Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Rudenininiai pamąstymai

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Pagal laimingumo indeksą Lietuva užima 156 vietą iš 158. Savižudybėmis pirmaujame Europoje. Esame labai nelaiminga tauta. Kaip gi tai keisti?

Yra tiek daug prirašyta knygų, nuo kurių jau net koktu darosi. Modernia banalybe kvepiantys veikalai skatina tapti turtingais, veikliais, universaliais žmonėmis. Nesakau, kad tai skaityti yra nusikaltimas, o vadovautis jų idėjomis negalima, tačiau kol nepasikeis pačio žmogaus požiūris ir kol jis stebės gyvenimą pro tamsius negatyvumo akinius, tol niekas nepasikeis.

 

Iš tiesų laimės žmogui suteikia tokie paprasti ir nereikšmingi iš pažiūros dalykai, kaip kad klausymasis patinkančios muzikos, kuri nuramina sužalotą ir bėdų iškamuotą sielą, pakeldama ją į susitaikymo ir harmonijos lygį. Pripažinkim, muzika yra vienas geriausių dalykų pasaulyje. Ji atspindi mūsų dvasinę būseną. Muzika taip pat labai geras vaistas nuo blogos nuotaikos. Jei būna liūdna, reikia klausytis lyrinės muzikos, tarkim kokių gal ir sentimentalokų roko baladžių, kurios sustiprintų liūdnumą iki didelio kiekio ašarų. Patikėkit gerai išsiverkus taip ramu pasidaro, kad pasaulis gražesnis atrodo iškart. Tas pats būna ir su pykčiu. Jeigu esate piktas, nebandykit to tramdyti, pasileiskit metalo, sunkiojo roko ar dar kokios trankios, energetinės muzikos, kuri padėtų jums išsilieti. Tik nesupraskit manęs klaidingai. Tikrai nesiūlau pradėti daužyti langus, spardyti daiktus ar kitokiais fiziniais smurto proveržiais niokoti tiek privatų, tiek valstybinį turtą. Užtenka vien klausytis, tada emocijos dažniausiai iš pykčio muzikos pagalba pereina į ašaras, o jau tada palaimingoji nirvanos būsena. Tikriausiai ir kalbėti nereikia apie muzikos poveikį, kai ir taip esi laimingas ir džiaugiesi tave supančiu pasauliu, nes tada melodija tik dar labiau sustiprina teigiamas emocijas. Gali apturėti, jei kalbininkai labai nesupyks dėl tokio termino, „emocinį orgazmą“, teigiamos nuotaikos proveržį, kurio nereikia skatinti nei alkoholiu, nei narkotikais, nei dar kokiomis kitokiomis nesveikomis ir nelegaliomis priemonėmis.

 
 
 2014 m. lapkričio 5 d.

 2018 m. birželio 2 d.
 2017 m. spalio 19 d.
 2017 m. rugpjūčio 20 d.

Komentarai (8)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
s2-
2014 m. gruodžio 11 d. 00:03:29
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

o pagal norejima buti turtingais lietuviai uzima visai nepaskutine vieta, sudegink viesai savo milijona euru ir itikink lietuvi kad nereik nei tau nei jam jo, sudegink jo milijona, ir nepades jokios dainos : ) siekiai ir tikslai, kam ta laime.


Atsakyti
Rutonė
2014 m. lapkričio 6 d. 15:41:28
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tas ir yra - reikia, kad žinotum, jaustum, kad esi kažkam reikalingas. O jei tokio žmogaus nėra... Na nelabai kas... Tėvai, broliai, seserys - toli gražu ne tai, kas yra/gali/turi būti mylimas žmogus. Ir tas REIKIA kažkaip savotiškai priverstinai skamba - REIKIA mylėti (na gerai, aš myliu, bet manęs ne, ir priverst pamilt juk neįmanoma; o ir ar reikia...). Nebent jausies reikalingas netgi ne žmogui - mylimam augintiniui. Šie tai tikrai nuoširdžiai myli ir visada laukia. Tai va - prie muzikos klausymo pridėsiu ir nuo savęs - jei bloga, liūdna, pikta - paglostyk katę.

P.S. Ir visai nebūtina klausyt liūdnos muzikos kai liūdna - kartais kaip tik linksma ar pikta suteikia jėgų į viską pažiūrėt kitaip.


Atsakyti
p_ruta_
2014 m. lapkričio 6 d. 14:49:22
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Tai čia paminėtas tik vienas iš būdų kaip nugalėti stresą. Šalia yra ir visokių kitokių veiklų, kaip kad buvimas su mylimaisiais ir kitais artimais žmonėmis, sportas, valgio gaminimas, filmai, nėrimas, mezgimas ir t.t. :)


Atsakyti
RockPrincess
2014 m. lapkričio 6 d. 14:45:11
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

O man atrodo, kad tam, kad būtume laimingesni, reikia vienas kitą mylėti. Jei jausime, kad esame nuoširdžiai reikalingi, gyventi bus geriau.


____________________
Aš samdau žmones, kad jie mane garbintu. True story.
Atsakyti
ep
2014 m. lapkričio 6 d. 11:42:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

muzika tai tik vienas is budu nugaleti stresa, kokia nemiga (nprs aiku kuo toliau uzeina, tuo zmogui paciam, savo jegom gali buti ir per sunku issikrapstyti) ar depresija, juk istikruju tiek daug dalyku gali atnesi malonuma :) kad ir kokio kamuolio spardimas ar bandeliu kepimas :D kiekvienas turi tureti kazka savo ;)

 


____________________
su kvailiais nesigyncioju. virtualiai jusu, epas (╮°-°)╮ ┳━━┳ (╯°□°)╯ ┻━━┻
Atsakyti
Grace
2014 m. lapkričio 6 d. 10:15:05 2014-12-04 15:09:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

I


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Pazistu_Mykola
2014 m. lapkričio 6 d. 09:02:06
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

"Pagal laimingumo indeksą Lietuva užima 156 vietą iš 158" Kas tau taip pasakė?


Atsakyti
einaras13
2014 m. lapkričio 6 d. 01:20:12
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ne, ne, ne langus daužyt, o lėkštes. {#} Muzika daro tokį relaksacinį poveikį, o lėkščių daužymas padeda išsilieti. Vieniems labiau veikia vienas, kitiems kitas. Man turbūt priimtinesnis būtų lėkščių daužymas, bet dėl to, kad jų gaila, teikiu pirmenybę muzikai... {#}


____________________
„Nieko nepadarysi“ - Kurtas Vonegutas
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Zero 7 Zero 7
6,7

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 868
  Iš viso užsiregistravę: 73332
  Naujausias narys: adcjwovwkc
  Šiandien apsilankė: 259917