Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

Serj Tankian


2013 m. spalio 15 d. 20 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Sunkiojo roko dievų „System of a Down“ vokalistas Serjas Tankianas pirmą kartą koncertuos Lietuvoje. Spalio 15 d. „Pramogų arenoje“ Vilniuje pasirodymą mūsų šalyje surengsiantis rokeris naujausią solinę programą „Orka“ (angl. „Orca“) gerbėjams pristatys kartu su simfoniniu orkestru.

Serjas Tankianas yra armėnų kilmės dainininkas, dainų autorius, kompozitorius ir multiinstrumentalistas, geriausiai žinomas kaip visame pasaulyje itin populiarios sunkiojo roko grupės „System of a Down“ pagrindinis vokalistas.

1994 m. susikūrusi grupė „System of a Down“, neretai trumpinama tiesiog kaip SOAD – viena sėkmingiausių sunkiojo roko grupių pasaulyje. SOAD yra išleidusi penkis studijinius albumus, kurių trys – „Toxicity“ (2001 m.), „Memorize“ (2005 m.) ir „Hypnotize“ (2005 m.) – vos pasirodę užėmė pirmą vietą „Billboard 200“ muzikos topuose.

2006 m. grupė pelnė „Grammy“ statulėlę už geriausią roko muzikos dainą „B.Y.O.B“. Tais pačiais metais SOAD nusprendus pristabdyti muzikinę karjerą, Serjas Tankianas ėmėsi solinės veiklos. Vos po metų, 2007-aisiais, pasirodė ir debiutinis solo albumas „Elect the Dead“, kurio du singlai „The Unthinking Majority“ ir „Empty Walls“ sulaukė itin palankių kritikų ir gerbėjų vertinimų.

Po sėkmingo solinio debiuto, Serjas Tankianas išleido dar tris populiarius, bet labai skirtingus albumus. 2010 m. pasirodžiusiame „Imperfect Harmonies“ atlikėjas eksperimentuoja su džiazo ir klasikine instrumentine muzika, po metų išleistame „Harakiri“ S. Tankianas grįžta „prie šaknų“ – roko muzikos, o 2012 m. pabaigoje pasirodė ir jo pirmoji simfonija „Orka“, kurią atlikėjas spalio mėnesį pristatys ir Lietuvos publikai.

„Priimta manyti, kad orka yra vienas plėšriausių ir pavojingiausių jūrų žinduolių, tačiau iš tikrųjų orka yra tiesiog juodas, „nekenksmingas“ delfinas – tarsi žmonijos dichotomijos (klasinio susiskirstymo) simbolis“, sako Serjas Tankianas. Šis netradicinis su muzika eksperimentuoti nebijančio atlikėjo požiūris atsispindi ir jo naujausioje keturių dalių simfonijoje „Orka“.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 549
  Iš viso užsiregistravę: 73334
  Naujausias narys: nblbqiduij
  Šiandien apsilankė: 298529