Kaip du kart du.
Rugilės paprašytas. Dalinuosi savo keptų bulvių receptu :D
Ingredientai: 5 normalaus dydžio bulvės, druska, aliejus, pipirai, bulvių prieskoniai, svogūno galva, faršo pagal poreikį, apskritai visko pagal poreikį.
Nuskustas bulves supjaustai norimo dydžio gabalėliais ir dedi į keptuvę kepti, tikrai nieko sudėtingo :D Visada mėgstu iškart užbarstyti druskos, nes žinau, kiti tai daro jau bulvės įpusėjus kepti. Po maždaug 8 min. galima užbarstyti ir bulvių prieskoniai, pas mane jie dažniausiai būna sulipę, kadangi užmirštu uždaryti pakelį, bet whatveer.. :D Sudedam faršą..na, pas manęs jis jau būna iškeptas, tik bereikia pasišildyt :D bet tinka ir žalia mėsa, aišku tada ilgiau kepti reikės. Po kelių minučių įmesti kepti galima ir svogūnus arba iškart, tik žiūrėti reikia, kad neprikeptų. Na, ir po kurio laiko jau viskas būna done. Belieka užsipilti kečiupo ir jis ištaiso visas klaidas :D siūlau Heinz kečiupą (jokios reklamos čia nėra) :D
Sakau, labai paprasta ir gana pigu ir skanu. Su pievagrybiais dar visai nieko :) ar sūrio užtarkuoti.
|
2012 m. spalio 31 d.
|
2017 m. gruodžio 20 d.
2014 m. birželio 18 d.
2014 m. birželio 1 d.
|
2012 m. lapkričio 2 d. 14:55:30
mano gimtadienio šventiniai sumuštiniai by crazyz & DeusInversus ir garbanius :D
bet tie koldūnai, lol
Dar jie paliko šaldytuve peilius ir dar kažką
2012 m. lapkričio 1 d. 12:13:19
Užskaitau
Reiks grįžus namučio į baraką pasidaryti ;)
____________________
Nenoriu rasti vietos ar poilsio – krutėti, krutėti, krutėti. Kol mirtis iš tavęs krutėjimą atims. Gilė Ara
2012 m. spalio 31 d. 19:34:24
sumuštinių su koldūnais recepčiuką dar parašyk