Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Rudeninis (žieminis?) music.lt meetas

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Žiūriu, niekas nerodo didelio noro aprašyt vakarykštį meetą... Ką gi, nors ir aš nemėgstu skubėt rodyt iniciatyvos, matau – teks. Gerai, pabūsiu pirma. Tik viską ir dėstysiu iš savo varpinės, jei kam nepatiks – rėžkit savo :P

 

Taigi, 2014 m. gruodžio 6 diena. Sutarta, kad besimeetinantys tinkasi 18:00. jei susitikimo laiką dar galima keisti, tai vietos – tikrai ne. kaip ir visada, tinkamės prie Katedros varpinės. Kadangi atskubėjau beveik paskutinė, jau radau atėjusius kinomanę, Misantropiją, R7wa, Crazyz, onewildflower, Silentistą, brigblitz, Deathletter, DeusInversus ir Kęstą, kuris bent jau iki vakar nebuvo mūsų bendruomenės narys, tad vienas iš meeto tikslų buvo jo krikštas ir įšventinimas į (beveik) amžinuosius music.lt narius (juk žinot, kad savo noru iš čia išsiregistruot (vis dar) negalima). Kiek palaukus dar prisijungė V3rtig0 ir tada patraukėm į naujai atidarytą barą „Šnekutis“, kur prie mūsų dar prisijungė ir kliedesys. Iškart maloniai nuteikė muzikinis fonas – rods, dominavo Ozzy (tiesa, smagiai kontrastavo ant vienos sienos didžiuliame ekrane rodoma Cartoon Network animacija). Nebūtume musiciečiai – kalba sukosi ir apie musicą, ir apie muziką, na, žinoma, ir apie šį bei tą, nesusijusį su musicu ir muzika. Šįkart ir vėl sulaukiau nemažai Silentisto dėmesio ir netgi pasiryžimo palydėt mane ten, kur buvau numačiusi traukt pasiplovusi iš meeto :D O numatyta vieta buvo (kaip gaila, kad meetas prasidėjo, o ne baigėsi/įpusėjo ten) už kokių 100 m nuo mūsų startinio baro. Reikėjo man į „7 Fridays“. Ten ir nusigavau iš „Mr. Pub'o“, bet gal apie tai kitą kartą... (beje, nusigavau viena, be jokios palydos).

 

Taigi iš „Šnekučio“ (šiame etape nuo mūsų pirmasis atsijungė ir savais reiklais patraukė V3rtig0) patraukėm į kitą vietą. Kur – teko improvizuot pakeliui. Pirmas sustojimas – „Indie bar“. Tačiau (ne visai) draugiškai nutarus, kad tai hipsterių „skylė“, tenka traukti kitur. Traukiam. Pusiaukelėj dar stabtelim prie Zappos paminklo, kur Silentis papasakoja (vienu sakiniu) apie jį ir jo muziką. Iš ten traukiam ieškot, kur tęsim vakarą. Pakeliui pasitaiko dar „PlumBum“ ir, rods, „Pantera“ – bet į tuos neužsukam. Dalis musiciečių užsuka į Maximą – iš ten išeina nešini keliais buteliais „šompano“, dar kažkuo. Silentist spėjo užsipirkt ir visiems pasiūlyt čipsų. Visi draugiškai atsisakė :D Ir štai iš ten patraukėm į Tauro kalną. Įkopus iki vidurio laukė kiek nemalonios naujienos – prie Profsąjungų rūmų žiburiavo policijos švyturėliai. O mes juk ketinom pažeist viešąją tvarką... Tai va ir nežinau dabar, rašyt ar ne, ką mes ten veikėm... ir nežinau, ar tai, ką mes ten nuveikėm, galima laikyt Kęsto įšventinimu į musico narius – nicko juk nesuteikėm (parašykit, kas pasilikot ilgiau – gal jūs tą procesą užbaigėt?). O tada vėl prasidėjo svarstymai, kur patraukt – „Mr. Pub“, „Akivarus“ ar dar kur. Priminkit, už ką ten, sakėt, 10 Lt per daug?

