Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

„RyRalio“ po kelionės JAV „nusileis“ tiesiai klube „Gravity“


2008 m. gegužės 9 d. 22 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
Po ilgojo savaitgalio iš keturių skirtingų pasaulio pusių į Vilnių sugrįžusius šokių muzikos gerbėjus šį penktadienį klube „Gravity“ kvies „Bacardi“ house muzikos serija. Tik ketvirtadienį iš JAV parskridusiems „RyRalio“ talkins house muzikos atradimas iš Austrijos Simon Lebon, apie kurį “jau greit kalbės visi”.

Visą savaitę Amerikoje praleidęs Lauris Lee ir Karalius gegužės 3 dieną surengė savo pasirodymą Norfolke, Virdžinijos valstijoje esančiame „Granby Theatre“. Be šio pasirodymo Lietuvos house muzikos specialistai žadėjo aplankyti Niujorką, pilnomis burnomis valgyti kaloringuosius „hamburgerius“ bei saujomis draugams pirkti „iPhone“.

Likus tik vienai parai iki pasirodymo klube „Gravity“ Vilniaus oro uoste nusileis lėktuvas su „RyRalio“ vaikinais. Tiesa, vietoj poilsio, po kelių valandų jie privalės ištiestomis rankomis pasitikti gerą jų draugą iš Vienos Simoną Leboną. Jis yra ne tik gerbiamas Austrijos house muzikos vakarėlių organizatorius, didžėjus, prodiuseris bet ir įrašų kompanijos savininkas, projekto „Whare“ narys. Būtent Simon Lebon kartu su „Whare“ remiksavo vasarą išleidžiamo naujo „RyRalio“ leidinio kūrinį.

„Simonas yra vienas didžiausių mūsų pagalbininkų Europoje. Jis visada buvo vos ne „RyRalio“ ambasadorius Austrijoje, būtent jo dėka ten grojome daugiau nei 10 kartų. Nors į Vilnių Leboną pasikvietėm tikrai ne už tai“, - prieš kelionę į JAV serijos svečią gyrė Karalius.

„Taip, šis vizitas tikrai ne iš padėkos. Simonas nuostabus didžėjus, stebinantis linksmais setais. Neseniai jis įkūrė projektą „Whare“, įrašė kelis būsimus hitus, kurių neskubėjo išleisti. Tiesiog visa tai norėjo išleisti nuosavoje įrašų kompanijoje. „Leiblas“ startavo ir netrukus pasirodys kelios Simon Lebon plokštelės. Tad jau greit apie jį kalbės visi. Nes jau dabar eina geri atsiliepimai iš house muzikos „viršūnėlių“, - paskutinius Simono privalumus išvardino Lauris Lee.

Su skrajute, Godos laišku ar „RyRalio SMS“ įėjimas į „Bacardi“ house muzikos vakarėlį kainuos tik 10 Lt.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 241
  Iš viso užsiregistravę: 73324
  Naujausias narys: 12betno1
  Šiandien apsilankė: 226776