Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

SKAMP20


2018 m. gruodžio 26 d. 19 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Skamp 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
„Skamp“ 20 metų koncertas įvyks kitoje vietoje

„Skamp“, siekdami sukurti maksimaliai gerą nuotaiką savo jubiliejinio koncerto metu, šiandien nusprendė pakeisti renginio vietą. Iš „Siemens“ arenos gruodžio 26 d. koncertas yra perkeliamas į menų fabriką „Loftas“.

„Šiuo metu yra parduota gana daug bilietų tokiai erdvei kaip „Loftas“, tačiau to neužtenka norint pilnai užpildyti „Siemens“ areną, todėl nusprendėme renginį perkelti į erdvę, kurioje jaučiamės kaip namie – į „Loftą“. Esu tikras, kad čia mums pavyks užkurti gerą vakarėlį ir būsime arčiau savo klausytojų“, – sako grupės „Skamp“ viena trečioji Victoras Diawara.

Grupė užtikrina, kad visi bilietai į „Siemens“ arenoje turėjusį vykti „Skamp“ 20 metų gimtadienio koncertą galios ir „Lofte“. Tačiau jei nauja renginio vieta netinka, galima kreiptis į bilietų platinimo įmonę „Tiketa“ dėl bilietų grąžinimo.

„Koncerto data ir esmė nesikeičia, keičiasi tik jo vieta. Mums tai yra labai svarbi diena, kuriai ruošiamės atsakingai. Tikimės, kad mūsų ilgamečiams gerbėjams, draugams ir kolegoms šis pokytis nepadarys esminio skirtumo ir mes visi susitiksime jau antrąją Kalėdų dieną“, – sako Erica Jennings, savo muzikinę karjerą „Skamp“ pradėjusi būdama vos 18-os.

„Skamp“ istorija prasidėjo Vokietijoje, kur dar 1993 m. Vasario 16-osios gimnazijoje susitiko grupės vyriškoji pusė – Viktoras Diawara ir Vilius Alesius. Baigę mokslus į Lietuvą vaikinai grįžo turėdami vienintelį tikslą – išpopuliarinti Vokietijoje užgimusią grupę „Skamp“. Grupė „Skamp“ nieko nedomino – iki 1998 m., kol įrašė vasarišką kūrinį „Summertime“ kartu su Erica Jennings.

Nuo to laiko – dešimtys muzikinių apdovanojimų ir dar daugiau hitų papildė grupės istoriją, o šiemet jie švenčia ir savo kūrybinio tandemo dvidešimtmetį! Tad koncerto metu nuskambės didžiausi grupės hitai, o vaikai iki 10 metų galės į jį patekti nemokamai – juk šis renginys yra skirtas visai šeimai!

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 109
  Iš viso užsiregistravę: 73327
  Naujausias narys: kgrphwmtpj
  Šiandien apsilankė: 90606