Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

SOHN Live (4AD, UK)


2014 m. lapkričio 26 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Sohn 
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
 
SOHN LIVE (4AD, UK)

Vieno įdomiausių 2014-ųjų leidinių autorius Sohn į albumo pristatymo turą įtraukė ir Vilnių

Vis daugiau šiandien pasaulyje populiarių atlikėjų planuodami savo koncertinius turus įrodo, kad Vilnius nebėra aktualios ir kokybiškos muzikos užribis. Po itin vaisingo pavasario ir vasaros laukia dar vienas šalies renginių organizatorių pasiekimas – lapkričio 26-ąją įvyksiantis britų prodiuserio ir multiinstrumentalisto Sohn albumo „Tremors“ pristatymas. Jį sostinės menų fabrike „Loftas“ organizuoja debiutuojantis įvairias patirtis suvienijusių profesionalų tandemas „8DW Agency“.

Elektroninės muzikos madas diktuojančiame pietų Londone augęs Sohn, kurio tikrasis vardas – Christopher Taylor, pasielgė netipiškai daugeliui savo tautiečių ir kūrybinio įkvėpimo ieškoti patraukė svetur. Prieš keletą metų jis įsikūrė Austrijos sostinėje Vienoje ir bemat pasinėrė į raminančio kalnų peizažo apsuptą kultūrinį jos gyvenimą.

Pirmieji Sohn pseudonimu pasirašyti Christopherio kūriniai interneto platformoje „Soundcloud“ pasirodė prieš dvejus metus. Jų pakako, kad vos po mėnesio atlikėjas pasirašytų kontraktą su Londono įrašų kompanija „Aesop“. 2013-ųjų balandį Sohn globą perėmė Grimes, „The National“, „Bon Iver“ ir ne vieną kitą talentingą atlikėją pristatanti leidykla „4AD“. Joje šį pavasarį ir išleistas debiutinis albumas „Tremors“.

„Tremors“ – šviežias, bet tuo pačiu hipnotizuojantis, melodramatiškas, analoginių sintezatorių žavesio ir švelnaus Christopherio balso kupinas albumas. Tai lyg nuoširdus seno ir naujo pasaulių mišinys, sekantis James Blake ir Jamie Woon pradėtas su pop standartais flirtuojančios elektronikos tradicijas ir drąsiai galintis būti nepriklausomo kino filmo garso takeliu. Beje, kai kurie kritikai autoriaus vokalinius sugebėjimus lygina netgi su Justino Timberlake‘o.

Įdomi detalė – Sohn savo debiutinį darbą įrašinėjo tik naktimis. „Norėjau, kad albumas skambėtų lyg gaivaus oro gūsis, taip pat – pasakyti mažiau, bet tarp eilučių užkoduoti daugiau“, – prisipažįsta britas, ir atrodo, jam pavyko. Palaikančių ir susižavėjimo kupinų atsiliepimų jaunajam noktiurnų prodiuseriui negailėjo „Pitchfork“, „NME“, „The Guardian“ ir daug kitų muzikos kritikų. Nors metai dar tik įpusėjo, akivaizdu, kad rafinuotasis „Tremors“ pateks į ne vieną geriausių 2014-ųjų albumų rinktinę.

Be solinės kūrybos, itin svarbi Christopher Taylor gyvenimo dalis – kitų atlikėjų prodiusavimas bei remiksavimas. 2012-aisiais jis įrašė amerikiečių žvaigždės Lana del Rey kūrinio „Ride“ versiją, kiek vėliau – madingųjų „Disclosure“ hito „Help Me Lose My Mind“ versiją. Taip pat jis rašo dainas Los Andželo vokalistei Banks bei londoniečiui Kwabs.

Šiandien Sohn – labai užimtas žmogus. Beveik 30 „Tremors“ pristatančių gyvų koncertų balandį ir gegužę įvyko Europoje ir Šiaurės Amerikoje, birželį laukia ilga kelionė po Aziją ir Australiją. Iš viso šiame ture dalyvauja net 9 asmenys, kurie rūpinasi specialiu koncertų įgarsinimu, apšvietimu ir kitomis detalėmis. Su visuomet juodai apsivilkusiu atlikėju scenoje pasirodo ir du muzikantai. Visa komanda lapkričio 26-ąją atvyks ir į Vilniaus menų fabriką „Loftas“.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
16:33 - Silentist
Tamsa pasitraukia ir paukštis pakyla, Respublika įveikia tylą. Us tave ir us draugus - virs nakties sviesus dangus (old spice)
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 2
  Neregistruotų vartotojų: 170
  Iš viso užsiregistravę: 73333
  Naujausias narys: irving54x
  Šiandien apsilankė: 175406