scenai. Turiu daug idėjų kaip „pasūdyti“ savo pasirodymą“, - sakė Linas Adomaitis, kuris kartu su kitais festivalio dalyviais rengia kelis, specialiai festivaliui skirtus pasirodymus. Be jau visiems puikiai žinomų grupės „Reamonn“ romantiškų hitų „Supergirl“, „Josephine”, „Star“, „Strong“ bus galima paskanauti ir „sūresnių“ žymiųjų vokiečių atliekamų dainų bei išgirsti „aštresnius“ „ATB“ kūrinius. Atlikėjai žino apie festivalio idėją – groti „sūresnę“ muziką, todėl ir programas ruošiamos atsižvelgiant į tai.

„Toks festivalis Lietuvoje rengiamas pirmą kartą, tačiau tikime, kad palaipsniui jis taps reikšmingu įvykiu kitokios muzikos išsiilgusiems klausytojams, ne tik iš Lietuvos, bet ir iš kitų šalių. Susidomėjimą jaučiame jau dabar tiek iš muzikantų, tiek iš klausytojų. Štai grupė „The Cheaters“ iš JAV pati kreipėsi į mus, sužinojusi apie šio festivalio idėją – groti kitokio skonio muziką. Tai rodo, kad einame teisingu keliu. Tikimės, kad šis festivalis sutrauks tuos, kurie nori gerai praleisti laiką prie jūros, mėgausis skoninga muzika“, - sakė Ramunas Dieliautas.

Įėjimas į renginį vienai dienai kainuos 80 Lt, o dviem dienoms - 150 Lt.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 117
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 16271