Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

~*~Supynes arba lietuviu pastangos pagerinti gyvenima~* ~

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Snd tik atsikelus is kart islekiau. Su draugais kaip visada siautem miesta nepastebedami kitu,nekreipdami i juos demesio tiesiog darem ka norejom. Atrodo viskas nuostabu. Diena praejo kaip niekad linksmai is tiesu net keista pasidare. Bet dziaugiaus tuo galvojom pagaliau kazkas pasikeite =] prisisnekejau..Stai jau puse desimt, Pedinu namo visa diena ant koju tai nusikalus belekaip =] kaip visada kertu kampa pro kiema o ten mano senajam kieme kaip ir remontas. Daro ji grazesne tipo. Padare nauja kase,sodino kelius medelius ir geles,isrinko visas siuksles. Pagalvojau kaip bus grazu!Kasdien eiti per ji por kvepiancias geles ir klausyti medziuose ciulbianciu pauksteliu =] mm..Bet stai ten kiek toleliau stovejo senos supynes..Net nezinau kiek joms jau metu =] ak prisimenu kaip pirma karta jauciaus kad skrendu sededama ant ju =] atrodo pasiekiau dangu =] ir vis bandydavau pasiekti vis auksciau ir auksciau =] galvojau ismoksianti skraidyt =] Arba kai pirma kart ten sedejau su geriausiu draugu,kai jis pasiule draugaut,pabuciavo ir abu kilome aukstai ligi pat dangaus=]tai pat daugybe prisiminimu apie jas skriejo ratu ir vis grazesni =] kol kazkoks nelemtas runkelis jas nugriove..Paskutini karta galejau i jas pazvelgt ir jos sugriuvo mano akyse. Galvojau nieksai..Kaip galejo sunaikinti tai kas buvo tiek metu saugota. Nes jas nekarta buvo tvarke kiemo geradarei kad vaikai galetu suptis. O dabar..Atveze kazkokia nauja ciuozyne ir naujas supynes..Bet jos ne tos. Su jom jau nepatirsiu pirmo skrydzio ar bucinio. Jos atrode ziaurios,saltos ir lyg juoktusi is senuju kad joms atejas laikas mirti.. Na gal ir prisiminimais negyvensi aisku bet vistiek..Na bet dabar tokie laikai viskas PRIVALO buti nauja ir modernu..Va kazkoks daiktas kuriam jau daugiau nei 20 metu jau pasenes nemadingas tad ji reik pakeist nauju..Kai kurie zmones per daug nuvertina senus gal net karo laiku daiktus rubus ir pan =] juk is ten galima pasisemti daug nauju zinios ir patirties =] o db..pff tik tiek kaip "pagerinti" lietuvos ir lietuviu gyvenima..kodel kai visi varzosi kuris salis ar miestas geresnis,siuolaikiskesnis ir idomesnis,mes negalim tiesiog gyventi ramiai nieko nekliudomi ir nelysdami i tas varzybas? =/ na bet ka padrysi.. =/ toks jau tas lietuviskas pavydas =/
https://i83.photobucket.com/albums/j290/blather/016.jpg
 
 2006 m. gegužės 7 d.

 2008 m. gegužės 25 d.
 2008 m. gegužės 15 d.
 2007 m. liepos 15 d.

Komentarai (0)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
Komentarų nėra. Būk pirmas!
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Šiuo metu vertiname


Rasabasa Rasabasa
7,5

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!

Užsiregistruok ir vertink!

Artimiausi įvykiai

Kas vyksta?

  Daugiau

Pokalbių dėžutė

09:58 - Konditerijus
David Gilmour - The Piper's Call
10:02 - Silentist
Mike Pinder
10:01 - Silentist
Mire dar vienas Moody Blues narys.Mike Ponder '(
00:10 - edzkaa1
Nu ką, nemaža tikimybė, kad vistik My Dying Bride nebus Kilkim Žaibu, atšaukė beveik visus šių metų pasirodymus. Tik organizatoriai kažkaip neskuba pranešti ir toliau reklamuoja..
20:28 - Silentist
SVEIKI tiek kad net KUKU
10:43 - Arunazz
sVEIKI
15:00 - WeeT
Atsinaujino TOP 40!
15:00 - WeeT
Atsinaujino LT TOP 30!
09:40 - Silentist
guess I did make my name out of my drumming, and I have the big drum sets, and I'm doing all these crazy, odd-time signatures, so, yeah, I guess drumming was very important to what made me popular.

Mike Portnoy
18:43 - Arunazz
SVEIKI
Daugiau  

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 1
  Neregistruotų vartotojų: 130
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 359842