 

Taigi pirmiausia patraukėm į Lukiškių aikštę, kur Crazyz užsimanė išbandyt ledo tvirtumą/slidumą/dar kažką... Deja, kaip tik atėjom baigiantis čiuožyklos darbo laikui. Teliko patraukt į „Mr. Pub'ą“. ten vėl buvo pratęstas alaus/kitokių svaigiųjų (ir ne visai) skysčių vartojimas. Mudu su Crazyz paėmėm po taurę Kruvinosios Merės. Misa pastebėjo „Dvynukai?“ :D O iš tiesų man labai rūpėjo (ir teberūpi) sužinot, kur sostinėj skaniausią suplaka. Neblogai šįkart buvo, neblogai, bet teko gert tikrai skanesnę... Kitur. Va čia mano kelionė su musiciečiais ir baigiasi. Turėjau keliaut kur buvau pažadėjusi būt (bet kadangi tai su musico meetu nesusiję, gal tiek to...). Kiek žinau, kiti dar kažką spėjo nuveikt ir be manęs. Perleidžiu estafetę ištvermingesniems už mane.

 

P.S. Namo parsigavau ~2.30.

 

 

Na ir kaipgi be nuotraukų...

 

jei kas noris užsitagint - prašom:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10152556879701270&set=pb.638811269.-2207520000.1417975868.&type=3&theater

 

 2014 m. gruodžio 7 d.

 2016 m. kovo 23 d.
 2015 m. gruodžio 30 d.
 2015 m. lapkričio 15 d.

Komentarai (4)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Crazyz
2014 m. gruodžio 7 d. 23:06:51
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Kažkaip tikėjausi šį kartą, kad bus daugiau kokių naujokų bepasirodančių, visi žinomi kaip visad atėjo :))

Tradiciškai pasibastėm po gatves, paplepėjom, o viskas užsibaigė viename party'je Žvėryne hehe :)

Su šokiais pokiais, alaus nuotykiais. 

Galėsim kartoti pavasarį ir padaryt tokį pat kaip anuomet ant to kalno.


Atsakyti
Grace
2014 m. gruodžio 7 d. 21:05:15 2014-12-07 21:05:49
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Ups, susidubliavo {#} Kas galit, ištrinkit {#}


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Rutonė
2014 m. gruodžio 7 d. 20:56:12 2014-12-07 20:58:39
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Buvo tokia Jazz Rock Cafe (nes Hard Rock Cafe vadintis lyg ir dėl kažkokių ten teisinių niuansų negalėjo...), bet dabar ir jų nebėra. O gaila...

Čipsai nedominavo, beje. Nežinau, gal kam nors jie ir dera prie/po alaus, bet aš labai gerai ir be jų gyvenu. Ir jei būčiau sumaniusi kokių nu(si)pirkt, negarantuoju, kad nebūčiau patrolinusi. Esu ragavusi (šiaip jau prieš visas savo nuostatas) tokių, kurių aštrumas man laaabai patiko, esu ragavusi tokių, nuo kurių verkiau {#} Va tokių ir būčiau pasiūliusi. {#}


Atsakyti
Grace
2014 m. gruodžio 7 d. 20:43:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Matosi, kad buvo smagu.

O be čipsų, matau, vistiek neapsiėjot {#}

Prisipažinsiu, pati po barus nelabai maluosi {#}  Bet visai norėčiau kitą kartą prisijungti. 

Ir dar skaitydama atsiminiau savo muzikinę svajonę, kurios deja LT nėra (bet kuri mano tiksluose svetur) - Hard Rock Cafe. 


____________________
Išėjus klausyt "šūdinų" dainų
Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Gorgoroth Gorgoroth
7,2

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 3
  Neregistruotų vartotojų: 193
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 216964