Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Sander van Doorn


2013 m. rugsėjo 13 d. 22 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Šį penktadienį antrąjį sezoną sostinėje pradėjęs klubas „Exit Vilnius“ sulauks paties svarbiausio rudens svečio. Į Lietuvą pirmą kartą atvyksta ir vienintelį pasirodymą čia surengs viena didžiausių pasaulio klubinių festivalių žvaigždžių Sander van Doorn iš Olandijos. Svečią scenoje pasitiks ir išlydės Ignas.

Per savaitę – šeši pasirodymai

Sander van Doorn, kuris neseniai pasirašė sutartį su įtakingo Amerikos prodiuserio Jay-Z leidybine kompanija, skaičiuojamas ne tik tarp sėkmingiausių, bet ir labiausiai užimtų pastarojo meto pasaulio didžėjų.

„Praėjusi vasara buvo pati intensyviausia. Groju jau 10 metų ir kasmet pasirodymų skaičius auga. Šie metai – patys beprotiškiausi. Vidutiniškai per savaitę groju 5-6 kartus, o kur dar laikas studijoje. Man atrodo, atostogausiu tik sausį, vieną savaitę“, – savo muzikinės virtuvės duris veria Sander van Doorn.

Tarp didžiausių pasaulio klubinių festivalių kursuojantis didžėjus publiką žavi ne tik savo pasirodymais, bet ir stipriais darbais, gimstančiais studijoje. „Prieš kelis metus pastebėjau, kad po naują kūrinį išleidžiu kas du mėnesius. Tai tapo tradicija“, – sako „Exit Vilnius“ svečias.

Tarp favoritų – „Nirvana“

Dėl eklektiško šokių muzikos skambesio Sander van Doorn neretai vadinamas chameleonu.

„Man patinka, kuomet sujungiamos skirtingų atlikėjų pajėgos, kuomet į viena suplakami skirtingi stiliai. Pavyzdžiui, norėčiau bendro projekto su Skrillex. Jei Kurtas Kobainas būtų gyvas, man būtų didžiulė garbė sukurti bendrą garso takelį“, – sako užkietėjęs grupės „Nirvana“ fanas Sander van Doorn.

Pastaruoju metu prodiuseris savo fanų ausis pamalonino įspūdingais bendrais darbais su „Underworld“, Mark Knight, didžėjų duetu Dimitri Vegas ir Mike Like. Nėra jokių abejonių, kad penktadienį jais bus išbandytos ir „Exit Vilnius“ instaliuotos garso sistemos.

Bičių ataka Lenkijoje

Nuolat keliaudamas po pasaulį Sander van Doorn patiria daugybę nuotykių, ne visada – pačių maloniausių. Pavyzdžiui, skausmingiausiu savo pasirodymu didžėjus vadina prieš 8 metus įvykusį vizitą Lenkijoje.

„Grojau ant ežero, mane supo saldūs energiniai gėrimai ir buvau užpultas bičių. Viena įropojo į ausinę ir įgėlė man į smakrą. Aplink niekas nekalbėjo angliškai, todėl negalėjau paaiškinti, kas atsitiko“, – apsilankymą kaimyninėje šalyje su šypsena prisimena atlikėjas, jau šį penktadienį atvykstantis į Vilnių.

Naujausio Sander van Doorn kūrinio „Neon“ vaizdo klipas:

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 121
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 360961