Music.lt logo
TAVO STILIUS:
rock  /  heavy  /  alternative
pop  /  electro  /  hiphop  /  lt
Prisijunk
Prisimink / Pamiršau

Paprasčiausias būdas prisijungti - Facebook:

Prisijunk


Jau esi narys? Prisijunk:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis:

Įprasta registracija:
Vartotojo vardas:
Slaptažodis: (bent 6 simboliai)
Pakartokite slaptažodį:
El. pašto adresas: (reikės patvirtinti)

„Smokie in symphony“


Šiaulių arena, Šiauliai 2011 m. sausio 1 d. 18 val.

Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
„Smokie in symphony“

Tai bus išskirtinis Naujametinis koncertas, nes pirmą kartą Lietuvoje jau klasika tapę „Smokie“ kūriniai skambės visiškai naujai ir iškilmingai, akomponuojant Kauno simfoniniam orkestrui. Šiuo metu jau kuriamos grupės dainų aranžuotės orkestrui, gruodžio mėnesį vyks bendros repeticijos ir Naujųjų metų pirmąją dieną Šiaulių žūrovai galės patys įvertinti šį bendrą britų lengvojo roko grupės ir lietuviško simfoninio orkestro kūrybinį projektą.
 
SMOKIE
 
Susikūrę 1965 metais, „Smokie" į savo populiarumo viršūnę užkopė septintojo dešimtmečio pabaigoje. Tuomet jų dainas galima buvo išgirsti kiekvienoje šokių aikštelėje, o per daugiau kaip keturiasdešimt metų jau ir ne viena muzikos gerbėjų karta puikiai pažįsta jų hitus - „Don`t Play Your Rock`N`Roll To Me“, „I Can`t Stay Here Tonight“, „Needless and Pins“, „Mexican Girl“, „Oh Carol“, „What Can I Do“ ir daugybę kitų.
 
Daugiau kaip 20 „Smokie“ dainų įvairiais metais karaliavo pirmosiose populiariausių radijo stočių topų vietose. Ką jau kalbėti apie istorinį hitą „Living Next Door To Alice“, kuris buvo daugiau kaip 10 milijonų kopijų tiražu, o grupės gyvo garso koncertuose per visą gyvavimo istoriją apsilankė daugiau kaip 30 milijonų gerbėjų.
 
„Smokie" diskografija atrodo išties įspūdingai - išleisti 25 studijiniai albumai (paskutinis „Eclipse" pasirodė 2008 m.) ir 4 geriausių dainų rinkiniai. Nors grupės biografijoje būta daug skaudžių ir net tragiškų įvykių, muzikantai vis dar jaučia didžiulę aistrą savo muzikai ir nuoširdžiai myli savo gerbėjus. Jie sugebėjo išgyventi, kai paties populiarumo viršūnėje (1986 m.) iš grupės pasitraukė vokalistas Chrisas Normanas, nusprendęs pradėti solinę karjerą; jie nepalūžo, kai 1995 m. tragiškos autokatastrofos metu žuvo antrasis grupės vokalistas Alanas Bartonas, o visi kiti muzikantai patyrė daugybinius sužalojimus, tačiau išgyveno; jie įveikė gilią kūrybinę krizę, tačiau surado savyje jėgų priimti naują vokalistą Mike`ą Craftą ir tęsti „Smokie“ istoriją. Ir nesibaigiančios gastrolės visuose pasaulio kontinentuose įrodo, kad grupė turi ištikimų gerbėjų armiją visame pasaulyje, o „Smokie“ muzika - nemirtinga.
 
Nuo 1996 metų „Smokie“ koncertuoja šiame sąstate:
Mike Craft - vokalas, ritmo gitara (grupėje nuo 1996 m.)
Mich McConnell - gitara, vokalas (grupėje nuo 1996 m.)
Terry Uttley - bosinė gitara, vokalas (vienas iš grupės įkūrėjų, nuo 1965 m.)
Steve Pinnell - mušamieji (grupėje nuo 1986 m.)
Martin Bullard - klavišiniai (grupėje nuo 1986 m.)
 
Kauno simfoninis orkestras

Orkestro, savo veiklą pradėjusio 2005 m., repertuaro pagrindas - klasikinė ir romantinė muzika, o patirties ir jaunatviško veržlumo dermė - viena patraukliausių naujojo kolektyvo savybių. Orkestro vyriausiasis dirigentas - Modestas Pitrėnas.
 
Per palyginus trumpą gyvavimo laiką, orkestras išties nuveikė labai daug - jį mėgsta ir su juo noriai bendradarbiauja garsūs Lietuvos menininkai (Petras Geniušas, Vilhelmas Čepinskis, Virgilijus Noreika, Irena Milkevičiūtė, Edgaras Montvidas, Liora Grodnikaitė ir kiti). Kauno simfoninio orkestro bičiuliais tapo ir daug užsienio atlikėjų, tokių kaip Davidas Geringas, Vardas Mamikonian, Nancy Boone, Phillipe Giusiano ir kiti. Kolektyvas taip pat aktyviai dalyvauja tarptautiniuose festivaliuose, tokiuose kaip Pažaislio, Kaunas Jazz, Jaunųjų atlikėjų, šiuolaikinės muzikos „Iš arti“ ir kituose.
 
Kauno simfoninis orkestras į savo biografiją įsirašė nemažai įsimintinų ne tik klasikinės, bet ir pramoginės muzikos koncertų. Orkestrui teko garbė groti su  pasaulinėmis legendinėmis grupėmis „The Scorpions“ ir „Electric Light Orchestra“, kurios ne kartą yra grojusios su pasaulyje pripažintais Londono, Vienos, Berlyno simfoniniais orkestrais.
 
Be to, du metus iš eilės Kauno miesto simfoninis orkestras sėkmingai dalyvavo didžiulio klausytojų susidomėjimo sulaukusiame Lietuvos televizijos projekte „Triumfo arka“, kuriame sugrojo per  200 kūrinių.

Prisijunk prie „Tiketos” klubo ir sulauk neįtikėtinų pasiūlymų! Į šį renginį bilietus gali įsigyti patogiausiu būdu – „Tiketos” kasose arba e. bilietus internetu.
 
Dėl pardavimų grupėms susisiekite su „Tiketos“ tiesioginių pardavimų vadove Manta darbo dienomis nuo 8:00 iki 17:00 val. (manta@tiketa.lt , +370 685 05480). 
 
Renginio vieta: Šiaulių arena, J. Jablonskio g 16, Šiauliai.
Renginio data: 2011 sausio 1 diena, 18:00 val.
Renginio trukmė: 2 val.
Durys atidaromos: 1 val. prieš renginį.
 
Bilietų kaina nuo:
 70-160 Lt (*paslaugos mokestis iki +3 Lt/bilietui imtinai; rezervacijos mokestis +5 Lt/bilietui, rezervuojant bilietus internetu ar trumpuoju numeriu ir atsiimant juos kasose, +2 Lt arenos mokestis kiekvienam bilietui). 
 
Nuolaidos (taikomos kasose): 
20 % nuolaida perkant 20 ir daugiau bilietų; (Taikoma tik perkant bilietus nuo 100 Lt*)
15 % nuolaida su Daily card kortele 1 bilietui;
10 % nuolaida perkant 10 ir daugiau bilietų. (Taikoma tik perkant bilietus nuo 100 Lt*)
 
Vaikai įleidžiami nemokamai: iki 5 metų amžiaus.
Leidžiama fotografuoti, filmuoti: NE.
Renginio organizatorius VšĮ „Pramogų sala“
Daugiau informacijos: www.siauliuarena.lt
 
Čia jūs galite rasti savo vietas arenos salėje ir pamatyti koks vaizdas matomas iš konkrečių vietų.
 
 
Į Šiaulių areną draudžiama įsinešti: gėrimų bet kokioje taroje, maisto produktų, ginklų, aštrių daiktų, gyvūnų, filmavimo, fotografavimo ir garso įrašymo įrangos (jei organizatorius nenurodo kitaip).


Bilietus galite įsigyti TIKETA kasose arba www.tiketa.lt

Komentarai (5)

Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI
Suraskite ir pridėkite norimus kūrinius, albumus arba grupes:


Patvirtinti
kinomane
2011 m. sausio 1 d. 23:32:40
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Bet juokingai apsauginiai gainiojo tuos žmones.
Ta pokštą ir mums padarė, sako ąčiū už koncertą , iki , ir išejo. Aš iškart supratau,kad grįš, o tie visi girti dėdai švilpt pradėjo,bet tikrai nieks nesiskirstė.

Atsakyti
kalipse
2011 m. sausio 1 d. 23:27:48
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Taip,ir Kaune vakar buvo tas pats,is pradziu bande graziai pasalint prie scenos susirinkusius,bet po to pamate,kad tu zmoniu vis daugeja ir nieko nebedare da buvo juokinga,kai visi pradejo iseidineti,kai baige dainuoti Nedlees and pins,jie nuejo pasiruosti isejumui delHave you ever seen the rain,Kaip pasake viso gero,taip ir pasieleido visi

Atsakyti
kinomane
2011 m. sausio 1 d. 23:16:24
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Man ir patiko jų koncertas, nepaisant to, kad jėgų nebuvo. Šiaip labai juokinga buvo, nes apsauginiai vis tramdė žmones : buvo ten užgėrusių nemažai , jų amžius ~ 40 . Linksma buvo , tikrai.

Atsakyti
kalipse
2011 m. sausio 1 d. 22:57:35
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Koncertas,kuris vakar ivyko Kaune,buvo TOBULAs tikraja to zodzio prasme.dar nebuvau maciusi,kad kas nors taip moketu uzvesti sausakimsa hale. SMOKIE-MANO MANIJA-JUS PATYS GERIAUSI.

Atsakyti
kinomane
2010 m. lapkričio 27 d. 20:46:18
Patinka? Spausk ir pridėk prie mėgstamų!
Sudalyvausim Reiks Naujus metus ramiai švęst..

Atsakyti
Susijusi muzika: pasirinkti
PERŽIŪRĖTI
RAŠYTI

Copyright 2001-2024 music.lt. Visos teisės saugomos. Kopijuoti be autorių sutikimo draudžiama.

Music.lt

Pokalbiai  Įvykiai 
  Daugiau

Informacija

  Šiuo metu naršo narių: 0
  Neregistruotų vartotojų: 139
  Iš viso užsiregistravę: 73335
  Naujausias narys: Ausriokas
  Šiandien apsilankė: 15073